Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.03. 12:12:54

lluisllach89 írta:
matador írta: 3 meccsük van még... -.-""""

Verik Moldovát, ikszelnek a finnekkel és kikapnak a hollandoktól. Nem valószínű, de lazán elképzelhető.
Igen, ki is ment a fejemből, akkor meg végképp nincs miről beszélni. 3. hely is valami, kötelezőket hoztuk, Hollandiában kár hogy elszabtuk, de bravúrra voltunk képesek, ennyi elég már nekem.

Nem megy minden egyik pillanatról a másikra. Ilyenkor sajnálja az ember a vb selejtező sorsolását ugyebár...
Miről beszélsz? :lol:

azzal,h nekik van még egy San Marino, ugyanaz a szitu amit írtál régebben. Másik két meccsen kell tőlük egy x, egy vereség, vagy két x, és ha hozzuk a mi meccseinket, ugyanott vagyunk, azaz 2.helyen.

Nem változtat az ég világon semmit sem,h van nekik még egy San Marino is, pont emiatt kell két pont vesztés tőlük, mert ha nem lenne San Marino +ban,csak a finn és holland meccs,akkor elég lenne egy sima x is,hogy beelőzzük őket.

belekeveredtél :)
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.09.03. 12:08:44

Barcaman1993 írta:Ha Lipták nem sérült meg, akkor remélem a következő meccsen is Lipták-Korcsmár duóval állunk fel. Nem szép ha ezt Egervári megbontaná. Juhász messze nem akkora klasszis, mint aminek be van állítva sztem. Én Liptákot jobbnak érzem, míg Korcsmár nagyon magabiztos volt ezen a meccsen. Egyébként egész jó ez a felállás. Nagyjából az, amit én írtam. Gyengék ellen a 1 vkp kell, erősek ellen 2. Én még Tőzsért behívnám és kéne találni még1 normális szélső védőt. Királyt meg ideje lenne lassan visszavonultatni sztem. Tegnap egész jó volt, de az ilyen olyan ritka, mint a Fehér Holló. Bogdánban viszont nagyon nagy potenciál. Magas, PL-es ahol azért szokott lehetőséget is kapni, ráadásul ha egy kicsit fejlődik akkor a sztem első számú kapus lehet a Boltonban.Ha folyamatosan véd, akkor pedig még jobb lesz. Egész jónak érzem ezt a csapatot. Elől úgy néz ki van 4 jó emberünk, a kp is rendben van, de ott azért vannak még hiányosságok és a védelmen kéne még1 kicsit alakítani.
Jó játékos azért Roli, simán válogatott szint. Liptáknak pedig drukkolok, hogy találjon magának egy csapatot, ahol stabil kezdő lehet külföldön, nehogy rámenjen a válogatott szereplés. Tőzsért én is hívnám, szerintem Egervári fejében is egyre inkább megfordul ez a gondolat, nem tudom mit tud Sándor, amit Tőzsér nem. Mondom ezt Vidis létemre. :D

Királyos résszel megint egyetértek, én is meglepődtem nagyon, hogy szinte hiba nélkül hozta a meccset, eléggé magabiztos volt. Szerintem egyébként az utolsó selejtezősorozata lesz ez. Viszont én a két fiatal közül Gulácsit érzem kicsit jobbnak, elvileg csak azért nem ő ül a padon, mert az U21-ben perpillanat nagyobb szükség van rá, ugye kapitány is, Bogdán meg "már" 23.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.09.03. 12:00:17

Messa írta:
Korcsmár hihetetlen. Hol volt ez az ember eddig? Liptákkal nagyon jó kis párost alkottak, Juhász visszatérésével gondolom az exVidis szorul majd padra, de a védelmünk egy időre megvan oldva. :)

Ha mindenki felépül, és pályára léphet, akkor nálam valahogy így nézne ki a kezdő:

------------------Király---------------
-Varga--Juhász--Korcsmár-Laczkó
--------------Pintér/Elek--------------
-Koman-------Gera-----Dzsudzsi---
-----------Szalai-----Rudolf----------

És akkor a padon még mindig olyanok ülnének, mint mondjuk Gulácsi, Lázár, Lipták, Vadócz, Hajnal, Stieber, Szabics.

