2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Hát nagyjából ennyi, amit írtál, csatlakozom hozzád.d írta:Akkor lenne értelme ilyen hülyeségeken vitázni, hogy ki Guardiola embere, ha Bojan jól teljesített volna. Ellenben nem tette, de nagyon nem. Persze még mindig lehet védeni azzal, hogy az edző nem adott elég játéklehetőséget, hogy csak negyed órákat kapott, sörmeccseken etc, de az a nagy büdös igazság, hogy ezen szinten, ebben a csapatban, ilyen fiatalon akkor és ott kell teljesíteni, amikor csak a lehetőség megvan, mert ezer konkurencia van a csapaton belül és azon kívül is. Krkic nem élt a lehetőségekkel, sőt egyre rosszabb lett.
De ami az egészben legkevésbé tetszik az az, hogy most már igazán CSAK a Rómával kellene foglalkoznia, mert jelenleg oda szól a szerződése és egyelőre - bár még van ideje - még ott se mutatott sokat. Ehelyett nyilatkozgat. Én kedvelem a srácot, a tehetségétől, tudásától függetlenül, de most nem ártana, ha elhallgatna inkább és edzegetne, hajtana a meccseken, mert van még mit letennie az asztalra.
OK, lovagoljunk még ezen a témán. Igen, tény, hogy Pedro elsősorban Pep embere, mint ahogy Busquets is és Piqué is. Meg még lehetne sorolni azokat is, akik már nincsenek is itt (Hleb, Csigri, Ibra, Cáceres). Szerintem Pep magasról tesz rá, hogy ki az "ő embere" és ki nem, ha az illető megdöglik a pályán a csapatért. Furcsa módon Abidal nem az "ő embere", mégsem tudta kiszorítani a csapatból sem Maxwell, sem Adriano, pedig ők már valóban Pep igazolásai. Akkor most miről beszélünk? Bojan most már elvileg Luis Enrique embere, minden adott, hogy bizonyítson annak az edzőnek, aki valóban bízik benne. De ahogy látom egyelőre ez is túl magas léc neki, a fölös energiáit még mindig inkább panaszkodásra használja, mint focizásra.HAnonymus írta:Valóban, két meccsen játszott összesen hét percet. Lehet valami ebben a Guardiola embere témában.herlius írta:Pedro-val kapcsolatban tévedsz, ő ugyanis már a Rijkaard-féle csapatban is játszott. Tény, hogy Bojan-hoz képest jóval kevesebbet...
Az nem 13 misi, mert 12 már kaptunk érte, úgy hogy össz-vissz egy. Annál többért pedig bármennyire gyenge, jövőre is el tudjuk adni valakinek... Szóval anyagilag nem lesz veszteség az szent.Rumig írta:Pont az a baj az eladásának "fantasztikus" körülményei miatt, hogy akkor jön vissza, ha nem játszik nagyot Rómában. (Na jó akár játszhat is, mert akkorát valszeg úgy sem tud, h a Romának megérje megtartani még 28 M€-ért) Ráadásul nem is kevés pénzt kel majd kidobni érte. Persze ne legyen így, de látva a (vissza)fejlődését, meg figyelembe véve, hogy az utóbbi időben akit kölcsön adtunk, annak már nem volt visszaút, csodálkoznék, ha két év múlva nem kidobott pénz lesz érte a 13 misi.LG írta:Hogy mikor, hogyan, vagy egyáltalán vissza tér-e Bojan, arról egyelőre nagyon korai beszélni. Mert ahhoz nagyot kell játszania a Romában.
Valóban, két meccsen játszott összesen hét percet. Lehet valami ebben a Guardiola embere témában.herlius írta:Pedro-val kapcsolatban tévedsz, ő ugyanis már a Rijkaard-féle csapatban is játszott. Tény, hogy Bojan-hoz képest jóval kevesebbet...Sanama írta:Egy valami nem stimmel. Ők nem voltak a Rijkaard-féle csapatban benne. Mindhárman Pep kérésére jöttek. Bojan nem.busquets,piqué,pedro,mindannyian szinte a nulláról kezdtek bizalom terén,aztán alapemberek lettek,mert megvolt bennük a potenciál.
Ezzel én itt le is zártam, nem fogom a szokásos köröket futni ebben a témában.
