David Villa

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcadv7
Barça B

2011.10.24. 19:06:36

Kombináljatok csak amúgy is női szokás :D
Capon
Llegenda del Barça

2011.10.24. 19:06:21

Nem, tényleg nem kell emiatt magyarázkodnod nem is ezért kérdeztelek, csak kíváncsi voltam mert ilyen benyomást tettek rám az utolsó hszeid.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
MichaaBee
Llegenda del Barça

2011.10.24. 19:01:10

barcadv7 írta:Nem, nem Valencia oldalról csapódtam ide. Igen vannak játékosok akiket nem kedvelek pl messi és pedro alexis, de nem hiszem hogy emiatt magyarázkodnom kellene. Ennyi erővel én is felvethetném ezt a fórumozók 90%-ának.
Egyébként
"De az hogy itt a drukkerek osztják a csapatot egy
döntetlen után vérciki...."
ez a mondat hogy jön ahhoz, hogy nem a barcának szurkolok? Pont ez zavar h egy döntetlen után temetve van a csapat.
"Bár egy FC Messi oldaltól tényleg nem tudom mit várok"
szerintem ez megint nem a csapatra vonatkozott, hanem az oldal színvonalára
"Lehet ám a Pedro topicba is írni nem mindig Villa nyakába akasztani a dolgokat"
Ez egy egyszerű felvetés volt, ha már ott tartunk hogy ki hol gyenge és miben akkor szerintem a többi játékos topicjába is bőven lehetne írogatni és nem ebbe az egybe
Tök véletlen, hogy épp Villa összes konkurenciája nem szimpatikus, mi? Ami meg az FC Messi oldalt és a színvonalat illeti, az a Te részedről inkább David Villa FC...

Mondd meg őszintén, ha nőből vagy és Villa búrájára buksz, akkor nem fog leszólni senki...
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
barcadv7
Barça B

2011.10.24. 18:57:29

Nem, nem Valencia oldalról csapódtam ide. Igen vannak játékosok akiket nem kedvelek pl messi és pedro alexis, de nem hiszem hogy emiatt magyarázkodnom kellene. Ennyi erővel én is felvethetném ezt a fórumozók 90%-ának.
Egyébként
"De az hogy itt a drukkerek osztják a csapatot egy
ez a mondat hogy jön ahhoz, hogy nem a barcának szurkolok? Pont ez zavar h egy döntetlen után temetve van a csapat.
"Bár egy FC Messi oldaltól tényleg nem tudom mit várok"
szerintem ez megint nem a csapatra vonatkozott, hanem az oldal színvonalára
"Lehet ám a Pedro topicba is írni nem mindig Villa nyakába akasztani a dolgokat"
Ez egy egyszerű felvetés volt, ha már ott tartunk hogy ki hol gyenge és miben akkor szerintem a többi játékos topicjába is bőven lehetne írogatni és nem ebbe az egybe
Capon
Llegenda del Barça

2011.10.24. 18:41:09

Te tényleg Barca szurkoló lennél vagy csak Villaval csapódtál ide valami Valencia oldalról?
(nem kötekedni akarok csak kérdezem)
Mert visszaolvasva pár hozzászólásodat felvetődött ez a gondolat bennem.
Pl.: -"De az hogy itt a drukkerek osztják a csapatot egy
-"Bár egy FC Messi oldaltól tényleg nem tudom mit várok"
-"Lehet ám a Pedro topicba is írni nem mindig Villa nyakába akasztani a dolgokat"
barcadv7
Barça B

2011.10.24. 18:25:48

Nem értem honnan veszed hogy sértésnek élem meg a sok baromságot amit ide írogattok. Ugyanúgy írhatok ide mint bárki más azt hiszem és megírhatom a véleményemet.
Bár egy FC Messi oldaltól tényleg nem tudom mit várok.
Nézzed akkor Villa unalmas és kiszámítható játékát mert még jó sokáig el kell viselned :)
Capon
Llegenda del Barça

2011.10.24. 18:02:28

barcadv7 írta:Azért nem tudom miért kell Villát ilyen jelzőkkel illetni mint h lassú (talán lefutod?), unalmas(te biztos jobbat tudsz)... Biztos azért van kétszer annyi gólja mint a gyors ügyes ámde butácska Pedritonak. Meg a válogatottban is eleget bizonyít a mai napig Villa.
Látom te minden kritikát személyes sértésnek veszel.

