Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
akkor gondolom Puyol már a párnája alá rakta a dagi fényképét és készül rá.Ronaldo játszani fog a szokás szerint szenvedélyesnek ígérkező Real- Barca találkozón. A bal bokáján megsérült támadó felépüléséről már többször szóltunk, nem mindig nagy reményekkel, ám a brazil fenomén legutóbbi nyilatkozata alapján szinte biztosan bevethető lesz az el classicón. Egyebek mellett már Luxemburgo sem kételkedik: "Ronie ott lesz, és játszani fog."
Azóta hogy Ronaldo október 15-én megsérült az Atletico elleni 3-0-s meccsen, s az orvosok 4-5 hét kihagyást jósoltak neki, senki sem lehetett biztos abban, vajon visszatér-e a létfontosságú rangadóra. De a madridi szív nem mondott csődöt. Egy Brazíliában eltöltött felkészülési hét után, majd a Madridban folytatott kezelést követően elmondhatjuk, Ronie mindent beleadott. Annak ellenére, hogy sérülése szörnyű volt, a felépülés akadálytalanul, folyamatosan zajlott és teljes javulást hozott. November 3-án még arról számoltak be a spanyol lapok, hogy Ronie optimista a visszatéréssel kapcsolatban. Akkor 16 nap volt a határidőig, most már csak öt nap van hátra de szerencsére Ronie már egy ideje a gyepen edz.
"Ha Ronaldo a fejébe vesz valamit, el is éri azt. És kétség ívül játszani fog szombaton." - nyilatkozta egy a felkészítéshez közel álló munkatárs. Emellett, ahogy már utaltunk rá, Luxemburgo is tudja, számíthat a brazil ékre, hiszen ő percről-percre követte Ronie felépülését, és szerinte teljes erőbedobással fog harcba szállni a katalánok ellen.
Tegnap Ronaldo egyébként már ugyanabban a ritmusban edzett, mint a csoport bármely más tagja, tehette ezt azután, hogy a kihagyás után fizikai felkésztése kielégítőnek bizonyult. Mindezért a maguk területén szintén galaktikusoknak nevezhető orvosi stábnak mondhatunk köszönetet.
tavaly velünk volt ugyanez, és amikor kikaptunk akkor jött ide a sok agyoniskolázott, h milyen [auto_cenzúra] a csapat meg stb stb. most nem rád célzok mert te akkor még nem voltál de egy két ember csinált ilyesmit.Robinho_10 írta:de mondom,ha nektek az okoz örömet,hogy egy ilyen sérülésekkel megtizedelt csaptot szidtok,az már a ti bajotok,maximum jobban meg fogtok lepődni,mint azt kellene.
neeeeeBocs,de hirtelen elkapott a röhögés.Ugye ezt te sem gondolod komolyan?Most komolyan mire vagytok olyan rohadt büszkék?Arra,hogy kamu 11-esekkel és kiállításokkal valahogy összeszenvedtek pár pontot?Mert ez ment idáig...
Keelhaul írta:Szépen összekaptatok a semmin
Egyezzünk meg abban hogy mindkét csapat fos,de bezzeg a Juventus a Chelsea és a MU.
Robinho_10, és Funghi! Valóban kimaradtak a "vagy azok" szócskák az írásomból (azaz: sérültekkel vagy azok nélkül is...), remélem ezzel hihetetlen nagy élvezeteket nyújtottam nektek az elmúlt percekben, kívánom, hogy legyen ez a legnagyobb örömötök az életben!!! No comment!Robinho_10 írta:Nah fuss neki mégegyszerSilvanus írta: AKKOR MIREŐL IS BESZÉLSZ ITT??? Sérültekkel nélkül is...
ebben nem dicséred a barcát, bár ha mégis, akkor bocsánatot kérek. igaz, nem is várja el senki sem, h közületek bárki is ünnepelje a csapatunkat.Bocs,de hirtelen elkapott a röhögés.Ugye ezt te sem gondolod komolyan?Most komolyan mire vagytok olyan rohadt büszkék?Arra,hogy kamu 11-esekkel és kiállításokkal valahogy összeszenvedtek pár pontot?Mert ez ment idáig...
Majd eldől a klasszikuson.Ha nyertek,elismerem,hogy jelenleg jobb csapat vagytok,nem fogok keresni mentségeket.De én már előre várom az indokaitokat,hogy mi a baj a csapattal,hogy nem tudta megverni a RealtZsolti írta:jajj hagyjad már magad!
most nem arról van szó,hogy nem lehet véleményt nyilvánítani,csak elgondolkozhatnál,hogy miket írsz.a tartalmon egészen pontosan..írhatod aztán szépen amit írsz,de a lényegből azt veszi ki az ember,hogy a Barca sosem lehet olyan jó,mint a reál,ha jobb akkor is csak azért ,mert tele van sérülttel a margód....meg nem mi vagyunk az elfogultak,hanem te.
Nah fuss neki mégegyszerSilvanus írta: AKKOR MIREŐL IS BESZÉLSZ ITT??? Sérültekkel nélkül is...
Okés,akkor emeld ki nekem azt a sort,amiben azt írtam,hogy a Barca egy [auto_cenzúra] csapat.Én csak a játékosokat hasonlítottam össze,a kettő semmilyen összefüggésben nincs egymással,főleg úgy,hogy odaírtam azt is,hogy sokkal jobb a csapategység a csapatotokban,de mondom,ha nektek az okoz örömet,hogy egy ilyen sérülésekkel megtizedelt csaptot szidtok,az már a ti bajotok,maximum jobban meg fogtok lepődni,mint azt kellene.Boixos írta:akkor te vagy az oldal tinódi lantos sebestyénje, mert csak odákat zengsz a barcáról.real_funghi írta:Robinho_10: szerintem se írogass ide, mert előbb-utóbb úgyis valaki ki fog kezdeni, teljesen mindegy, mit hogyan és miért írsz. Hacsak nem kezded el egekig magasztalni a Barcelonátmert biztos ezért nem találnak meg az emberek.
![]()
egyébként, ha nem akarnák megdumálni az ellenkező előjelű gyerekek a hazaiakat, h tulajdonképpen egy kalap [auto_cenzúra] a csapatuk, akkor nem lenne semmi probléma. ez mindkét oldalra vonatkozik.
ez így igaz, pont ezt olvasgatjuk mostanában.Egyébként meg amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.
persze, de mielőtt odament a "kolléga", előtte egy az ittenieknél nagyságrendekkel kisebb szituért kezdett el intézkedni egy ottani "kolléga"Nem értem, hogy hogy lehet még az ilyen szitukból probléma, főleg, hogy nálunk sokkal kisebb dolgokért jött a Baçás kollega, hogy ugyan sújtsunk már oda x y gyerkőcöknek....