Ha pedig nagyobb csapat ellen játszunk, akkor Pintér és Elek is pályán, mondjuk valamelyik csatár kárára.
Ha Lipták nem sérült meg, akkor remélem a következő meccsen is Lipták-Korcsmár duóval állunk fel. Nem szép ha ezt Egervári megbontaná. Juhász messze nem akkora klasszis, mint aminek be van állítva sztem. Én Liptákot jobbnak érzem, míg Korcsmár nagyon magabiztos volt ezen a meccsen. Egyébként egész jó ez a felállás. Nagyjából az, amit én írtam. Gyengék ellen a 1 vkp kell, erősek ellen 2. Én még Tőzsért behívnám és kéne találni még1 normális szélső védőt. Királyt meg ideje lenne lassan visszavonultatni sztem. Tegnap egész jó volt, de az ilyen olyan ritka, mint a Fehér Holló. Bogdánban viszont nagyon nagy potenciál. Magas, PL-es ahol azért szokott lehetőséget is kapni, ráadásul ha egy kicsit fejlődik akkor a sztem első számú kapus lehet a Boltonban.Ha folyamatosan véd, akkor pedig még jobb lesz. Egész jónak érzem ezt a csapatot. Elől úgy néz ki van 4 jó emberünk, a kp is rendben van, de ott azért vannak még hiányosságok és a védelmen kéne még1 kicsit alakítani.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.09.03. 11:50:10

Hú gyerekek, ez nem semmi meccs volt. Ma reggel is vigyorogva keltem fel. :)

Valaki írta meccs előtt, hogy most igazán visszakaphatnánk valamit a sorstól, amit eddig elvett. Éreztem, hogy ez most be fog következni. Bár egyáltalán nem nevezném mákos győzelemnek, legalábbis a svédek elmúlt évi sikereihez képest.

Korcsmár hihetetlen. Hol volt ez az ember eddig? Liptákkal nagyon jó kis párost alkottak, Juhász visszatérésével gondolom az exVidis szorul majd padra, de a védelmünk egy időre megvan oldva. :)

Rudolfot régóta kedvelem, nagyon kell ő ebbe a csapatba. Tényleg a meccs legjobbja volt, nagyon agilis játékos.

Ha mindenki felépül, és pályára léphet, akkor nálam valahogy így nézne ki a kezdő:

------------------Király---------------
-Varga--Juhász--Korcsmár-Laczkó
--------------Pintér/Elek--------------
-Koman-------Gera-----Dzsudzsi---
-----------Szalai-----Rudolf----------

És akkor a padon még mindig olyanok ülnének, mint mondjuk Gulácsi, Lázár, Lipták, Vadócz, Hajnal, Stieber, Szabics.

Ha pedig nagyobb csapat ellen játszunk, akkor Pintér és Elek is pályán, mondjuk valamelyik csatár kárára.

Apropó Stieber, tegnap nem mutatott sokat, de ebből ne induljunk ki, nagyobb teher lehetett szegény srácon, mint Ibrán mikor idejött.

Elképesztően örülök, nagyon büszke vagyok a fiúkra. Ha a maradék 2 meccsünket is behúzzuk, -már pedig nagy esély van rá- kalapot fogok emelni előttük, meg fogom tapsolni őket, függetlenül attól, hogy sikerül-e pótselejtezőt játszanunk, vagy sem.

Egervárit pedig nem szabad elküldeni. Hihetetlen szimpatikus ember, bőven lemérhető a fejlődés a kapitánykodása alatt, most tényleg úgy érzem, hogy valami elindult, és nem szabad abbahagyni. Persze a legfontosabb, hogy földön maradjunk, továbbra sem szabad elszállni és azt gondolni, hogy mostantól egy spanyolokat is hazaküldenénk, de azt hiszem ez a siker nagyon fontos volt, és nagyon jókor jött.

Hajrá Magyarok! 8)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.03. 11:30:15

matador írta:
lluisllach89 írta:Amúgy lényegtelen sajna, egy svéd győzelem és ugrott az egész. Hogy 4 vesztett pontjuk legyen a svédeknek max 2 döntetlent játszhatnak. Tehát 2 döntetlen vagy 2 vereség, vagy mindkettőből 1-1.

Ha már egy meccsen győznek, ugrott az esélyünk. Meg persze nekünk mindkettő meccset be kell húzni, míg ők azért le fogják gyűrni a finneket.