Hogy mennyire lassú Villa szerintem elég nehéz megállapítani. A Jelenlegi szerepköréhez baromira lassú és igen hihetetlenül unalmas. De az unalmas helyett inkább használnám a megfásult vagy a fantáziátlan jelzőt. Hihetetlen egysíkú a játéka és baromira unalmas nézni. De még technikailag is kevés ehhez a poszthoz (soha nem a hihetetlen cseleiről volt híres amivel elküld 2 védőt is). DE EZ NEM AZ Ő HIBÁJA. Másik szerepkörben kéne játszatni ahol kijönnek az erősségei mert azok is vannak neki csak lassan már kezdjük elfelejteni.
Nekem Villáról mindig olyan jelenetek jutnak az eszembe régről, hogy megkapja a labdát és egy jó labdaátvétellel vagy testcsellel lép meg a védője mellől, esetleg még tól 1-2öt a lasztin és lő.

A mai Villa szerintem tökéletesen alkalmatlan erre a szerepkörre amit most várnak tőle. Mikor a 16os vonala környékén kap labdát sokkal hasznosabb a játéka de jelenleg csak elpazaroljuk a tudását.

Én csak attól félek, hogy hamarább el fog fogyni felé a türelem mint mielőtt megtalálnák neki a tökéletes posztot a csapatba.
messideco
Presidente del Barça

2011.10.24. 17:41:51

Szerintem nem fogunk igazolni helyette, de még ez sem aktuális. Itt van Afellay, Bojan ha visszatér, Cuenca a tűz közelében, Gerard is nemsokára.

Személy szerint bízok Villa korai formajavulásában :)
Kép
"And my heart will leave you never."
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.10.24. 17:35:39

Andris írta:Az szinte biztosnak tűnik, hogy valamelyikük helyét Alexis átveheti könnyedén.
Simán. Ebben 99%-ig biztos vagyok. Sánchez sokkal gyorsabb, pörgősebb, bátrabb és "látszik a szemében a tűz". Villa első meccsein látszott, hogy akar.. Mára semmi sem maradt abból.. Én eltudnám képzelni, hogy jövőre Pep ismét beszerez 1-2 fiatalt Csillagászati Áront
De egyenlőre az a lényeg hogy Villa térjen észhez (nem látok sok esélyt erre) és lője be a helyzeteket.
barcadv7
Barça B

2011.10.24. 16:49:23

Azért nem tudom miért kell Villát ilyen jelzőkkel illetni mint h lassú (talán lefutod?), unalmas(te biztos jobbat tudsz)... Biztos azért van kétszer annyi gólja mint a gyors ügyes ámde butácska Pedritonak. Meg a válogatottban is eleget bizonyít a mai napig Villa.
mellesleg Guardiola mostani mondandója Villáról:
“I’d like, throughout my career, to have more players like David Villa, who is the top scorer in the history of the Spanish team, has won World Cup and European Championship, and still has the humility to do this [sacrifice for the team] and run making spaces over and over and over again although sometimes other players didn’t pass the ball to him. He does this for the good and needs of the team. Others would not make this. I don’t know if you could find many like him. I would like to have more players like him. Thanks to him [Villa] we can play good football.”

Pep Guardiola praises David Villa on his adaption to the team
Andris
Adminisztrátor

2011.10.23. 17:47:38

Én meg sokkal inkább úgy érzem hogy mindkettejükkel baj van.
Pedro mentálisan van padlón, Villa pedig mentálisan és fizikailag is. Pedro még lehet jó, mert gyors pörgős, jó labdaérzékkel, csak hát kevés ésszel. Talán. Villa viszont unalmas, egyhangú, és lassú. Ennek következtében teljesen kiismerhető és könnyű szerrel megfogható. Csak ő már nyugdíjas korban lesz lassan, ez már csak rosszabb lesz szvsz.
Az szinte biztosnak tűnik, hogy valamelyikük helyét Alexis átveheti könnyedén.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Chino
Llegenda del Barça

2011.10.23. 17:30:05

ab1daL írta:Két értékelhető labdát kapott talán az egész meccsen.. Nem Villa-val van a gond, hanem sokkal inkább Pedroval. Alapvető labdakezelési hibák, rossz passzok.. Nagyon nem megy Pedritonak.. :roll:
Én is inkább így érzem. Az utóbbi időben sokkal nagyobb veszélyt érzek Villában mint Pedroban. Lehet, hogy néha lesen van, de rengetegszer előfordul olyan, hogy teljesen üresen van és későn kapja a labdát.
Az első félidőben aránylag jó teljesítményt nyújtott, de a másodikban sajna eltűnt.
Kár mert egyre jobban kezdett formába lendülni. Remélem ez csak nála is egy kis rövidzárlat volt és úgy folytatja mint az utóbbi meccseken.
Forca Barca!!!!
ab1daL
Director del Fútbol

