Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Sanama írta:Az összeomláshoz annyit,hogy a Discovery-n ment egy műsor ahol épületeket robbantgattak fel. Na ott láttam hasonló szabályos összeomlást.
Innentől kezdve számomra furcsa a történet. Mert nem vagyok képes felfogni,hogy 1 repülő hogy okozhat ugyanolyan szabályos összeomlást mint a robbanóanyag?!
ezt is adom. Média nagy dolgokra képes. ez most is látszik.ferninho írta: és honnan tudod, hogy az amit te tényként kezelsz, az igazából fals dolog-e vagy állítás?
attól, hogy ezt szajkózzák mindenhol nem biztos, hogy így is van, szóval nem kéne tényként beszélni róla.Szerintem
és honnan tudod, hogy az amit te tényként kezelsz, az igazából fals dolog-e vagy állítás?Most tartozhatsz az összeesküvés táborhoz is, de amíg feltételezgetésből áll a dolog - másból nem is állhat, még ha igaz is lenne akkor sem derülne ki - de tényként nem kéne beszélni róla. Szerintem
Számomra egyértelmű, hogy ha a gárdát megemlíti valaki, akkor a cigánykérdés is előkerül, szerintem ha visszaolvasol, látod, hogy az egész téma ebből az általam idézett félmondatodból pattant ki.Bob_Marley írta:kedves sjd nem érzem úgy, hogy én hoztam volna fel!
Meg is indokoltam, hogy maga az egyenruhás menetelésről (elolvastam Kalap írását, de akkor is), V. Gábor személyétől "undorodom" (vagy inkább viszolygok)!
lluisllach89 írta: Most tartozhatsz az összeesküvés táborhoz is, de amíg feltételezgetésből áll a dolog - másból nem is állhat, még ha igaz is lenne akkor sem derülne ki - de tényként nem kéne beszélni róla. Szerintem.
Bocs, vitától, meg kontextustól, meg mindentől függetlenül, nem kötözködő jelleggel, de abszolút kiváncsian:Charlie írta:Németországnak jóval hamarabb volt atombombája a II. vh-ban, mint az USA-nak, de Hitler azt mondta, hogy: "...ezt nem tehetjük meg az emberiséggel...".
C.
Jah akkor sorryBoixos írta:egyértelmű. azt hittem, átjön a némileg irónikus felhang annak a sátánnak az emberiséggel szembeni "érzékenységével" kapcsolatban...Mihu írta:Az ő utasításáraBoixos írta:miért? voltak olyan képek, ahol gyerekeknek simogatta a fejét...
az emberei addig meg szuronyokkal kapkodtál el a kisbabákat...
egyértelmű. azt hittem, átjön a némileg irónikus felhang annak a sátánnak az emberiséggel szembeni "érzékenységével" kapcsolatban...Mihu írta:Az ő utasításáraBoixos írta:miért? voltak olyan képek, ahol gyerekeknek simogatta a fejét...
az emberei addig meg szuronyokkal kapkodtál el a kisbabákat...
Hát jahsjd írta:Bocsánat, hogy ezt emelem ki az egészből (mondjuk a többivel egyetértek nagyjából), de ez honnan jött?Charlie írta:" Németországnak jóval hamarabb volt atombombája a II. vh-ban, mint az USA-nak, de Hitler azt mondta, hogy: "...ezt nem tehetjük meg az emberiséggel...".
Még arra sincs bizonyítékunk, hogy volt atombombájuk, nem hogy még Hitler szavait idézzük róla
(Arról nem is beszélve, hogy többek mellett Hitlerből nézem ki a legkevésbé, hogy ilyet mondott volna)
Bocsánat, hogy ezt emelem ki az egészből (mondjuk a többivel egyetértek nagyjából), de ez honnan jött?Charlie írta:" Németországnak jóval hamarabb volt atombombája a II. vh-ban, mint az USA-nak, de Hitler azt mondta, hogy: "...ezt nem tehetjük meg az emberiséggel...".
Egy kicsit álszentnek is érzem ezek után, hogy meglepődsz a téma előkerülésén, biztos vagyok benne, hogy ha csak annyit írsz, hogy "nem tudom mi az a Rongyos Gárda", akkor egy szó nem esik a cigányokrólBob_Marley írta: Ettől függetlenül beismerem nem tudom mi az a Rongyos gárda (bár maga a Gárda szóról hirtelen nem + dolog jut eszembe, ez azért remélem jobb mint az egyik kedves párt által kitalált....)
Most tartozhatsz az összeesküvés táborhoz is, de amíg feltételezgetésből áll a dolog - másból nem is állhat, még ha igaz is lenne akkor sem derülne ki - de tényként nem kéne beszélni róla. Szerintem.csababarca írta:
Mindegy,mondom,lehet csukott szemmel járni, de a szemünk előtt mutatták be az eseményeket.
mint kolléga, a leendő kollégának, csak a történeti hűség kedvéért: 1919 áprilisában alakultak meg.Kalap1988 írta:A Rongyos Gárda a Sopron környéki népszavazások kiprovokálója ( bár ők egész Nyugat Magyarországért harcoltak és ez csalódás volt...), 1921. aug. 28-án alakult meg,
ha így fogod fel, lehet pár usert is.barca 1986 írta: (majd kitörlik ez estét a modik)
lluisllach89 írta:Akkor csekkold le hogy két bőing mekkora meg mennyi kerozin fér beléjük.csababarca írta:
Ezt én sem feltételezném alapesetben,viszont egy laikus ember is látja,hogy két akkora épület egyszerűen nem "dőlhet"(mert nem dőlt), rombolódhat le így.
Számomra az jött le egy népcsoportól beszélsz, általánosságban!barca 1986 írta:A Gárdáról két embernek lehet konkrét tapasztalata, másnak csak véleménye: (feltételezve, h a lentiek megtörténtek)
- annak a cigánynak, aki semmit sem lopott, de a Gárda alaptalanul bántotta
+ annak a szenvedő embernek, akinek sok dolgát ellopták már a bűnözők, a Gárda megjelenésével megszűntek az ilyen jellegű problémák.
szenvedő embereket már láttam: nagyapám, nagyanyám, apám, anyám, én, stb.
élj közöttük, kiderül milyen fas.a csávók.
De hagyjuk a témát, csak felhúzom magam. Senki sem tehet róla, h vki köztük élt, és nem szereti őket, vki nem élt köztük, és fogalma sincs róla h viselkednek. Nem népcsoportról beszélek, nincs semmi bajom azzal aki boltban dolgozik, lányt futtat, zenél, vályogot vet, üres dobozt gyűjt stb.
Csak azoktól van herótom (fehér/barnabőrű), aki arra vár h én dolgozzak, ő meg majd így úgy de elkölti.