Tippverseny állása:
1. El fanático - 201 pont
2. Miihii - 181 pont
3. Game90 - 178 pont
4. Mogyi - 177 pont
5. Snide - 174 pont
6. Xanthor - 163 pont
A versenyről:
Azért meg kell vallani az igazat: a csapatnak jár egy seggberúgás az ide-oda kavargatásért! Az időmérőn Buttont behívták az utolsó gyors köréről, ezért indulhatott Lewis a 2. pozícióból, Button pedig a 3.-ból. Ezt a versenyen úgy kompenzálták, hogy Button ment ki az első kerékcserére előbb és meg is lett neki a dobogó - ha Lewist hívják ki akkor előbb, ő a dobogós. Félreértés ne essék: örülök, hogy Button a 2. helyen végzett Alonso előtt, de a csapat ne csináljon már ilyen hülyeségeket, ez nem taktika - ez egy nagy fhos ebben a formában. A másik meg: mi volt ez a dolog, hogy 330 km/h-nál leszabályzott a motor? Pont erre a pályára ilyen beállítást?! Komolyan mondom: a Red Bull semmivel sem jobb nálunk, csak mi vagy a boxban szerencsétlenkedjük el a helyezéseket, vagy sz@r a taktika - úgy a gumik terén, mint a beállítások terén.
A verseny konkrétan jó volt, izgalmas és pörgős - az elején ugye rögtön Liuzzi ütött ki két tuti pontszerzőt, aztán Webber ütötte ki kis híjján Massát is / akinek tavaly is mákja volt, mert akkor is ő marad bent egy ilyen eset után és most is / de "csak" saját magát sikerült - szóval a Torro Rosso örülhet, mert mindkét pilótája pontot szerzett, pedig nagyon nem így indult nekik, az időmérő alapján. Pereznek is nagy versenye lehetett volna - és végre Miihii-nek egy 7. helyes telitalálata Perez-re, de most sem jött be...
Czollner Gyula pedig ezúttal is minősíthetetlen produkciót nyújtott, 'monggyonle!
Ozsi - te pedig ne legyél már ilyen hiper-szuper érzékeny arra, ha néha ironizálunk azzal, hogy Hamilton-t ezért / azért tuti megbüntették volna, mindig vele statuálnak példát, új szabályt alkottak, csakhogy meg tudják büntetni...stb. Ezzel nem azt mondom, hogy egyik büntetése sem volt jogos! Nem kell egyetértened velünk, de felesleges állandóan ezen rúgóznod, hogy mert személy szerint nekem is többször el kellett már magyaráznod, miért is tévedek ebben - nem kell. Ennek nem kellene ennyire bántania az igazságérzeted, bár én még sosem hivatkoztam arra, hogy iróniának szántam a megjegyzést, mert olyan dolgokat emlegettél föl, hogy nem akartam megfutamodni a vita elől.
A következő verseny a Szingapúri nagydíj - szeptember 24-25! Tippek leadásának határideje: szeptember 23. péntek 11:59 !!!