2011.10.23. 11:12:13

Két értékelhető labdát kapott talán az egész meccsen.. Nem Villa-val van a gond, hanem sokkal inkább Pedroval. Alapvető labdakezelési hibák, rossz passzok.. Nagyon nem megy Pedritonak.. :roll:
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
barcadv7
Barça B

2011.10.23. 10:17:34

Mostanában? Az előző meccsen itt rinyált mindenki hogy mennyire kellene egy gól, és azt is Villa rúgta. Akkor bezzeg állati jól jött hogy pályán van és nem a padot melegíti.... Szerintem tegnap az egész csapat dekoncentrált volt, ez van döntetlen lett. De az hogy itt a drukkerek osztják a csapatot egy
döntetlen után vérciki....
valaki említette h Messi kihagyott tizije után is ugyanúgy bíztatta a csapatot és Messit a közönség. Bár hál istennek egyikük sem tud róla hogy létezik ez az oldal mert akkor nagyokat néznének.
Cali
Entrenador del Barça

2011.10.23. 10:08:38

barcadv7 írta:Azért szép, hogy jön egy döntetlen és rögtön bűnbakot kell keresni, akár egyet akár többet és fikázni amíg ettől jobban nem érzi magát az illető. Mások is vannak lesen, mások is hagynak ki helyzeteket. meg különben is ha Villa annyira hátráltatja a csapatot akkor miért játszik minden meccsen? meg lehetne oldani hogy padra kerüljön.
Meg aztán Alexis annyit játszott itt hogy hosszútávú következtetéseket le lehet vonni.
Cali írta:Pedroval együtt elmehetnek akárhova, ha Alexis nem lenne sérült, nekik esélyük nem lenne bekerülni a kezdőbe. Félreértés ne essék, nem varrom a nyakukba a döntetlent, de egy épkézláb megmozdulásuk nem volt. Ja de, a szokásos pár les Villától...
A kiemelt rész a fontos! Nem azt írtam, hogy a tegnap esti döntetlen az ő hibájuk, csak megemlítettem, hogy mennyire hasztalanok mostanában.
barcadv7
Barça B

2011.10.23. 10:03:44

Ha valakit annyira padoztatni akarnak meg lehet oldani. Bár mondjuk hogy pedro miért való jobban a kezdőbe mint Villa azt sose értettem, de amíg Pep szerint Villa nagyon fontos része a csapatnak addig mondhat bárki bármit.
Tocy
Director del Fútbol

2011.10.23. 09:59:19

Nem értettem, hova tűnt a 2. félidőben. Mindenki azért sírt, hogy kerüljön már középre, hát most végig ott a 2. játékrészben, és meg lehet nézni...oké, ez így nem igaz :D Egy ilyen betömörülő védelem ellen ő tehetetlen, meglátszott ez a VB-n is amikor ő játszott centert, egyszerűen nincs olyan fizikuma, se olyan technikája, amivel felvehetné ott a versenyt. Küzd, hajt becsülettel, tényleg megtesz mindent, ez nem is kérdés. Csak ez most kevés volt...az utóbbi meccseken viszont jól játszott, a Plzen ellen a mezőny egyik legjobbja volt. Nem kell mindig őt elővenni, ha nem megy. A rengeteg les viszont tényleges probléma, viszont engem az is idegesít, hogy sokszor egy körömheggyel van előrébb, vagy éppen hogy a feje belóg...persze az is les, de a túloldalon integető asszisztens nem hiszem, hogy ezt ilyen jól látja mindig...
MatyiG
Adminisztrátor

2011.10.23. 09:28:09

barcadv7 írta:meg különben is ha Villa annyira hátráltatja a csapatot akkor miért játszik minden meccsen? meg lehetne oldani hogy padra kerüljön.
ez most pont nem igaz. nincs Ibi, Alex, meg eddig Cesc sem szóval nehezen kerülhetett volna a padra, mert nem lehetett volna a posztjára való emberkét tenni a kezdőbe.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.23. 00:52:22

Cali írta:
lluisllach89 írta: Alexis mit tett a Barcáért? Semmit.