Nem baj, szép volt fiúk, kedd még húzós lesz szerintem idegenben.
3 meccsük van még... -.-""""

Verik Moldovát, ikszelnek a finnekkel és kikapnak a hollandoktól. Nem valószínű, de lazán elképzelhető.
Igen, ki is ment a fejemből, akkor meg végképp nincs miről beszélni. 3. hely is valami, kötelezőket hoztuk, Hollandiában kár hogy elszabtuk, de bravúrra voltunk képesek, ennyi elég már nekem.

Nem megy minden egyik pillanatról a másikra. Ilyenkor sajnálja az ember a vb selejtező sorsolását ugyebár...
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.09.03. 11:14:22

engem már nem érdekel, kijutunk-e vagy sem...
Hosszú idő után megvertünk TÉTMECCSEN egy nálunk sokkal magasabban jegyzett válogatottat, szóval büszke vagyok a fiúkra! :)
nekem bőőőőven elég, ha most első körben stabilizáljuk helyünket a 3. kalapban, aztán szépen fejlődünk :)

ha nem követünk el hatalmas hibát, a 3. helyre mostmár odaérünk, és ennek is tudok örülni ;)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.03. 10:48:52

Szeretem,h egy kis visszaolvasás helyett inkább előjön 10percenként (túlzás) az a téma,hogy mi számít azonos pontnál :roll: Ráadásul rosszul. (nem Michabeenek címezve, ő jól írta)
Kép
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.09.03. 10:43:09

Egymás ellen számít, de teljesen midnegy, mert mind abban, mind gólkülönbségben rosszabbul állunk. Nagyon egyszerű a képlet: Nekünk nyerni kell az utolsó 2 meccset, szerintem ez hozható is, a svédek úgyis lelépik San Marinót. Ergo a finnek és a hollandok ellen ha nem győznek (akár mindkettő iksz), akkor megvan a 2. hely.
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.09.03. 10:38:03

messideco írta:Gólkülönbség :? sajnos. Mindenesetre szoros lesz a végjáték. Hajrá magyarok!
Miert sajnos? Egymas ellenink rosszabb, az elso meccsen 2-0-ra nyertek...
Mondjuk nem lehet erren menni,mert van nekik meg egy San Marino es + 1 meccs.Igy is megeloznak vagy 7-8 gollal, szall mindegy.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
messideco
Presidente del Barça

2011.09.03. 10:37:23

Gólkülönbség :? sajnos. Mindenesetre szoros lesz a végjáték. Hajrá magyarok!
Kép
"And my heart will leave you never."
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.09.03. 10:35:02

Mi szamit?
Egymas elleni vagy golkulonbseg?
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
socio66

2011.09.03. 10:15:09

na véégre gyerekek,büszke vagyok a csapatra. :)
a meccset csak úgy félig-meddig láttam mert buli előtti alapozásként néztük,de kicsit megszaladtak a dolgok úgyhogy csak pillanatok maradtak meg a meccsből. :)
viszont az hogy nyertünk végre egy igazi komoly csapat ellen,az nagyon boldoggá tesz. lám,mégsem verhetetlenek ők sem,ahogy senki sem csak el kell hinnünk és nekünk,szurkolóknak sem azt kell latolgatni meccs előtt hogy mennyit kapunk.
igenis meg lehet csinálni,számos példa van évről-évre arra,hogy a fociban,egy meccsen bármi megtörténhet.
most talán mi leszünk azok,akik meglepik a világot egy jó szerepléssel, mert ha megnézzük,reális esélyünk van.
ha hozzuk a két meccsünket-és nagyon remélem hogy a játékosok maximálisan erre a két meccsre vannak rápörögve,mert ha természetesnek vesszük a hat pontot és csak a svédekkel foglalkozunk abból baj lehet-akkor reális esélyünk lehet.
nagyon szorítok a csapatnak,ha hozzuk a hátralevő meccseket,maximálisan elégedett leszek,akkor is ha ez nem ér kijutást.
ebben a selejtezősorozatban megvertük idegenben a finneket, otthon a svédeket, nyolcat rúgtunk san marino-nak és játszottunk egy olyan meccset a hollandokkal,ami után az egész világ kalapot emelhetett.
vitathatatlanul előreléptünk,ezeket már nem lehet kifutott eredményeknek tekinteni és remélhetőleg ennél csak jobbak leszünk,hiszen aránylag fiatal a csapat,szinte mindenkiben ott van a fejlődési lehetőség.
hátha lesz valami,most már lehet finoman bizakodni..
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.09.03. 09:51:07

