Barça vs. Real

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.11.14. 18:28:11

ezek a mocskos te...........á mindegy inkábbb nem folytatom,de legalább édesebb lesz a győzelem íze,ha ígyis megverjük ezeket.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.11.14. 18:25:41

Vito írta:vazze' ! fogadjunk Messi... :cry: :cry: :cry:
Gratulálunk, Öné a főnyeremény... :( :evil:
real_funghi

2005.11.14. 18:22:42

Silvanus!

Akkor néhány technikai dolog:
1. Én itt nem szólogattam be (sosem)
2. Hozzád egyetlen betűm sem szólt ellenben te engem támadtál meg érthetetlen módon (innentől kezdve nem értem egyik írásodat sem, és nem is reagálnék rá.)
3. Ha van valami hozzáfűzni valód, kérdésed, akkor kérdezd meg private-ben, mert ez már eléggé kezd elfajulni, és nem is a topic témájához tartozik
4. És nem hiszem, hogy a srácok, akik jót röhögnek itt, rajtam röhögnek...
Vito
Llegenda del Barça

2005.11.14. 18:21:27

vazze' ! fogadjunk Messi... :cry: :cry: :cry:
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2005.11.14. 18:15:36

Öhm.. Jól bekezdtetek, de olvassátok majd el a főhírt nemsokára.. Asszem nem most fogjuk/játok abbahagyni.. Sajnos.. :( :evil: :evil: :evil:
Keelhaul
Jugador del Barça

2005.11.14. 16:30:25

A Nou Campban meg nektek lesz vesztenivalótok, ez így van.
Hadd jegyezzem meg, hogy a Barcának jelenleg valóban nincs vesztenivalója( hacsak nem a 3 pont), de az egyetlen komoly kockázat a morálromlás, ill. egy súlyos vereség, amely sosem zárható ki, ez pont a két csapat játékosállományából adódik.
(Bár nem lőttünk sok gólt mostanában, de ha nálunk 3 ember egyszerre kezd el játszani (Ronaldo-Guti/Zidane-Raúl/Robinho/akit akartok:) ), akkor sanszos és vice versa)
Ergo főleg a Nou Campban mi is belefuthatunk egy hatalmas pofonba, általános formától függetlenül.
Kicsit töredezett voltam, de éppen egy negyedévnyi lineáris algebra tananyag bevágás szünetében vagyok.
Cooltiszo
Entrenador del Barça

2005.11.14. 16:17:47

(a helyesírásért bocs, ha gyorsan akarok írni akkor egy ideig tele lesz hibávál az írásom, mert eltört a jobb kezem egyik ujja, szal elég nehézkes írnom, még mielőtt vki belekötne a helyesírásomba)

Na szóval, elég vicces hogy azt hajtja Robinho 10 hogy mennyi sérültjük van, de arra nem reagál hogy nekünk tavaly mennyi sérültünk van, mintha ő nem látná, ezt a témát itt le is zárhatjuk.
Játékosok: nem lehet eldönteni melyi ka jobb, egy biztos a világ legjobb játékosa nálunk játszik, aki jelenleg nagyon kiemelkedik a mezőnyből, az hogy a a többi játékos közül ki a jobb, sztünk a Barcások, sztetek a Realosok.
Clasico: nehogymáőr ehez kössük hogy melyik csapat a jobb, te jó ég, pont ez az a meccs ami nem mutatja meg hogy mennyi a különbség 2 csapat között, iylenkor a hazai pálya nagyon nagy előny, mint ahogy egy idegenbeli győzelem óriási fegyvertény, siker, diadal, egy otthoni 1gólos győzelem a hazai páyla előnye,de ettől nem dől el semmi, győz a real, mi van? semmi. győzünk mi idegenbe emlékezzünk 2 évvel ezelőtti el clasicóra, több héten át örömünnep volt Barcelonában.
Szal itt nekünk több nyernivalónk van, de ne dönti el melyik a jobb csapat, egyébként számomra egyértelmű:D
Vito
Llegenda del Barça

2005.11.14. 16:08:16

Vége a találgatásnak!:
Ronaldo játszani fog a szokás szerint szenvedélyesnek ígérkező Real- Barca találkozón. A bal bokáján megsérült támadó felépüléséről már többször szóltunk, nem mindig nagy reményekkel, ám a brazil fenomén legutóbbi nyilatkozata alapján szinte biztosan bevethető lesz az el classicón. Egyebek mellett már Luxemburgo sem kételkedik: "Ronie ott lesz, és játszani fog."

