Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hu Inter elleni meccs... a történet nálam úgy nézett ki hogy:Bojan gól én üvöltözve rohangálok a lakásban hogy megcsinálták ez az és pont Bojan(egyik kedvencem tudom hogy sokan nem szeretik, én hiszek benne de ez egy másik téma) mire apukám közöli hogy nyugodjak már meg nem is adta meg a bíró..MessiFan írta:Üdv! Én a 90. percben kinyomtam a tv-t és nagy nehezen elkönyveltem a vereséget, majd másnap hallom hogy nyertünkkrumplibogár írta:Tisztán emlékszem hogy 90 perc én már ünneplem a "kékeket" mikor is jött Iniesta gólja...először nem értettem hogy attól hogy kiegyenlített miért ők jutnak a döntőbe??Viszont nagyon tetszett hogy én sok mindent túl hamar feladok![]()
Aztán rá 1 évre az Inter ellen nem nyomtam ki a tv-t, és mikor Bojan kiegyenlített majd kiugrottam az ablakon és kcsög partjelző beintette lesnek pedig nem volt az...
Egyébként 2006-ban a döntőben uncsim az olaszoknak szurkolt a kék mezük miatt én meg a franciáknak Henry miatt.. Van ilyen
nem les miatt érvénytelenítették a gólt,hanem Touré kezezése miatt,ami nem is volt kéz...MessiFan írta:
Aztán rá 1 évre az Inter ellen nem nyomtam ki a tv-t, és mikor Bojan kiegyenlített majd kiugrottam az ablakon és kcsög partjelző beintette lesnek pedig nem volt az...
Üdv! Én a 90. percben kinyomtam a tv-t és nagy nehezen elkönyveltem a vereséget, majd másnap hallom hogy nyertünkkrumplibogár írta:Tisztán emlékszem hogy 90 perc én már ünneplem a "kékeket" mikor is jött Iniesta gólja...először nem értettem hogy attól hogy kiegyenlített miért ők jutnak a döntőbe??Viszont nagyon tetszett hogy én sok mindent túl hamar feladok
+1miihii írta:Üdv minálunkkrumplibogár írta:Sziasztok!
Esetleg ha egy fényképpel megtámogatnád a bemutatkozást,nagy örömére szolgálnál a BARCA drukker társadalomnak![]()
Jó fórumozást!
Üdv minálunkkrumplibogár írta:Sziasztok!
Bundesliga fazonMessiFan írta:Nem tudom lenne-e értelme. fél éve csinálta meg VV és nem hinném hogy sok új kép jönne +ba az előzőhez képest.S.Agüero írta:Most jut eszembe, nem csinálunk még egy Eurobarca emberkékkel teli videót?
vagy hogy is hívják ezt.
Shutterisland... Az a haj...Tipikus focista haj
Nem tudom lenne-e értelme. fél éve csinálta meg VV és nem hinném hogy sok új kép jönne +ba az előzőhez képest.S.Agüero írta:Most jut eszembe, nem csinálunk még egy Eurobarca emberkékkel teli videót?
vagy hogy is hívják ezt.
ha nem a linket másolod ki, hanem frissíted 1x a kép nézése során a böngészőt f5-el, majd jobb klikket rátolsz, és ott kép címének másolása, vagy hasonlót fog kidobni (chrome-t használok, ott kép url-jének másolása) akkor látni fogjuk a képet, bár lájkolni nem fogjuk tudni sajnos.pfft... az szívás... akkor mindegy, köszi azért skacok!
csak az ismerőseidnek nyitja meg a linket és értelemszerűen csak ők tudják lájkolniIlúvatar írta:Legújabb kép rólam![]()
http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =1&theater
Minimum 100 like -t kérek szépen
ha beszippant a rendszer, nincs visszaút.Victor_Valdes írta:shutterisland: Gondolom észrevetted, hogy én is függő vagyok.
Jah, értem!shutterisland írta: hát, hogy nem vagy túl aktív, ha van is valami videó vagy ilyesmi a faladon, azt is haverok posztolják oda![]()
én sajnos függő vagyok...
hát, hogy nem vagy túl aktív, ha van is valami videó vagy ilyesmi a faladon, azt is haverok posztolják odaBarcaman14 írta:Ezt meg hogy értsem?!shutterisland írta:ahogy látom, ne te terheled le a facebook szerverétAmúgy látom gyorsan megtaláltál.
Ezt meg hogy értsem?!shutterisland írta:ahogy látom, ne te terheled le a facebook szerverét