Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
igen néha tényleg belassul a sorozat, nem lövök el semmi egetrengető spoilert, ha leirom, hogy pl. most a 4. évad első jó pár része is eléggé lassan csordogált.kanty írta:Breaking Bad
Végeztem az első évaddal. Hát elég komoly sorozat.Olvastam arról, h néha kicsit belassul, de nekem ez kifejezettem tetszik. A karakterek brutál jók, van itt minden ami Amerikára jellemző. A drogos srác nagyon jól játszik. Walter Jr és Marie kicsit idegesítő, de ez nem azt jelenti, h rosszak:lol: . Az eleje is tetszett, de a legjobb és egyben legdrámaibb rész az a családi beszélgetés volt.
Amúgy a magyar cím elég béna.
Ja és köszi azoknak akik ajánlották, tényleg jó sorozat.
Szerintem is jó volt...rosszabbra számítottamTdavid írta:Na megnéztem a Két pasi meg egy kicsi 9.évad első részét...
Ashton Kutcher miatt eléggé lehúzták.
De azt kell mondjam nekem nagyon bejött.Jon Cryer (Alan Harper) is végre kiteljesedhet így.
Szóval nekem nagyon bejön Walden és az első rész.![]()
Az de egy gyenge film.. én egyszer sem tudtam rajta megijedni, vagy félni. Irracionális, és tele van baromságokkal.. (Szerintem)Scumy írta:Bizony mondom én sem vagyok egy félős típúS? DE A Grave Encounters filmnél azért felment a pulzusom nekem is egy két jelenetnélCapon írta:Tudnátok mondani nekem max. 5-6 éves iszonyat fosatós horrorfilmeket??
De nem ilyen fröcskölős, cafatolos, darabolósokra gondoltam, azokat nem csippantom.
Olyan kéne ami után 3-an kézen fogva mentek wc-re is.ajánlom hogy nézd meg
Bizony mondom én sem vagyok egy félős típúS? DE A Grave Encounters filmnél azért felment a pulzusom nekem is egy két jelenetnélCapon írta:Tudnátok mondani nekem max. 5-6 éves iszonyat fosatós horrorfilmeket??
De nem ilyen fröcskölős, cafatolos, darabolósokra gondoltam, azokat nem csippantom.
Olyan kéne ami után 3-an kézen fogva mentek wc-re is.
Holnap, dupla résszel.Sanama írta:Modern család mikor folytatódik, nem tudja valaki?
Szerintem igen, nekem tetsziksjay írta:A "Lie To Me " című sorozatot nézi innen valaki? Érdemes beszerezni?
Köszöntem, akkor majd figyelem az új részeket!Hajrá kecskéksoadroli írta:Lesz, már kedvenc torrentoldalunkon fönt is van a 3. évad 1. részBob_Marley írta:Nem tudjátok a Blue Mountain Statenek lesz újabb évadja?
Most kezdődik a tengerentúlon is minden sorozatnak az új epizódjai, így aktuális lenne ezt is folytatni![]()
Ma 21:15kor Viasaton Minden héten háború
Ma meg 2pasi+1kicsi 9. évad premier
Itt nézz körül..Egyébként jó kis oldal.Capon írta:Tudnátok mondani nekem max. 5-6 éves iszonyat fosatós horrorfilmeket??
The CollectorCapon írta:Tudnátok mondani nekem max. 5-6 éves iszonyat fosatós horrorfilmeket??
Kellemetlen lenne ez a tejes történet...lui1698 írta:Hát szerintem egyél meg egy üveg jó édes szilvalekvárt meg igyál rá egy fél liter romlott tejet, utána már mindegy lesz melyik filmet választod.Capon írta:Tudnátok mondani nekem max. 5-6 éves iszonyat fosatós horrorfilmeket??![]()
Na amúgy kinek mi "fosatós", én spec. egy filmtől se félek (mer' félelmetes az csak a medve), de írok 1-2őt ami mondjuk úgy ahogy bejött:
REC, A texasi láncfűrészes mészárlás: A kezdet, Sziklák szeme, 1408, Tükrök, Az árva...
De vannak itt olyanok akik jobban otthon vannak horror témában, mint én.
Hát szerintem egyél meg egy üveg jó édes szilvalekvárt meg igyál rá egy fél liter romlott tejet, utána már mindegy lesz melyik filmet választod.Capon írta:Tudnátok mondani nekem max. 5-6 éves iszonyat fosatós horrorfilmeket??
Csatlakozom, ráadásul egy rossz szinkronhang nagyon sokat el tud venni az eredeti színész játékából (pl. Jim Parsons - Sheldon Cooper), a félrefordításokról, szóviccekről (bár ez inkább sitcom-oknál) stb. nem is beszélvelui1698 írta:Van, de úgy tudom, hogy azt durván megvágják, szóval szerintem maradj az eredeti nyelvnél.kanty írta:Köszi mindenkinek az ajánlást. A breaking bad mellett döntöttem. Szinkronosan nincs?
Lesz, már kedvenc torrentoldalunkon fönt is van a 3. évad 1. részBob_Marley írta:Nem tudjátok a Blue Mountain Statenek lesz újabb évadja?
Most kezdődik a tengerentúlon is minden sorozatnak az új epizódjai, így aktuális lenne ezt is folytatni![]()
Ma 21:15kor Viasaton Minden héten háború
Van, de úgy tudom, hogy azt durván megvágják, szóval szerintem maradj az eredeti nyelvnél.kanty írta:Köszi mindenkinek az ajánlást. A breaking bad mellett döntöttem. Szinkronosan nincs?
okéultrasur írta:Félre ne értsd nem beszólni akarok csak nem szeretem az általánosítást.