Corvy írta:rosszul látom, ha véletlen csoportmásodikak leszünk akkor automata kijutunk mert legjobb csoport 2. eredmény EDDIG? ha ez így van akkor még nagyobb izgalmak várhatóak :) remélem az utolsó meccsre marad a döntés és nem száll el minden remény a finneknél :) Holland drukker vagyok, nagyon régóta követem minden meccsüket és azt leszögezhetem, ha nem is rongyosra, de elverik a Svédeket! A mostani edzőt nemérdekli milyen meccs, tét nélküli vagy sem, MINDET meg kell nyerniük. Ez presztizs. Finneken múlik, ha sikerül kicsikarni az X-et nekik, és mi megnyerjük a maradék 2 meccset, akkor sztem tuti a továbbjutásunk, a Hollandokat nemfogják elverni mivel elég az X is.
Most az a legfontosabb, hogy a következő 2 meccset vhogy húzzuk be. Ha nem történik meg, akkor ez a svédek elleni diadal csak egy szép emlék marad. Te jó ég mekkorát játszott 1-2 embert. Rudolf Gergő 1 gól, 1 gólpassz és kiharcolt egy 11-est. Emellett időnként hátul is besegített és a széleken nagyon szépen elrohangált. Korcsmár is vmi tanári volt, Lackó végre nem helyezkedett rosszul és a támadásokat is szépen segítette. Pintér és Elek is nagyon jól segítették a védekezést. Lehet jobb így ez a magyar csapat, mint egyébként? Gera és Dzsudzsák kiválásával gyengült a támadójátékunk (papíron), de a védekezésünk sokkal jobb volt. Szabicsot is megérte a (bocsánat a kifejezésért)a hülye, bunkó magyaroknak leárulózni, aztán ő tartott minket versenyben. Hajnal pedig vmi elképesztő gyenge volt. A 11-est leszámítva is gyenge volt, ráadásul egy nagyon ígéretes akciót rontott el, ami után rögtön a gólt is kaptuk. Úgy érzem Egervári most érdekes helyzetben van. Ez a csapat elég ütős volt, de előbb-utóbb azért a sérültek és az eltiltottak is vissza fognak térni. Én pedig nem vagyok arról meggyőződve, hogy Juhász Roli jobb teljesítményt tud nyújtani, mint Korcsmár. De ugyanez igaz Vanczák Viliről és a többiekről is.

Egy ilyet talán el tudnék képzelni: 4-5-1

---------------Király/Bogdán----------------
Varga--Lipták--Korcsmár--Juhász/Laczkó
-----------Pintér------------Elek-------------
Dzsudzsák------Gera------Koman/Hajnal
-------------------Rudolf--------------------

4-4-2

--------------Király/Bogdán----------------
Varga--Lipták--Korcsmár-Juhász/Laczkó
-----------Pintér------------Elek------------
Dzsudzsák-------------Gera/Koman/Hajnal
---------Rudolf--------Szabics/Szalai------

Nekem úgy tűnt, hogy a védelmünk stabilitásához 2 vkp-ra mindenképp szükségünk lesz. A védelem nekem adott, a 2 vkp is, Dzsudzsák és Rudolf helye is. Így marad 2 poszt amiért elég keményen kell majd küzdeni. Remélem Egervári is így gondolja. A Németh Krisztiánokat, meg Lázár Bencéket pedig elfelejthetné. Na akkor húzzuk be ezt a 2-őt és bízzunk a hollandokban és a finnekben. A hollandoknál az a jó, hogy a cserék is világklasszisok és már évek óta minden meccset nyerve hozzák a selejtezőket. Én ebben bízom. A finnekben már messze nem vagyok annyira biztos, de azért még reménykedek. Hajrá magyarok!
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
fanbarca
Entrenador del Barça

2011.09.03. 09:37:55

N7 írta: Na meg Juhász Rolival azért stabilabb az a védelem:)
Stabilabb, viszont remélem, hogy Juhász mellett Korcsmár fog játszani. Magabiztos ez a fiú és van benne bátorság odalépni egy Ibrának. Szóval őt mindenképpen bennt kell hagyni a védelemben. Hajrá Fiúk!
més que un club
Tocy
Director del Fútbol

2011.09.03. 08:31:24

Tény, nem sok esélyünk van a kijutásra, bár tegnap elég gyengén játszottak a svédek, de sztem sokszor nagyon nagyképűen kezeltél a szitukat+Ibra is félig sérült volt. Azért a finnek ellen biztos másképp állnak oda, most már tudják, hogy ott muszáj nyerni, és be is húzzák. Akkor meg mind1.