Azóta hogy Ronaldo október 15-én megsérült az Atletico elleni 3-0-s meccsen, s az orvosok 4-5 hét kihagyást jósoltak neki, senki sem lehetett biztos abban, vajon visszatér-e a létfontosságú rangadóra. De a madridi szív nem mondott csődöt. Egy Brazíliában eltöltött felkészülési hét után, majd a Madridban folytatott kezelést követően elmondhatjuk, Ronie mindent beleadott. Annak ellenére, hogy sérülése szörnyű volt, a felépülés akadálytalanul, folyamatosan zajlott és teljes javulást hozott. November 3-án még arról számoltak be a spanyol lapok, hogy Ronie optimista a visszatéréssel kapcsolatban. Akkor 16 nap volt a határidőig, most már csak öt nap van hátra de szerencsére Ronie már egy ideje a gyepen edz.

"Ha Ronaldo a fejébe vesz valamit, el is éri azt. És kétség ívül játszani fog szombaton." - nyilatkozta egy a felkészítéshez közel álló munkatárs. Emellett, ahogy már utaltunk rá, Luxemburgo is tudja, számíthat a brazil ékre, hiszen ő percről-percre követte Ronie felépülését, és szerinte teljes erőbedobással fog harcba szállni a katalánok ellen.

Tegnap Ronaldo egyébként már ugyanabban a ritmusban edzett, mint a csoport bármely más tagja, tehette ezt azután, hogy a kihagyás után fizikai felkésztése kielégítőnek bizonyult. Mindezért a maguk területén szintén galaktikusoknak nevezhető orvosi stábnak mondhatunk köszönetet.
akkor gondolom Puyol már a párnája alá rakta a dagi fényképét és készül rá.
Morminho
Entrenador del Barça

2005.11.14. 15:58:28

Robinho_10 írta:de mondom,ha nektek az okoz örömet,hogy egy ilyen sérülésekkel megtizedelt csaptot szidtok,az már a ti bajotok,maximum jobban meg fogtok lepődni,mint azt kellene.
tavaly velünk volt ugyanez, és amikor kikaptunk akkor jött ide a sok agyoniskolázott, h milyen [auto_cenzúra] a csapat meg stb stb. most nem rád célzok mert te akkor még nem voltál de egy két ember csinált ilyesmit.
Bocs,de hirtelen elkapott a röhögés.Ugye ezt te sem gondolod komolyan?Most komolyan mire vagytok olyan rohadt büszkék?Arra,hogy kamu 11-esekkel és kiállításokkal valahogy összeszenvedtek pár pontot?Mert ez ment idáig...
neeeee
még mindig itt tartunk???
eddig titeket segítettek a bírok most minket segítettek pár forduló erejéig. te is jól tudod, h segítettek nektek a bírok, csak nem mered bevallani magadnak... ez van ezt kell szeretni, nem tehetünk róla, h segítettek a bírok. és ezt a Messi féle próbálkozást már el se kezdjük....
"Nekünk nem az számit,hogy mi kik vagyunk...Hanem hogy játsszunk szenvedéllyel... És nem az számit, hogy mi van a mezünk hátulján, hanem az, hogy mi van a mez elején... Ami a mez elején van név sokkal fontosabb, mint ami a hátulján van..."
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.14. 15:50:03

Keelhaul írta:Szépen összekaptatok a semmin :)
Egyezzünk meg abban hogy mindkét csapat fos,de bezzeg a Juventus a Chelsea és a MU.
:D
:D Jahhh, részemről egyébként lezártam! Hülyeség az egész... Csak szeretem helyretenni a dolgokat! :wink:
"Més Cuen un Club"
Keelhaul
Jugador del Barça

2005.11.14. 15:47:19

Szépen összekaptatok a semmin :)
Egyezzünk meg abban hogy mindkét csapat fos,de bezzeg a Juventus a Chelsea és a MU.
:D
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.14. 15:41:05

Ja és Funghi! Az "Amilyen az adjon Isten..." dumádról még annyit, hogy szerintem azzal nincs baj, ha pl.: ÉN mint BARCA szurkoló egy BARCA fórumon bizonyos határok között szidom a legnagyobb riválist, azaz a Realt! Ugye ebben egyetértünk? Engem pl. nem érdekel, ha te és a barátaid szidjátok a Barcát valahol MÁSHOL!!! Akkor ezek szerint csak azzal lehet a baj ilyenkor, hogy egyesek idejönnek, akiknek nem kéne, és kiszedik, ide teszik, oda teszik, beleszólnak, belekötnek.... szóval olyan dolgokat művelnek, amiket nem kéne, nem szabadna megtenniük!!! Na erről ennyit....

