Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
BohócAntifoci írta:Sanama írta: A különbség az,hogy ez enyhe túlzás...
A Real játszik igen... De ne vicceljetek már,hogy emberemlékezet óta nem láttatok ilyen Realt? A kombinatív játék,főleg a magas szintű az nem ez.
Tocynak nagyon igaza van... CR lőtt egy luftot, Marcelo belőtte. Ez a nagy kombinatív játék![]()
Utálom ezt a kommentátort mint a 'mit is' ?, de ti mire élveztek a barca játéka kapcsán?
Nem arra hogy rengeteg passzal eljutnak egy ziccerig?
Nézd meg hogy a beadás előtt milyen passzok voltak és hogy nullára volt játszva a beadásig.
Lehet utálni a realt, de ha ezt ti rúgjátok, sakk-matt a neve.
Nem hiszem hogy az lenne, tudom ti a barcelona vagytok..,de nálam az már eléggé ziccer gyanús amikor a jobb hátvédünknek 1 perce van megnézni hogy kinek adjon/passzoljon 16ról, ilyen szinten, számomra mondom.sjd írta:Csak nekem ellentmondásos?Antifoci írta: Nem arra hogy rengeteg passzal eljutnak egy ziccerig?
Nézd meg hogy a beadás előtt milyen passzok voltak és hogy nullára volt játszva a beadásig.
Csak nekem ellentmondásos?Antifoci írta: Nem arra hogy rengeteg passzal eljutnak egy ziccerig?
Sanama írta:A különbség az,hogy ez enyhe túlzás...ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig?![]()
na, mi ezt éltük át az egész tavalyi szezonban
A Real játszik igen... De ne vicceljetek már,hogy emberemlékezet óta nem láttatok ilyen Realt? A kombinatív játék,főleg a magas szintű az nem ez.
Tocynak nagyon igaza van... CR lőtt egy luftot, Marcelo belőtte. Ez a nagy kombinatív játék![]()
Perzse, Mou azért mondta,hogy nem kell neki,ugye?!altercore írta:megvan az oka annak, hogy miért játszik ennyit... de ha így folytatja akkor könnyen lehet, hogy helyet cserél Özil el.Sanama írta:Kakát de sajnálom,hogy ide került... Alig játszik,így is remek.
Helyében én elmennék,csak hát nincs az a csapat aki adna érte ötvenet
megvan az oka annak, hogy miért játszik ennyit... de ha így folytatja akkor könnyen lehet, hogy helyet cserél Özil el.Sanama írta:Kakát de sajnálom,hogy ide került... Alig játszik,így is remek.
Helyében én elmennék,csak hát nincs az a csapat aki adna érte ötvenet
Ki mondta, hogy Farkas Norbi Realos??SuperMessi írta:Arról hogy a Farkas Norbi reálos, annyit hogy a Camp Nouban kérte meg a barátnője kezét. Szerintem csak kompenzál...
Ilyet azért ne mondjál, mert Horváth végig a Realt nyomta. A Clásicón is, amikor ő közvetítette, azt hittem felrobbanok attól a csávótól.ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig?![]()
A különbség az,hogy ez enyhe túlzás...ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig?![]()
barca-meccseken...madrid-meccseken meg ugyanaz ment mint most...ferninho írta:ugye milyen rossz hallgatni ezeket a barmokat, amikor a másik csapatnak nyalnak be tövig?![]()
Farkas Norbi..."Emberemlékezet óta nem láttam ilyen kombinatívan futballozó Real Madridot" Úristen...most vettem le a hangot...ki ez az "ember"...mindezt egy olyan gól után, ami előtt csináltak 3 passzt, volt egy beadás, Ronaldo luftot rúgott, Marcelo meg bevágta. Micsoda játék, tényleg...szó se róla, jól játszik a Madrid, de ez 1000szeres túlzás, amit ez művel...Sanama írta:Ki ez a kommentátor aki ennyire tövig nyomja a Reálnak?
Most komolyan? Erre a részre reagálsz?Ilúvatar írta:a döntőt szerintem Villa döntötte ellluisllach89 írta: Messi zsinórban 3-szor lett a Bl gólkirálya, és egyértelműen a legjobb játékos is volt, eldöntötte az elődöntőt, meg a döntőt, nincs is miről beszélni.
Messi góljával még 2-1 volt az állás, és az még nem dönti el a meccset, mivel MU bármikor beakaszthatott volna. Mondjuk igaz, hogy semmi esélyük nem volt ellenünk, de foci az foci.
Szval Villa volt az aki eldöntötte
a döntőt szerintem Villa döntötte ellluisllach89 írta: Messi zsinórban 3-szor lett a Bl gólkirálya, és egyértelműen a legjobb játékos is volt, eldöntötte az elődöntőt, meg a döntőt, nincs is miről beszélni.
Ahogy mondod, senkit nem érdekel hogy a bajnokságban mit csinált, itt is a Bl teljesítményt nézték. Előbbire majd ott lesz az Aranylabda.ozsimiki írta:Ez nincs így.d írta:Nem tudom mennyire valósak a nyilatkozatok, de nincs ezekben semmi különös. Cében van annyi ego, hogy ne fogadja el, hisz több gólt lőtt, mint Messi, sőt, több gólt, mint bárki korábban (azért ha pár éve azt mondja valaki nekem, hogy Hugo Sanchez rekordjának megdöntése nem elég ahhoz, hogy valaki az idény legjobbja legyen, de még második se, hát kiröhögöm), nyilván elfogult önmagával szemben, más kérdés, hogy úriember nem mond ilyet a riválisra.
Egyrészről, ez egy UEFA rendezvény volt, ha csak ezt nézzük, Leo ott több gólt lőtt, bajnokságban CR lőtt többet, összesen meg ugyanannyit. Szóval nem lőtt többet CR, csak a bajnokságban. Emellett Leo nyert bajnokságot és Bl-t a góljaival,és assistjaival. De lehet nem is nyilatkozott ilyet, ha igen, inkább megértem őt, mint Mourinho-t. Tiszta ovis dolog,h az ő csapatában játszik mindig a legjobb, és ezt írta Riva is,h így fogja fel, de akkor ne mondjon (ha mondott) olyat,h "MINDENKI TUDJA, h CR a legjobb" jah a családjából,meg mou családjából kb. talán így gondolják.