Kalap! újabb nagyon szimpatikus hozzászólást olvasok tőled. mondhatom, hogy nagyon egy rugóra jár az agyunk, csak te sokkal cizelláltabban nyilvánítasz véleményt. nekem ez gyakran nem menne..
nagyon meredek és számomra felfogathatatlan magyarázatokat olvasok, mind a tegnap esti, mind a 9/11 témáról.. bizonyítékként állítani, hogy "nem áldoznának fel ennyi embert" egyenesen nevetséges.
Japánban sem féltek ledobni az atomot, a vietnami mészárszékre is minden további nélkül elküldték a 20 éves kölköket, pedig csak egy egyszerű far.okméregetés volt.
3-4 ezer embert feláldozni egy hosszú távú célért? mi az nekik?
éppen a napokban néztem egy filmet a fizikai korlátokról. annak az épületnek nem szabadott volna így összedőlnie!
a téma további részéről sajnos nem írhatok, pedig milyen szívesen megtenném. azt tartom a legszomorúbbnak, hogy erről itt Mo-on tényleg nem lehet, nem illik eszmét cserélni, mert az emberre rögtön rásütik, hogy antiszemita

(itt is olvastam ilyet, elképesztő). pedig csak véleményem van, ami rossz esetben nem egyezik másokéval. ettől még
sajnálatosnak tartom a vh-ban történteket, sajnálom a kiírtott embereket és bizony megjelenik egy-egy könnycsepp, amikor megnézem a schindler listáját.
azt viszont nem fogadom el, hogy csak ezt az egy sötét korszakát emlegetik fel újra és újra a történelemnek. pedig voltak ennél cifrábbak is; kezdve a keresztes háborúkkal, folytatva a vörös terrorral (ahol is politikai meggyőződésből irtottak ki a zsidóknál is több embert).
és azt is le merem fogadni, hogy a jelenkorban is több ember hal meg közvetlenül, vagy közvetve amiatt, mert elveszíti a házát, munkáját, családját a válság és a válságot előidézők miatt!
üzlet lett ebből és jól lehet keresni vele.