Természetesen én ezt csak a magam nevében tudom mondani, mert én életemben egyszer mentem át a Realos oldalra, amikor GRATULÁLTAM NEKIK A SZURKOLÓI TORNÁN NYÚJTOTT TELJESÍTMÉNYÜKHÖZ, egyébként sosem megyek oda... Az odajáró Barca drukkerekről pedig nem én tehetek... Ennyi...
"Més Cuen un Club"
Szakacs
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2005.11.14. 15:32:33

mrmonster írta:Egy dologra kérek mindenkit: ne hagyjátok abba a vitát, annyira jól szórakozok :lol: :lol:
en is olyan jol szorakozok :D
Tiziano Crudeli fan :!:
Silvanus
Director del Fútbol

2005.11.14. 15:30:59

Robinho_10 írta:
Silvanus írta: AKKOR MIREŐL IS BESZÉLSZ ITT??? Sérültekkel nélkül is... :shock:
Nah fuss neki mégegyszer :D
Robinho_10, és Funghi! Valóban kimaradtak a "vagy azok" szócskák az írásomból (azaz: sérültekkel vagy azok nélkül is...), remélem ezzel hihetetlen nagy élvezeteket nyújtottam nektek az elmúlt percekben, kívánom, hogy legyen ez a legnagyobb örömötök az életben!!! No comment!

Egyébként Funghi - többet vártam volna tőled, mint hogy beszólogass nekem ilyen pitiáner módon! Látom már, hogy hiba volt... :evil:
"Més Cuen un Club"
mrmonster
Entrenador del Barça

2005.11.14. 15:29:03

Egy dologra kérek mindenkit: ne hagyjátok abba a vitát, annyira jól szórakozok :lol: :lol:
Előre a TITOlusokért!
Boixos
Llegenda del Barça

2005.11.14. 15:25:44

Funghi, nem felejtettem el semmit. a gyereknek meg leírtam, h miért piszkáltam, ennél többet nem tudok hozzáfűzni a dologhoz.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos
Llegenda del Barça

2005.11.14. 15:22:37

nézd, Robinho 10, sztem haggyuk ezt a vitát. leírtam lentebb, h a kezdő mondataid miatt írtam, amit írtam.
erre gondoltam, h segítsek egy kicsit:
Bocs,de hirtelen elkapott a röhögés.Ugye ezt te sem gondolod komolyan?Most komolyan mire vagytok olyan rohadt büszkék?Arra,hogy kamu 11-esekkel és kiállításokkal valahogy összeszenvedtek pár pontot?Mert ez ment idáig...
ebben nem dicséred a barcát, bár ha mégis, akkor bocsánatot kérek. igaz, nem is várja el senki sem, h közületek bárki is ünnepelje a csapatunkat.
itt nem nagyon szeretik az emberek a realt, mint ahogy én sem. lehet, h ezért nézzük némileg "előítéletesen" a dolgokat. tudjuk, a grállovagok odaát figyelnek, mi már csak ilyen egyszerűbb gyerekek vagyunk.

egyébként egyáltalán nem attól kerekedik erekcióm, h veled kötözködjek, mindössze arról szól a dal, h elég keményen bekezdtél anno itt az oldalon, ezért nehéz elvonatkoztatva olvasgatni a hszeidet, pláne, ha úgy nyitsz, mint fentebb. de megígérem, ezentúl megpróbálom. ha sikerült, majd elmondom odaát is egypár gyereknek, hátha tanulnak belőle.
:D :D :D
PUYOL-XAVI-INIESTA
Robinho_10
Barça B

2005.11.14. 15:22:00

Zsolti írta:jajj hagyjad már magad!
most nem arról van szó,hogy nem lehet véleményt nyilvánítani,csak elgondolkozhatnál,hogy miket írsz.a tartalmon egészen pontosan..írhatod aztán szépen amit írsz,de a lényegből azt veszi ki az ember,hogy a Barca sosem lehet olyan jó,mint a reál,ha jobb akkor is csak azért ,mert tele van sérülttel a margód....meg nem mi vagyunk az elfogultak,hanem te. :roll:
Majd eldől a klasszikuson.Ha nyertek,elismerem,hogy jelenleg jobb csapat vagytok,nem fogok keresni mentségeket.De én már előre várom az indokaitokat,hogy mi a baj a csapattal,hogy nem tudta megverni a Realt :lol: (vicc)
real_funghi

