Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Miről beszélsz?lluisllach89 írta:Igen, ki is ment a fejemből, akkor meg végképp nincs miről beszélni. 3. hely is valami, kötelezőket hoztuk, Hollandiában kár hogy elszabtuk, de bravúrra voltunk képesek, ennyi elég már nekem.matador írta: 3 meccsük van még... -.-""""
Verik Moldovát, ikszelnek a finnekkel és kikapnak a hollandoktól. Nem valószínű, de lazán elképzelhető.
Nem megy minden egyik pillanatról a másikra. Ilyenkor sajnálja az ember a vb selejtező sorsolását ugyebár...
Jó játékos azért Roli, simán válogatott szint. Liptáknak pedig drukkolok, hogy találjon magának egy csapatot, ahol stabil kezdő lehet külföldön, nehogy rámenjen a válogatott szereplés. Tőzsért én is hívnám, szerintem Egervári fejében is egyre inkább megfordul ez a gondolat, nem tudom mit tud Sándor, amit Tőzsér nem. Mondom ezt Vidis létemre.Barcaman1993 írta:Ha Lipták nem sérült meg, akkor remélem a következő meccsen is Lipták-Korcsmár duóval állunk fel. Nem szép ha ezt Egervári megbontaná. Juhász messze nem akkora klasszis, mint aminek be van állítva sztem. Én Liptákot jobbnak érzem, míg Korcsmár nagyon magabiztos volt ezen a meccsen. Egyébként egész jó ez a felállás. Nagyjából az, amit én írtam. Gyengék ellen a 1 vkp kell, erősek ellen 2. Én még Tőzsért behívnám és kéne találni még1 normális szélső védőt. Királyt meg ideje lenne lassan visszavonultatni sztem. Tegnap egész jó volt, de az ilyen olyan ritka, mint a Fehér Holló. Bogdánban viszont nagyon nagy potenciál. Magas, PL-es ahol azért szokott lehetőséget is kapni, ráadásul ha egy kicsit fejlődik akkor a sztem első számú kapus lehet a Boltonban.Ha folyamatosan véd, akkor pedig még jobb lesz. Egész jónak érzem ezt a csapatot. Elől úgy néz ki van 4 jó emberünk, a kp is rendben van, de ott azért vannak még hiányosságok és a védelmen kéne még1 kicsit alakítani.
Ha Lipták nem sérült meg, akkor remélem a következő meccsen is Lipták-Korcsmár duóval állunk fel. Nem szép ha ezt Egervári megbontaná. Juhász messze nem akkora klasszis, mint aminek be van állítva sztem. Én Liptákot jobbnak érzem, míg Korcsmár nagyon magabiztos volt ezen a meccsen. Egyébként egész jó ez a felállás. Nagyjából az, amit én írtam. Gyengék ellen a 1 vkp kell, erősek ellen 2. Én még Tőzsért behívnám és kéne találni még1 normális szélső védőt. Királyt meg ideje lenne lassan visszavonultatni sztem. Tegnap egész jó volt, de az ilyen olyan ritka, mint a Fehér Holló. Bogdánban viszont nagyon nagy potenciál. Magas, PL-es ahol azért szokott lehetőséget is kapni, ráadásul ha egy kicsit fejlődik akkor a sztem első számú kapus lehet a Boltonban.Ha folyamatosan véd, akkor pedig még jobb lesz. Egész jónak érzem ezt a csapatot. Elől úgy néz ki van 4 jó emberünk, a kp is rendben van, de ott azért vannak még hiányosságok és a védelmen kéne még1 kicsit alakítani.Messa írta:
Korcsmár hihetetlen. Hol volt ez az ember eddig? Liptákkal nagyon jó kis párost alkottak, Juhász visszatérésével gondolom az exVidis szorul majd padra, de a védelmünk egy időre megvan oldva.![]()
Ha mindenki felépül, és pályára léphet, akkor nálam valahogy így nézne ki a kezdő:
------------------Király---------------
-Varga--Juhász--Korcsmár-Laczkó
--------------Pintér/Elek--------------
-Koman-------Gera-----Dzsudzsi---
-----------Szalai-----Rudolf----------
És akkor a padon még mindig olyanok ülnének, mint mondjuk Gulácsi, Lázár, Lipták, Vadócz, Hajnal, Stieber, Szabics.
Ha pedig nagyobb csapat ellen játszunk, akkor Pintér és Elek is pályán, mondjuk valamelyik csatár kárára.
Igen, ki is ment a fejemből, akkor meg végképp nincs miről beszélni. 3. hely is valami, kötelezőket hoztuk, Hollandiában kár hogy elszabtuk, de bravúrra voltunk képesek, ennyi elég már nekem.matador írta:3 meccsük van még... -.-""""lluisllach89 írta:Amúgy lényegtelen sajna, egy svéd győzelem és ugrott az egész. Hogy 4 vesztett pontjuk legyen a svédeknek max 2 döntetlent játszhatnak. Tehát 2 döntetlen vagy 2 vereség, vagy mindkettőből 1-1.