Ettől függetlenül óriási grat a csapatnak, végre büszkék lehetünk a magyar válogatottra, ha behúzzuk a maradék két meccsünket ( egyik sem lesz éppen könnyű ), akkor oda-vissza kikaptunk a hollandoktól és kikaptunk Svédországban, azt hiszem ezt sokan aláírták volna, főleg úgy, hogy mit műveltünk Hollandiában...ne számolgassunk, nyerjük meg ezt a két meccset és kész!

A divatmagyarsághoz meg : gyökér gyerek fb-n félidőben kirakta hogy " ROHADT MAGYAROK!!!!!ELMENT MIATTUK A TIPPMIXEM!!!!" miközben a srác hatalmas "magyar", hungarista, Árpád-sáv, minden amit el lehet képzelni. És akkor meccs végén meg kirakja, hogy "MAGYAROOOK!!!" meg éjfélkor, hogy "még mindig a magyar-svéd meccs hatása alatt állok" az ilyet úgy tudnám fejbe...
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.09.03. 07:31:10

shutterisland írta:mint magyar, én is ürölök, DE : nagyon, nagyon felszab, hogy SOKKAL TÖBB divatdrukker van a magyarok között, mint divat barcás. ez biztos.

mindig arról van szó, hogy tele vagyunk divatdrukkerrel, miközben folyamatosan azt látni mindenkitől most, hogy mekkora jók vagyunk, istenek, máskor pedig le vagyunk hordva, meg egervári takarodj, meg mittudomén.
van olyan ismerősöm, aki meccs előtt kiírta fb-re, hogy "na hányat kapunk?" aztán meccs végén arcolt, hogy szép volt fiúk,stb.
engem ez csak azért szab fel, mert azért divatbarcásokat kell szidni mindig, de ez sem jobb SEMMIVEL.

jah, és helyén kellene kezelnie a helyzetet az extázisban lévő embereknek, mert evvel az amúgy szép eredménnyel csak azt értük el, hogy mecccsben maradtunk...szinte semmi esélyt nem látok az egymás elleni eredmény miatt. (sajnos.)
Ez inkább divatmagyar, nem divatdrukker. Az ilyenekkel nem kell foglalkozni, magyarként kötelességünk szurkolni, ez nem olyan, mint a klubcsapat. Épp ezért, bár nem kell elszállni, de bízni kell. Egy amolyan reális bizakodásra gondolok, ami azt jelenti, hogy nem kell hangoztatni, verni a mellünket, hogy így kijutunk, meg úgy,de bízni mindig lehet és szerintem kell is...
daffy! Azért ez messze nem alap, a kereteket elnézve, szerintem órisái bravúr lenne, ha csak a hollandoktól kétszer kapunk ki és a svédeket 50%-ra hozzuk, a többieket mind megverjük oda-vissza. Ez egy magyar kaliberű csapattól óriási bravúr, és csodás teljesítményt, szerintem ez esetben eredményektől függetlenül meg kell emelni 10-szer a kalapunkat ( szerintem már most is) a fiúk és Egervári előtt is. Elég fiatal vagyok és ki merem jelenteni, hogy nem láttam még ennyire szerethető magyar válogatottat.
fcjoc
Entrenador del Barça

2011.09.03. 06:54:24

áhh mi a f.sznak kell ennyire lehúzni (lelkileg) az embert.. 20-80 meg ienek.. meg ha 3 góllal nyerünk.. gondolkozzál már kicsit.
3 góllal egy svéd csapatot elverni igazán emberes a világ összes pontján, ha jók ha nem..

kijutunk és kész.. ha meg nem ez van.. de legalább most ne húzgáljuk már le az ember lelkesedését amikor megvan az esély...