2005.11.14. 15:19:51

Na jó, Boixos, én hanyagolom ezt a témát, mivel elfelejtesz néhány nagyon fontos dolgot, persze ez érthető. (Bár azért az utolsó mondatodban ott van a lényeg.) Mindig fog menni a vita valami miatt (addig jó, ameddig csak az), de úgy gondolom, hogy most nem a mi oldalunk kezdte.
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.11.14. 15:18:32

Robinho_10 írta:
pimasz kölke. :!:
Robinho_10
Barça B

2005.11.14. 15:16:14

Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.11.14. 15:14:20

jajj hagyjad már magad!
most nem arról van szó,hogy nem lehet véleményt nyilvánítani,csak elgondolkozhatnál,hogy miket írsz.a tartalmon egészen pontosan..írhatod aztán szépen amit írsz,de a lényegből azt veszi ki az ember,hogy a Barca sosem lehet olyan jó,mint a reál,ha jobb akkor is csak azért ,mert tele van sérülttel a margód....meg nem mi vagyunk az elfogultak,hanem te. :roll:
Robinho_10
Barça B

2005.11.14. 15:09:23

Boixos írta:
real_funghi írta:Robinho_10: szerintem se írogass ide, mert előbb-utóbb úgyis valaki ki fog kezdeni, teljesen mindegy, mit hogyan és miért írsz. Hacsak nem kezded el egekig magasztalni a Barcelonát :D
akkor te vagy az oldal tinódi lantos sebestyénje, mert csak odákat zengsz a barcáról. :D mert biztos ezért nem találnak meg az emberek. :D
egyébként, ha nem akarnák megdumálni az ellenkező előjelű gyerekek a hazaiakat, h tulajdonképpen egy kalap [auto_cenzúra] a csapatuk, akkor nem lenne semmi probléma. ez mindkét oldalra vonatkozik.
Okés,akkor emeld ki nekem azt a sort,amiben azt írtam,hogy a Barca egy [auto_cenzúra] csapat.Én csak a játékosokat hasonlítottam össze,a kettő semmilyen összefüggésben nincs egymással,főleg úgy,hogy odaírtam azt is,hogy sokkal jobb a csapategység a csapatotokban,de mondom,ha nektek az okoz örömet,hogy egy ilyen sérülésekkel megtizedelt csaptot szidtok,az már a ti bajotok,maximum jobban meg fogtok lepődni,mint azt kellene.

Annyit meg szerintem már csak megengedhetek magamnak,hogy leírom a véleményemet,mindenféle szidalmazás nélkül,mert egy szóval nem szidtam a csapatodat.De ha mindenáron belém akarsz kötni,hát rajta,engem nem különösebben izgat,de ahelyett,hogy mondjuk megcáfolnád az állításaimat fenyegetéssel válaszolsz.Úgy látom itt már véleményt sem lehet nyílvánítani.
Boixos
Llegenda del Barça

2005.11.14. 15:08:53

Egyébként meg amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.
ez így igaz, pont ezt olvasgatjuk mostanában. :D
Nem értem, hogy hogy lehet még az ilyen szitukból probléma, főleg, hogy nálunk sokkal kisebb dolgokért jött a Baçás kollega, hogy ugyan sújtsunk már oda x y gyerkőcöknek....
persze, de mielőtt odament a "kolléga", előtte egy az ittenieknél nagyságrendekkel kisebb szituért kezdett el intézkedni egy ottani "kolléga" :D az itteni, csak a következetességre próbált meg rákérdezni :D :D :D
de látom, ezt a témát még az unokáink is látni fogják :lol: :lol:
PUYOL-XAVI-INIESTA
Zsolti
Llegenda del Barça
Kapcsolat:

2005.11.14. 15:08:41

real_funghi írta:Na és azt megengeditek-e, hogy szurkoljunk a "sz@r" csapatunknak? :D
nem gondolod,hogy túl sokat kérsz itt idegenben? :D ezt sajnos nem engedhetjük. :D
Lezárt