Ha már egy meccsen győznek, ugrott az esélyünk. Meg persze nekünk mindkettő meccset be kell húzni, míg ők azért le fogják gyűrni a finneket.
Nem baj, szép volt fiúk, kedd még húzós lesz szerintem idegenben.
Verik Moldovát, ikszelnek a finnekkel és kikapnak a hollandoktól. Nem valószínű, de lazán elképzelhető.
Miert sajnos? Egymas ellenink rosszabb, az elso meccsen 2-0-ra nyertek...messideco írta:Gólkülönbségsajnos. Mindenesetre szoros lesz a végjáték. Hajrá magyarok!
Most az a legfontosabb, hogy a következő 2 meccset vhogy húzzuk be. Ha nem történik meg, akkor ez a svédek elleni diadal csak egy szép emlék marad. Te jó ég mekkorát játszott 1-2 embert. Rudolf Gergő 1 gól, 1 gólpassz és kiharcolt egy 11-est. Emellett időnként hátul is besegített és a széleken nagyon szépen elrohangált. Korcsmár is vmi tanári volt, Lackó végre nem helyezkedett rosszul és a támadásokat is szépen segítette. Pintér és Elek is nagyon jól segítették a védekezést. Lehet jobb így ez a magyar csapat, mint egyébként? Gera és Dzsudzsák kiválásával gyengült a támadójátékunk (papíron), de a védekezésünk sokkal jobb volt. Szabicsot is megérte a (bocsánat a kifejezésért)a hülye, bunkó magyaroknak leárulózni, aztán ő tartott minket versenyben. Hajnal pedig vmi elképesztő gyenge volt. A 11-est leszámítva is gyenge volt, ráadásul egy nagyon ígéretes akciót rontott el, ami után rögtön a gólt is kaptuk. Úgy érzem Egervári most érdekes helyzetben van. Ez a csapat elég ütős volt, de előbb-utóbb azért a sérültek és az eltiltottak is vissza fognak térni. Én pedig nem vagyok arról meggyőződve, hogy Juhász Roli jobb teljesítményt tud nyújtani, mint Korcsmár. De ugyanez igaz Vanczák Viliről és a többiekről is.Corvy írta:rosszul látom, ha véletlen csoportmásodikak leszünk akkor automata kijutunk mert legjobb csoport 2. eredmény EDDIG? ha ez így van akkor még nagyobb izgalmak várhatóakremélem az utolsó meccsre marad a döntés és nem száll el minden remény a finneknél
Holland drukker vagyok, nagyon régóta követem minden meccsüket és azt leszögezhetem, ha nem is rongyosra, de elverik a Svédeket! A mostani edzőt nemérdekli milyen meccs, tét nélküli vagy sem, MINDET meg kell nyerniük. Ez presztizs. Finneken múlik, ha sikerül kicsikarni az X-et nekik, és mi megnyerjük a maradék 2 meccset, akkor sztem tuti a továbbjutásunk, a Hollandokat nemfogják elverni mivel elég az X is.
Stabilabb, viszont remélem, hogy Juhász mellett Korcsmár fog játszani. Magabiztos ez a fiú és van benne bátorság odalépni egy Ibrának. Szóval őt mindenképpen bennt kell hagyni a védelemben. Hajrá Fiúk!N7 írta: Na meg Juhász Rolival azért stabilabb az a védelem:)
Ez inkább divatmagyar, nem divatdrukker. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, magyarként kötelességünk szurkolni, ez nem olyan, mint a klubcsapat. Épp ezért, bár nem kell elszállni, de bízni kell. Egy amolyan reális bizakodásra gondolok, ami azt jelenti, hogy nem kell hangoztatni, verni a mellünket, hogy így kijutunk, meg úgy,de bízni mindig lehet és szerintem kell is...shutterisland írta:mint magyar, én is ürölök, DE : nagyon, nagyon felszab, hogy SOKKAL TÖBB divatdrukker van a magyarok között, mint divat barcás. ez biztos.
mindig arról van szó, hogy tele vagyunk divatdrukkerrel, miközben folyamatosan azt látni mindenkitől most, hogy mekkora jók vagyunk, istenek, máskor pedig le vagyunk hordva, meg egervári takarodj, meg mittudomén.
van olyan ismerősöm, aki meccs előtt kiírta fb-re, hogy "na hányat kapunk?" aztán meccs végén arcolt, hogy szép volt fiúk,stb.
engem ez csak azért szab fel, mert azért divatbarcásokat kell szidni mindig, de ez sem jobb SEMMIVEL.
jah, és helyén kellene kezelnie a helyzetet az extázisban lévő embereknek, mert evvel az amúgy szép eredménnyel csak azt értük el, hogy mecccsben maradtunk...szinte semmi esélyt nem látok az egymás elleni eredmény miatt. (sajnos.)