:roll:
hArpi89
Jugador del Barça

2011.09.03. 06:34:41

rosszul látom, ha véletlen csoportmásodikak leszünk akkor automata kijutunk mert legjobb csoport 2. eredmény EDDIG? ha ez így van akkor még nagyobb izgalmak várhatóak :) remélem az utolsó meccsre marad a döntés és nem száll el minden remény a finneknél :) Holland drukker vagyok, nagyon régóta követem minden meccsüket és azt leszögezhetem, ha nem is rongyosra, de elverik a Svédeket! A mostani edzőt nemérdekli milyen meccs, tét nélküli vagy sem, MINDET meg kell nyerniük. Ez presztizs. Finneken múlik, ha sikerül kicsikarni az X-et nekik, és mi megnyerjük a maradék 2 meccset, akkor sztem tuti a továbbjutásunk, a Hollandokat nemfogják elverni mivel elég az X is.
"A mai labdarúgásban vannak a Világklasszisok, előttük pár lépéssel pedig Lionel Messi. "
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.03. 03:40:39

Cumbee írta:
shutterisland írta: igaz, hogy a hollandokat fogadják, és nyerniük kell, viszont arról se feledkezzünk meg, hogy nem biztos, hogy a legerősebb felállásban+harci kedvel fognak menni a narancsosok, nekik vélhetően a tét az lesz, hogy 100%-osak legyenek, de ezért nem fogják összetörni magukat, míg a svédeknek (ha ezen múlik) apait-anyait bele kell adni, szóval nem jelenteném ki, hogy azt a meccset nem nyerhetik meg.
Attól azért nem kell félned, hogy a hollandok nem fogják komolyan venni a meccset. Ha egy San Marino ellen a legjobb csapatukkal állnak ki, és 8-0 után is van még kedvük focizni, akkor nem hiszem, hogy pont a csoport rangadóján mondják majd azt, hogy "áhh szarni bele, nem is érdekel ez minket már". Szal itt a finnek lesznek a mérleg nyelve, az meg azért nagy csoda lenne, ha mi elvernénk őket, a svédek meg nem, mivel a finneknek addigra már remélhetőleg tényleg mind1 lesz, (ergo ütjük őket és nem lesz esélyük a 3. helyre) szal az ő hozzáállásukban kevésbé bízok, mint a hollandokéban.
én sem arra gondoltam, hogy lefekszenek a svédeknek, vagy b kerettel mennek, hanem úgy alapból sokkal jobban fognak teperni a svédek..és mivel otthon lesznek, és amúgy is egy elég jól összerakott csapat (a maitól függetlenül szerintem egy szinttel bőven felettünk járnak) simán nyerhetnek.

de ha jön a papírforma, akkor a svéd-holland már csak alibi meccs lesz, mivel valószínűleg nem fogunk a mi két meccsünkön több pontot szerezni, mint ők.

és a legnagyobb dráma a dologban az, hogy ha netán behúzzuk ezt a két meccset, a svédek betliznek, és csoport 2.-ak leszünk, akkor kapunk a pótselejtezőn valakit a vélhetően kb. bosnyák, török, szerb, horvát, cseh szintű vonulatból, szóval egyből még 1 csodát kéne véghezvinni, hogy kijussunk.

persze önmagában is szép eredmény lenne, ha már elérünk a pótselejtezőig, viszont ott kizúgni érzés lenne.
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.09.03. 03:09:00

shutterisland írta: igaz, hogy a hollandokat fogadják, és nyerniük kell, viszont arról se feledkezzünk meg, hogy nem biztos, hogy a legerősebb felállásban+harci kedvel fognak menni a narancsosok, nekik vélhetően a tét az lesz, hogy 100%-osak legyenek, de ezért nem fogják összetörni magukat, míg a svédeknek (ha ezen múlik) apait-anyait bele kell adni, szóval nem jelenteném ki, hogy azt a meccset nem nyerhetik meg.
Attól azért nem kell félned, hogy a hollandok nem fogják komolyan venni a meccset. Ha egy San Marino ellen a legjobb csapatukkal állnak ki, és 8-0 után is van még kedvük focizni, akkor nem hiszem, hogy pont a csoport rangadóján mondják majd azt, hogy "áhh szarni bele, nem is érdekel ez minket már". Szal itt a finnek lesznek a mérleg nyelve, az meg azért nagy csoda lenne, ha mi elvernénk őket, a svédek meg nem, mivel a finneknek addigra már remélhetőleg tényleg mind1 lesz, (ergo ütjük őket és nem lesz esélyük a 3. helyre) szal az ő hozzáállásukban kevésbé bízok, mint a hollandokéban.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.09.03. 02:02:37

igazából sok mindenben nem bízhatunk sajnos.