Itt most konkrétan mi nem tűnik neked korrektnek? Hogy kiemeltem egy meccset a sok gyenge közül amiket produkált nálunk? Abban viszont egyetértek veled, hogy fejben vannak problémák nála. Sajnos ez a nyilatkozata is ezt bizonyítja. Ez sem volt éppen "korrekt".LG írta:Sztem nem korrekt kiemelni ilyen momentumokat, mint a Ceuta elleni meccs. Sztem akkor már fejben nagyon nem volt ott. De nem hinném, h az akarással gondok lettek volna Bojannál. Sok olyan meccse volt, ahol küzdött, hajtott, mégsem ment. Sztem inkább a tehetségét lehet megkérdőjelezni, de leginkább fejben lehettek óriási problémái. Mert tényleg voltak olyan meccsei, ahol egy labdát nem tudott normálisan lekezelni, vagy akármilyen óriási helyzetet sikerült kihagynia pedig nem hiszem, h annyira képzetlen és béna lenne.herlius írta:
Pedro-val kapcsolatban tévedsz, ő ugyanis már a Rijkaard-féle csapatban is játszott. Tény, hogy Bojan-hoz képest jóval kevesebbet és az is tény, hogy Pep csinált igazi klasszist belőle, viszont megfelelő hozzáállással Bojan is az lehetett volna. Ez a kerítésen túli sárdobálás viszont szvsz nagyon gusztustalan dolog és nem is értem, hogy mi a célja most ezzel Bojan-nak. Nálam akkor verte ki a biztosítékot, amikor tavaly a Ceuta elleni kupameccsen kezdőként gyakorlatilag egyetlen épkézláb megmozdulása sem volt a harmadosztályú ellenféllel szemben, viszont folyamatosan ment a szövegelés a bíró felé. A többiek csendben tették a dolgukat, próbáltak bizonyítani és megnyerték a meccset Bojan nélkül is, ő viszont hajtás helyett csak hisztizett (mellesleg azon a meccsen Pedro gólt lőtt). Már akkor éreztem, hogy nem lesz hosszú karrierje Pep keze alatt.
Pont az a baj az eladásának "fantasztikus" körülményei miatt, hogy akkor jön vissza, ha nem játszik nagyot Rómában. (Na jó akár játszhat is, mert akkorát valszeg úgy sem tud, h a Romának megérje megtartani még 28 M€-ért) Ráadásul nem is kevés pénzt kel majd kidobni érte. Persze ne legyen így, de látva a (vissza)fejlődését, meg figyelembe véve, hogy az utóbbi időben akit kölcsön adtunk, annak már nem volt visszaút, csodálkoznék, ha két év múlva nem kidobott pénz lesz érte a 13 misi.LG írta:Hogy mikor, hogyan, vagy egyáltalán vissza tér-e Bojan, arról egyelőre nagyon korai beszélni. Mert ahhoz nagyot kell játszania a Romában.
Sztem nem korrekt kiemelni ilyen momentumokat, mint a Ceuta elleni meccs. Sztem akkor már fejben nagyon nem volt ott. De nem hinném, h az akarással gondok lettek volna Bojannál. Sok olyan meccse volt, ahol küzdött, hajtott, mégsem ment. Sztem inkább a tehetségét lehet megkérdőjelezni, de leginkább fejben lehettek óriási problémái. Mert tényleg voltak olyan meccsei, ahol egy labdát nem tudott normálisan lekezelni, vagy akármilyen óriási helyzetet sikerült kihagynia pedig nem hiszem, h annyira képzetlen és béna lenne.herlius írta:
Pedro-val kapcsolatban tévedsz, ő ugyanis már a Rijkaard-féle csapatban is játszott. Tény, hogy Bojan-hoz képest jóval kevesebbet és az is tény, hogy Pep csinált igazi klasszist belőle, viszont megfelelő hozzáállással Bojan is az lehetett volna. Ez a kerítésen túli sárdobálás viszont szvsz nagyon gusztustalan dolog és nem is értem, hogy mi a célja most ezzel Bojan-nak. Nálam akkor verte ki a biztosítékot, amikor tavaly a Ceuta elleni kupameccsen kezdőként gyakorlatilag egyetlen épkézláb megmozdulása sem volt a harmadosztályú ellenféllel szemben, viszont folyamatosan ment a szövegelés a bíró felé. A többiek csendben tették a dolgukat, próbáltak bizonyítani és megnyerték a meccset Bojan nélkül is, ő viszont hajtás helyett csak hisztizett (mellesleg azon a meccsen Pedro gólt lőtt). Már akkor éreztem, hogy nem lesz hosszú karrierje Pep keze alatt.
