Sziasztok!
Gondoltam hogy ha már regisztráltam kezdem egy kis bemutatkozással.
17 éves budapesti lány vagyok.Egy drámatagozatos gimnáziumban tanulok.Irtózatosan sokat tudok beszélni szinte mindenről megvan a véleményem és ennek szeretek hangot is adni.Kicsit őrült vagyok(illetve ezt szokták rólam gondolni mikor nagyon pörgök)Ja és nemrég megfertőzött az optimizmus.
A focival kapcsolatos szenvedélyemnek két állomása volt.
1.:Életem első meccse amit láttam a 2006-os világbajnokság döntője.Sok mindenre nem emlékszem de a lényeg az volt hogy vendégségben voltunk és apukám és a nagybátyám lementek valami kocsmába nézni a vb döntőt.Akkor én még semmit nem tudtam a fociról de el akartam onnan szabadulni így velük mentem.Az egész meccsről csak Zidane utolsó jelenete maradt meg amúgy a többi embert néztem hogy hogy izgulnak üvöltöznek...nagyon viccesek voltak.
2.:Ennek már van köze a Barcelonához.2009 Bl elődöntő az a bizonyos 1-1-re végződő Chelsea-Barcelona meccs.Itt már valamivel többet tudtam de még mindig lányosan álltam a focihoz így a "kékeknek" drukkoltam mert szebbnek tartottam a mezüket.Tisztán emlékszem hogy 90 perc én már ünneplem a "kékeket" mikor is jött Iniesta gólja...először nem értettem hogy attól hogy kiegyenlített miért ők jutnak a döntőbe??Viszont nagyon tetszett hogy én sok mindent túl hamar feladok de ez a csapat nem és nem adták fel még akkor sem mikor a rendes játékidő már letelt és tovább jutottak és akkor úgy döntöttem ez a csapat amlyik így tud küzdeni megérdemli hogy utánanézzek hogy kik is ők.Az azóta eltelt két év alatt jóval többet tudok már de ezt a meccset sem fogom elfelejteni itt láttam őket először focizni.
Ennyi azt hiszem bőven sok belőlem elsőre.Igyekezni fogok értelmes dolgokat írni