én sem arra gondoltam, hogy lefekszenek a svédeknek, vagy b kerettel mennek, hanem úgy alapból sokkal jobban fognak teperni a svédek..és mivel otthon lesznek, és amúgy is egy elég jól összerakott csapat (a maitól függetlenül szerintem egy szinttel bőven felettünk járnak) simán nyerhetnek.Cumbee írta:Attól azért nem kell félned, hogy a hollandok nem fogják komolyan venni a meccset. Ha egy San Marino ellen a legjobb csapatukkal állnak ki, és 8-0 után is van még kedvük focizni, akkor nem hiszem, hogy pont a csoport rangadóján mondják majd azt, hogy "áhh szarni bele, nem is érdekel ez minket már". Szal itt a finnek lesznek a mérleg nyelve, az meg azért nagy csoda lenne, ha mi elvernénk őket, a svédek meg nem, mivel a finneknek addigra már remélhetőleg tényleg mind1 lesz, (ergo ütjük őket és nem lesz esélyük a 3. helyre) szal az ő hozzáállásukban kevésbé bízok, mint a hollandokéban.shutterisland írta: igaz, hogy a hollandokat fogadják, és nyerniük kell, viszont arról se feledkezzünk meg, hogy nem biztos, hogy a legerősebb felállásban+harci kedvel fognak menni a narancsosok, nekik vélhetően a tét az lesz, hogy 100%-osak legyenek, de ezért nem fogják összetörni magukat, míg a svédeknek (ha ezen múlik) apait-anyait bele kell adni, szóval nem jelenteném ki, hogy azt a meccset nem nyerhetik meg.
Attól azért nem kell félned, hogy a hollandok nem fogják komolyan venni a meccset. Ha egy San Marino ellen a legjobb csapatukkal állnak ki, és 8-0 után is van még kedvük focizni, akkor nem hiszem, hogy pont a csoport rangadóján mondják majd azt, hogy "áhh szarni bele, nem is érdekel ez minket már". Szal itt a finnek lesznek a mérleg nyelve, az meg azért nagy csoda lenne, ha mi elvernénk őket, a svédek meg nem, mivel a finneknek addigra már remélhetőleg tényleg mind1 lesz, (ergo ütjük őket és nem lesz esélyük a 3. helyre) szal az ő hozzáállásukban kevésbé bízok, mint a hollandokéban.shutterisland írta: igaz, hogy a hollandokat fogadják, és nyerniük kell, viszont arról se feledkezzünk meg, hogy nem biztos, hogy a legerősebb felállásban+harci kedvel fognak menni a narancsosok, nekik vélhetően a tét az lesz, hogy 100%-osak legyenek, de ezért nem fogják összetörni magukat, míg a svédeknek (ha ezen múlik) apait-anyait bele kell adni, szóval nem jelenteném ki, hogy azt a meccset nem nyerhetik meg.
Moldovát már elintézték oda-vissza, San Marinoval játszanak.matador írta:Verik Moldovát, ikszelnek a finnekkel és kikapnak a hollandoktól. Nem valószínű, de lazán elképzelhető.
3 meccsük van még... -.-""""lluisllach89 írta:Amúgy lényegtelen sajna, egy svéd győzelem és ugrott az egész. Hogy 4 vesztett pontjuk legyen a svédeknek max 2 döntetlent játszhatnak. Tehát 2 döntetlen vagy 2 vereség, vagy mindkettőből 1-1.
Ha már egy meccsen győznek, ugrott az esélyünk. Meg persze nekünk mindkettő meccset be kell húzni, míg ők azért le fogják gyűrni a finneket.
Nem baj, szép volt fiúk, kedd még húzós lesz szerintem idegenben.
Erre nem 1,hanem kismillió példa van, és ha az egymáselleni eredmény számít, akkor mindig is az idegenben rúgott több gól dönt, ha a két meccs alapján x az állás. Csak bajnoki tabellákon dönt az a legtöbb bajnokságban azonos gknál, hogy kinek van több rúgott gól. Kivétel a spanyol bajnokság, ahol a VÉGÉN az egymás elleni dönt olyan mód,ahogy írtuk. De a lényeg, ha olyat olvasol,hogy egymás elleni eredmény dönt, akkor MINDIG x-nél az idegenben lőtt több gól dönt.lluisllach89 írta:Nekik az idegenben lőtt gól miatt. Legalábbis egy Bl példát tudok mondani erre, mikor a MU és a Bayern egy csoportban volt, németeknél 1-1 lett, míg a másik meccsen 0-0, és a MU végzett előrébb.shutterisland írta:amúgy ha 3-1re nyertünk volna, akkor az egymás elleni eredmény (3-1;2-0) kinek kedvezett volna ? nekünk a több gól miatt, vagy nekik az idegenben lőtt gól miatt ?
De ez régen vót