Pedro-val kapcsolatban tévedsz, ő ugyanis már a Rijkaard-féle csapatban is játszott. Tény, hogy Bojan-hoz képest jóval kevesebbet és az is tény, hogy Pep csinált igazi klasszist belőle, viszont megfelelő hozzáállással Bojan is az lehetett volna. Ez a kerítésen túli sárdobálás viszont szvsz nagyon gusztustalan dolog és nem is értem, hogy mi a célja most ezzel Bojan-nak. Nálam akkor verte ki a biztosítékot, amikor tavaly a Ceuta elleni kupameccsen kezdőként gyakorlatilag egyetlen épkézláb megmozdulása sem volt a harmadosztályú ellenféllel szemben, viszont folyamatosan ment a szövegelés a bíró felé. A többiek csendben tették a dolgukat, próbáltak bizonyítani és megnyerték a meccset Bojan nélkül is, ő viszont hajtás helyett csak hisztizett (mellesleg azon a meccsen Pedro gólt lőtt). Már akkor éreztem, hogy nem lesz hosszú karrierje Pep keze alatt.Sanama írta:Egy valami nem stimmel. Ők nem voltak a Rijkaard-féle csapatban benne. Mindhárman Pep kérésére jöttek. Bojan nem.busquets,piqué,pedro,mindannyian szinte a nulláról kezdtek bizalom terén,aztán alapemberek lettek,mert megvolt bennük a potenciál.
Ezzel én itt le is zártam, nem fogom a szokásos köröket futni ebben a témában.
Szerinted egyáltalán nem reális, hogy az új edző mindig a saját képére próbálja formálni a csapatot, és még egyáltalán nem láttunk példát arra, hogy ezt az előző éra játékosai elküldésével és újak igazolásával érte el?gergo9 írta:Ha viknél ez még mindig érvŐk nem voltak a Rijkaard-féle csapatban benne.
Portillo nagyon yo példa, én óóóriási tehetségnek tekintettem, de tényleg olyan klasszikus gólvágó volt mint Bojan, semmiben sem igazán kiemelkedő, de mindig tud gólt szerezni...aztán belőle se lett semmi.Bob_Marley írta:Én nagyon kedvel(t)em a kicsi Bozsánt, sajnálom, hogy így alakultak a dolgok!Szerintem sincs értelme már más csapat mezében visszafele tekintgetni, inkább a Romára kellene koncentrálni, mert ott sem tud bekerülni sajnos a kezdőbe!Tocy nagyon sok igazságot leírt, Bojannak nem feküdt ez a játékrendszer, de bizakodjunk megtáltosodik az olaszoknál és újult erővel visszatér!
ui: sajnos hasonló úton halad mint anno a Rm-ben Raul utódnak és megagigasztárnak kikiáltott Portillo, s belőle is mi lett....
Jogos, de nem a hasamra ütöttem, egy cikkben olvastam anno, még mikor Bojan felkerült és Pep a B-csapatnál dolgozott...ettől még persze lehet, hogy nem így van. De valóban nem ez volt a mondandóm lényege.Capon írta:Nem tudom, hogy honnan veszitek ezeket a "tényeket"?? Már miért lenne ez tény??Tocy írta:Nézzük reálisan a dolgokat. Egyrészt tény, hogy Pep kissé neheztelt Bojanra, amiért kölyökkorában elhagyta a B-keretet Rijkaardért...
Valaki kitalálta hogy ez tény és akkor ez így is van, vagy mi? Azért mert van aki ezt így gondolja attól ez még nem tény! maximum egy lehetőség a sok közül. Halálra tudtok idegesíteni ezekkel a hasamra csapok, én így gondolom ezért ez "tényekkel".
Bocs hogy kiragadtam ezt a pár sort. A többivel nagyrészt egyetértek.
Nem tudom, hogy honnan veszitek ezeket a "tényeket"?? Már miért lenne ez tény??Tocy írta:Nézzük reálisan a dolgokat. Egyrészt tény, hogy Pep kissé neheztelt Bojanra, amiért kölyökkorában elhagyta a B-keretet Rijkaardért...
Érdekes a véleményed. Akkor is igaza van, ha nem az igazságot mondta.daffy írta:mert? szerintem simán gondolhatja így és nyíltan egyértelművé tette mindenki számára,hogy mi a helyzet. nálam ezt pont így kell,függetlenül attól,hogy igaza van vagy nincsPavel írta:Elég buta egy nyilatkozat volt tőle.
Tehát csak mondod a dolgaidat a levegőbe,ahogy szoktad.gergo9 írta:Egy hlye összeesküvéselméletet feleslegesnek érzem, majd megcáfolja saját magát Bojan ahogy eddig is tette.