Addig ne oltsuk sz.rrá őket, ha Messi is tud gyenge lenni, lélektelen lenni, akkor mindenki tud.

Lesz majd ótvar gyenge meccse Alexisnek is. Mondom ezt úgy hogy baromira bírom, és jobb képességűnek tartom mint Pedrot és Villát, de azért nem kell előre elájulni tőle, főleg nem semmibe nézni Pedro és Villa eddigi erőfeszítéseit, érdemeit.
Semmit, igazad van. De mikor játszott, benne láttam azt a tüzet és akarást, amit az említett két játékosban elvétve látok tavaly március óta. Lehet tettek a csapatért rengeteget, rúgtak sok gólt, fontosakat is (ezeket el is ismerem). Ezektől függetlenül, pedig észre kéne venni, hogy pl. Villa milliószor csak hátráltatja a csapatot az elmúlt időszakban. Pontatlan és 10-ből 8-szor lesen van.
Én nagyon nem bírom amikor gyengébb. Március óta tényleg csak a legritkább alkalmakkor volt jó meccse, pl Bl döntő.

De most lehet hogy kilábal belőle, lőtte mostanában a gólokat, és még jobban is áll mint tavaly ilyenkor. Egy ilyen meccs után nem is értem hogy lehet őt elővenni.

Egyszerűen nem tudta Cácerest megverni, és egy kicsit fáj is, mert elnézegetném még Martint nálunk is :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
barcadv7
Barça B

2011.10.23. 00:48:46

Azért szép, hogy jön egy döntetlen és rögtön bűnbakot kell keresni, akár egyet akár többet és fikázni amíg ettől jobban nem érzi magát az illető. Mások is vannak lesen, mások is hagynak ki helyzeteket. meg különben is ha Villa annyira hátráltatja a csapatot akkor miért játszik minden meccsen? meg lehetne oldani hogy padra kerüljön.
Meg aztán Alexis annyit játszott itt hogy hosszútávú következtetéseket le lehet vonni.
Cali
Entrenador del Barça

2011.10.23. 00:39:23

lluisllach89 írta:
Cali írta:Pedroval együtt elmehetnek akárhova, ha Alexis nem lenne sérült, nekik esélyük nem lenne bekerülni a kezdőbe. Félreértés ne essék, nem varrom a nyakukba a vereséget, de egy épkézláb megmozdulásuk nem volt. Ja de, a szokásos pár les Villától...
Alexis mit tett a Barcáért? Semmit.

Addig ne oltsuk sz.rrá őket, ha Messi is tud gyenge lenni, lélektelen lenni, akkor mindenki tud.

Lesz majd ótvar gyenge meccse Alexisnek is. Mondom ezt úgy hogy baromira bírom, és jobb képességűnek tartom mint Pedrot és Villát, de azért nem kell előre elájulni tőle, főleg nem semmibe nézni Pedro és Villa eddigi erőfeszítéseit, érdemeit.
Semmit, igazad van. De mikor játszott, benne láttam azt a tüzet és akarást, amit az említett két játékosban elvétve látok tavaly március óta. Lehet tettek a csapatért rengeteget, rúgtak sok gólt, fontosakat is (ezeket el is ismerem). Ezektől függetlenül, pedig észre kéne venni, hogy pl. Villa milliószor csak hátráltatja a csapatot az elmúlt időszakban. Pontatlan és 10-ből 8-szor lesen van.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.10.23. 00:19:50

Cali írta:Pedroval együtt elmehetnek akárhova, ha Alexis nem lenne sérült, nekik esélyük nem lenne bekerülni a kezdőbe. Félreértés ne essék, nem varrom a nyakukba a vereséget, de egy épkézláb megmozdulásuk nem volt. Ja de, a szokásos pár les Villától...
Alexis mit tett a Barcáért? Semmit.

Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Cali
Entrenador del Barça

2011.10.23. 00:09:40

Rezi Torres írta:
X lett a meccs :wink:
Ja tényleg :lol:
De értitek mit akartam írni.. :P
barcadv7
Barça B

2011.10.23. 00:09:38

Lehet ám a Pedro topicba is írni nem mindig Villa nyakába akasztani a dolgokat. Ez nem egy emberen volt. Nekem rémlik egy 11es is......
Rezi Torres
Jugador d'estrella

2011.10.23. 00:05:51

X lett a meccs :wink:
Barcelona:Egy város,egy csapat, egy szerelem egy ÉLET!!!
Lezárt