Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
vagy éppen a pilótátok hibázikEl fanático írta:csak mi vagy a boxban szerencsétlenkedjük el a helyezéseket, vagy sz@r a taktika - úgy a gumik terén, mint a beállítások terén.
Bizony, múltkor Hamilton most Webber lassan Alonsot is elkaphatná a kaszásozsimiki írta:
Webber 0ázása jól jött a 2.helyért ácsingózóknak, lesznek még itt izgalmak az esüstért
Esetében nem illik ide az irónia, épp azért amit írtam.Bob_Marley írta:Ez nem sajnáltatás szimpla irónia volt!
A verseny jó, kár hogy Lewis holttérben
detto,hami össze fogja törni magukatBob_Marley írta:Le a kalappal Schumacher előtt, de ismerem Lewist ez pár kör és kocc lesz![]()
Az ötlet nem baromság csak a DRS-es zónák baromi rosszak. A DRS-nek az lenne az értelme, hogy segítse az előzést. Jelenleg ott tartunk, hogy ha vki hátulról DRS-sel jön, akkor az annyit jelent, hogy el is ment mellette. Egyszerűen kivédekezhetetlen. Akkora a sebesség difi, hogy föltett kézzel hagyják le az előttük haladót. Ez pedig nem olyan jó. Ajánlom mindenkinek a 2005-ös imolai versenyt. Ott meg lehet nézni Alonso és Schumi mit műveltek egymással. A védekezés esélyét nem szabadna elvenni a pilótáktól, viszont így el van véve. Vhogy azt érzem, hogy ma a 2 DRS zóna miatt rengeteg előzés lesz.FCBPOWER írta:Ehhez DRS témához, annyit szeretnék hozzászólni, hogy most ez valami olyasmi, mint az utcán, mikor egy M3-as BMW, előzi az átlag autókat ... Komolyan olyan érzésem van, mikor látom, hogy a hátul érkező versenyző, egyszerűen elszáguld az előtte haladó mellett, és a másiknak semmi esélye, hogy esetleg megtartsa a pozícióját, hatalmas baromság.
ncoreultrasur írta:Nem láttam a kedvenc futamomat (Spa).
Valahonnan le tudom tölteni?
Angolul neadjisten magyarul?
Ez nem így működik. A mai kihegyezet aerodinamikai harcban nem tudod megcsinálni azt mint régen, hogy kanyarokon keresztül követed méterekre az ellenfeled. Szélárnyékban romlik a tapadás, amit ideig óráig lehet ellenzúlyozni agresszívebb vezetéssel, de borzalmasan hamar elkopnak tőle a gumik. Ez nem vélemény, hanem fizikai tény. Amíg ilyen leszorítóerejük van az autóknak, addig nem lesz körökön át tartó csatázás.Nem kell ide se KERS se DRS, se kutyafüle. Tökösebb pilóták kellenek, és azt a felfogást ki kell írtani a fejekből hogy majd a boxban előzünk. Igenis előzzenek a pályán...a néző nem arra kíváncsi, hogy ki tud gyorsabban kereket cserélni, hanem hogy ki tudja megelőzni a másikat kemény harc árán.
Miki, mint ahogy mondtam is, ez nekem nem előzés. Úgyhogy igazából most se hoz izgalmat egy ilyen manőver, tehát a hatás ugyan az mint régen.ozsimiki írta:Igazatok van! Nekem sem tetszik, és örülnék ha nem is lenne!
Viszont, én amikor ezek nem voltak,és dögunalom volt pár futam,akkor sem húztam a számat,és nyafogtam. Ne értsetek félre,nem rátok vonatkozik,de sajnos sok az átfedés azok között akik most tiltanák az újdonságokat,és azok között akik végig nyafogják az unalmasabb futamokat előzés híján.
DRS-t hagyni kellene a fenébe, viszont KERS maradhatna,mivel azt a védekező is használhatja,és abban megvan az az "izgalom" hogy egy-egy bátrabb és elvetemültebb rányomja mondjuk az egészet egy kanyarosabb részben, mert tudja,h az egyenesre spórol a védekező. Szóval ha nem lenne DRS, a Kers is felértékelődne, és láthatnánk olyan helyeken is előzési kísérleteket, ahol eddig nem.
Viszont a DRS a pályák 80-85%án,teljesen elveszi azt az izgalmat,hogy egy gyengébb kocsival is ki lehessen védekezni bizonyos ideig a gyorsabb támadásait.