daffy írta:bottlikakos írta:Most az hogy egy nevenincs Zaragozát megvernek 6 góllal az még semmit nem jelent
(Ronaldokám, a Classicó-n rúgjál hármat b***meg,mint Messi....!!!

)
az aranylabdát nem a clasicora adják

De nem is a Zara elen lőtt 3 gólra

Nyilván a címekre, a játékra és a fontos meccseken nyújtott teljesítményre, ami rendre a kis argentin felé dönti a mérleget. Grat a 3 góljához, de amíg a Real nem nyer címeket és a fontos meccseken rendre Messi rúg 2-3 gólt, addig nem fog nyerni semmit. Xavi második helye az UEFA listán is elgondolkodtató és jogos. Mindig tiszteltem Ronaldot a játéka miatt, de ebben a mezőnyben csak akkor nyerhet, ha a Real tarol. Tegnap jól játszottatok, bár csak a második félidőt láttam, de gratulálok. Egyetértek azokkal a fórumozókkal, akik azt mondják, hogy nem kell lebecsülni a Realt, ráadásul felesleges itt szájkaratézni, hogy ki gálázott. Magunkkal törődjünk és ne próbáljuk magyarázni a magyarázhatatlant, vagy a kákán is csomót keresni náluk. Mit érdekel az minket, hogy egy Zara-nak 6 gólt lőttek? Grat nekik és dolgozzon azon a Barca, hogy mi jobbak legyünk ( jelenleg még nem vagyunk szerintem, kell pár hét főleg az erőnlét miatt...). Attól még, hogy elismerjük, hogy jól játszottak, nem kell őket sem szeretni, sem emberileg tisztelni ( én sem teszem, egy-két kivétel van csak náluk).