Ronaldinho&Barca írta:Schumacher
24
5
Parádés volt a Mester, odatette magát ezen a hihetetlen jubileumon, szép volt nagyon!
U: Ferrarinál így hogy lehet egy futamgyőzelmet kiadni a kézből, már művészien csinálják.. Bravó!
](./images/smilies/eusa_wall.gif)
Hogy mit adtak ki a kezükből?

futamgyőzelmet? ha kijön ő is Seb-el,akkor is marad a német elől (ill akkor marad,és nem kell visszaelőznie), +láthattad,h keményen milyen gyér a Ferrari. 2.helyet elvesztette max.
Schumi

5. ^19
ennyi
Vettelnek is respekt, ahogy a Red Bullnak is! Azok után,h Nürburgringen,és Magyarországon, ami fekszik nekik, kikapnak, behúzzák gond nélkül Spa-t.
Monzát viszont szntem hozza Alo vagy Hami. De belefér.
Buttonnak is grt, szépet ment.
Hami -bár idén már nagy tétje nincs számára- ilyen hibákat nem engedhet meg magának, úgy érezte,hogy már teljesen Koba előtt van,és kihúzódott, hát legtöbbször nem a megérzésekre kell alapozni egy ilyen szituban, és be kell fordulni onnan,ahol épp volt.
szerk: Bob!
én többek között azért nem tértem ki külön Maldonadora,mert továbbra is úgy vélem,h egyenlően voltak hibásak tegnap (Wéberék is), ehhez képest büntetésük nem azonos. De nem mentem bele,mivel most nem csak Hami volt a saras. Bírók meg tényleg következetlenek, felesleges róla beszélni.