Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Hagyjuk már ezeket a spekulálásokat.A srác szeret gólt rúgni tény, de a heti 50-60 milliójával a zsebében nem hatja meg, h a Plzen ellen nem ő lövi a 2. gólt.shutterisland írta:csak én láttam úgy, hogy ahelyett, hogy örült volna villa góljának, csalódottan nézett, hogy nem ő rúgta be a azt a helyzetet ? nem akarom, hogy rányomja a játékára idővel a bélyegét a céronáldoval külön futott verseny...pedig véleményem szerint messit nem érdekli, ha nem ő rúgja a legtöbbet, de mostanában néha úgy viselkedik.
viszont akkor sem szidhatnánk, ha lenne egy 20 meccses góltalan szériája, mivel annyit adott már nekünk, hogy túlságosan is magasra tette a lécet.
Az, és ez eléggé felszabta az agyam. Csinált nagyon szép dolgokat, de...egyrészt amikor eszméletlen labdákat ad a csatártársnak és az kihagyja, akkor egy idő után megértem, hogy ezt csinálja, másrészt meg, azért az üres kapu előtt álldogáló csapattársnak csak oda kéne passzolni a labdát...Ilúvatar írta:Most ezen a meccsen Messi betegesen önző volt...
Én is így gondolom. Mikor olvastam egyből az jutott eszembe, hogy vajon Pelét miért izgatja, hogy Messinél ki számít a világ legjobb labdarúgójának?herlius írta: Nincs ezzel semmi gond. Inkább legyünk büszkék rá, hogy egy ekkora legendának ennyire fontos Messi véleménye. Talán ez jelzi a legjobban, hogy Messi mekkora király:)
Szakacs írta:Ha megkerlek szepen nem irod le pontosan, az aszisztok es a golok szamat?fcbpete írta:Az megvan hogy Messi a góljain felül még több aszisztot oszt ki mint Xavi és Iniesta együttvéve? Egészen elképesztő...
Nincs ezzel semmi gond. Inkább legyünk büszkék rá, hogy egy ekkora legendának ennyire fontos Messi véleménye. Talán ez jelzi a legjobban, hogy Messi mekkora király:)Zozzy 5 írta:hát ez egészen elképesztően szánalmas, amennyiben nem az nso kreatív ötletekért felelős megbízottjainak agyszüleménye.
Ha megkerlek szepen nem irod le pontosan, az aszisztok es a golok szamat?fcbpete írta:Az megvan hogy Messi a góljain felül még több aszisztot oszt ki mint Xavi és Iniesta együttvéve? Egészen elképesztő...
Ez jó.Mihu írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/br ... at-2099368
Úr Isten![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Az öreg kezd nagyon gázos lenni, lassan szólni kéne neki hogy most már jobb lenne a száját alapállásba tenni, mert sorozatosan lejáratja magát....
Többek között ezért is egyértelműen CR és mindenki más előtt a legjobb.fcbpete írta:Az megvan hogy Messi a góljain felül még több aszisztot oszt ki mint Xavi és Iniesta együttvéve? Egészen elképesztő...