a mi két meccsünk hozható, nagyjábol hasonlóan nehéz lesz szerintem, mert moldova gyengébb, mint a finnek, de hozzájuk megyünk, míg a skandinávokat fogadjuk.
mind a két meccsnek mi leszünk az esélyesei, de sajnos azért nem vagyunk mi olyan erősek, hogy ne tudjunk hibázni, és azért itt nagyon nagy tét, eredménykényszer lesz rajtunk, míg a finnek és moldávok gyakorlatilag tét nélkül jöhetnek, szóval necces lesz.
de számoljunk 6 ponttal akkor, tegyük fel, meglesz.

svédek..szerintem san marino-t nem kell ecsetelni, a b csapatukkal is hoznák minimum 2-3 góllal szerintem, szóval azt elkönyvelhetjük nekik.
nos, mennek finnekhez...ott benne van az x, bár ők az esélyesek.
viszont itt jön a "svédcsavar", ugyanis nekik egy esetleges finn botlás után lesz esélyük javítani. igaz, hogy a hollandokat fogadják, és nyerniük kell, viszont arról se feledkezzünk meg, hogy nem biztos, hogy a legerősebb felállásban+harci kedvel fognak menni a narancsosok, nekik vélhetően a tét az lesz, hogy 100%-osak legyenek, de ezért nem fogják összetörni magukat, míg a svédeknek (ha ezen múlik) apait-anyait bele kell adni, szóval nem jelenteném ki, hogy azt a meccset nem nyerhetik meg.

így első blikkre nekem úgy tűnik, hogy a svédek verni fogják a finneket és sm-t is, de ha hibáznak is, még lesz egy kis sanszuk a hollandok ellen.

szóval az esélyeinket kb. 20/80-ra adom.
ha nyertünk volna ma 3 góllal, akkor viszont nekünk állna egy 60/40-el a zászló, hisz akkor pontegyenlőség esetén mi lennénk az ezüstérmesek a csoportban.
mes_que_un_club_
Jugador del Barça

2011.09.03. 01:42:26

matador írta:Verik Moldovát, ikszelnek a finnekkel és kikapnak a hollandoktól. Nem valószínű, de lazán elképzelhető.
Moldovát már elintézték oda-vissza, San Marinoval játszanak.
A finneken múlik sajna minden, persze csak akkor ha mi viszont hozzuk a 2 meccsünket.
matador
Jugador d'estrella

2011.09.03. 01:18:46

lluisllach89 írta:Amúgy lényegtelen sajna, egy svéd győzelem és ugrott az egész. Hogy 4 vesztett pontjuk legyen a svédeknek max 2 döntetlent játszhatnak. Tehát 2 döntetlen vagy 2 vereség, vagy mindkettőből 1-1.

Ha már egy meccsen győznek, ugrott az esélyünk. Meg persze nekünk mindkettő meccset be kell húzni, míg ők azért le fogják gyűrni a finneket.

3 meccsük van még... -.-""""

lluisllach89
Director del Fútbol

2011.09.03. 00:36:58

Amúgy lényegtelen sajna, egy svéd győzelem és ugrott az egész. Hogy 4 vesztett pontjuk legyen a svédeknek max 2 döntetlent játszhatnak. Tehát 2 döntetlen vagy 2 vereség, vagy mindkettőből 1-1.

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.09.03. 00:28:19

lluisllach89 írta:
shutterisland írta:amúgy ha 3-1re nyertünk volna, akkor az egymás elleni eredmény (3-1;2-0) kinek kedvezett volna ? nekünk a több gól miatt, vagy nekik az idegenben lőtt gól miatt ?
Nekik az idegenben lőtt gól miatt. Legalábbis egy Bl példát tudok mondani erre, mikor a MU és a Bayern egy csoportban volt, németeknél 1-1 lett, míg a másik meccsen 0-0, és a MU végzett előrébb.

De ez régen vót :mrgreen:
Erre nem 1,hanem kismillió példa van, és ha az egymáselleni eredmény számít, akkor mindig is az idegenben rúgott több gól dönt, ha a két meccs alapján x az állás. Csak bajnoki tabellákon dönt az a legtöbb bajnokságban azonos gknál, hogy kinek van több rúgott gól. Kivétel a spanyol bajnokság, ahol a VÉGÉN az egymás elleni dönt olyan mód,ahogy írtuk. De a lényeg, ha olyat olvasol,hogy egymás elleni eredmény dönt, akkor MINDIG x-nél az idegenben lőtt több gól dönt.
Kép
Válasz küldése