Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Én meg azt hogy nemFirefox írta: Messi jelenleg megfizethetetlen. Garantálnám, ha 2 évig az Udinesében játszana, az a csapat BL-t nyerne!
Messiben több van mint azt bárki is gondolná. Nem mondom hogy bárhol, de rengeteg csapatban marandót tudna alkotni. És nem feltétlen a góljaival!Barcaman14 írta:Viszont ez egy érdekes feltevés!Én is kíváncsi lennék hogy mire menne egy kisebb csapatban ahol csak tőle várhatják a sikert. Fel tudná-e hozni pl az Udineset a bajnoki címig, vagy európai kupa sikerekig. Nem is kell nagyon keresgélni, jó példa erre Maradona nápolyi pályafutása.
De ezt alighanem soha sem tudjuk meg.
Semmi realitása nincsen hogy Messi a közeljövőben eligazoljon, vagy hogy egyáltalán valaha is elmenjen. Max tényleg a pályafutása végén.Firefox írta:Garantálnám, ha 2 évig az Udinesében játszana, az a csapat BL-t nyerne!
Nyugi, én sem úgy fogtam fel, hogy ha törik, ha szakad az Interhez igazolLionel85 írta:Ez csak egy vicc tőle, mert tudja, hogy úgy sincs nagy valóságalapja, vagy a média kitalációja. Nem tudhatjuk. Nem sok esélye van ennek, de pont elég a cikk ahhoz, hogy legyen miről beszélni. Sokat nem kell foglalkozni ezzel a cikkel.
A bicikli és talpal elhúzós az nekem is új, a többit szokta meccsen is alkalmazni.barca99 írta:http://www.youtube.com/watch?v=2YRWMyv2Zd8
Lehet, hogy csak nekem új, de sosem láttam így cselezni.
nem akarok személyeskedni, de te is jobban elolvashatnád, amiket írtam.peccerta írta:Tök mindegy,ő a csapatért játszik aki ezt nem látja az vak:)shutterisland írta:most néztem meg az első gólt, ott az szerintem messi gólpassz volt, de transfermarkton nem írták neki..
Tök mindegy,ő a csapatért játszik aki ezt nem látja az vak:)shutterisland írta:most néztem meg az első gólt, ott az szerintem messi gólpassz volt, de transfermarkton nem írták neki..
shutterisland írta:nem tudom, miért írsz túlzásokat, meg ez az irónia a végén.![]()
szerintem mindenki észrevette, hogy a megszokottnál picit több helyzetet akar egyedül megoldani, mint tette azt korábban...amit kiragadtam, hogy a 2. gólnál mi volt, az csak azért volt feltünő, mert még 4-5 gólos vezetésnél is szokott menni ünnepelni, most meg inkább haragudott magára, hogy ő elrontotta a helyzetet, amiből aztán villa gólt rúgott..csak fura volt, de tök mind1.
engem ez különösebben mindaddig nem zavar, amíg ebből feszültség nem lesz a csapaton belül, vagy nem nyomja rá a bélyegét a formájára.
mint mondottam volt, ha most 20 meccsen át egy gólt sem rúgna, akkor is ő lenne a legjobb, és nincs okunk bántani.
MESSZI önző?
hát ez vicc.Azért mert szeretne gólokat szerezni,ki ne szeretne egy ilyen csapatban?Hány arany labdát ad?miről beszélünk már? Kikezdeni mert éppen megpróbált valamit?
Kész vicc,gondolkodjon már el aki bántja,hol lennénk nélküle?
csak szimpla észrevételek, nem kritika.
Én nem úgy látom. Szerintem örült a gólnak, és csak azért nem volt éppen látványosan, vagy kitörően vidám, mert közben saját magára haragudott, az emészthette, hogy elpuskázta a saját gólhelyzeteit. Minden gólnak örül, hiszen a csapatért küzd, hajt.shutterisland írta:csak én láttam úgy, hogy ahelyett, hogy örült volna villa góljának, csalódottan nézett, hogy nem ő rúgta be a azt a helyzetet ? nem akarom, hogy rányomja a játékára idővel a bélyegét a céronáldoval külön futott verseny...pedig véleményem szerint messit nem érdekli, ha nem ő rúgja a legtöbbet, de mostanában néha úgy viselkedik.
viszont akkor sem szidhatnánk, ha lenne egy 20 meccses góltalan szériája, mivel annyit adott már nekünk, hogy túlságosan is magasra tette a lécet.
legalább nem kell leírnom nekem, kösziBarcaforever írta: Hagyjuk már ezeket a spekulálásokat.A srác szeret gólt rúgni tény, de a heti 50-60 milliójával a zsebében nem hatja meg, h a Plzen ellen nem ő lövi a 2. gólt.![]()
Önző!?Máskor ennyi helyzetből lő 3 gólt, és ó nem igaz, ez egy ufó, leírhatatlan amit csinál, hsz-ek.Na jött egy meccs, mikor nem jött össze neki, teszem hozzá 2 kapufával, 2 érdekes esettel a 16oson belül és már mindenki azt gondolja, h önző.Ahogy a nagyok szokták mondani a zseni és az őrült között nincs sok különbség így a nagy játékosoknak is kicsit önzőnek kell lenniük, h alkothassanak.
Remélem azért Messi nincs hullámvölgyben!?
Hagyjuk már ezeket a spekulálásokat.A srác szeret gólt rúgni tény, de a heti 50-60 milliójával a zsebében nem hatja meg, h a Plzen ellen nem ő lövi a 2. gólt.shutterisland írta:csak én láttam úgy, hogy ahelyett, hogy örült volna villa góljának, csalódottan nézett, hogy nem ő rúgta be a azt a helyzetet ? nem akarom, hogy rányomja a játékára idővel a bélyegét a céronáldoval külön futott verseny...pedig véleményem szerint messit nem érdekli, ha nem ő rúgja a legtöbbet, de mostanában néha úgy viselkedik.
viszont akkor sem szidhatnánk, ha lenne egy 20 meccses góltalan szériája, mivel annyit adott már nekünk, hogy túlságosan is magasra tette a lécet.