Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tök véletlen, hogy épp Villa összes konkurenciája nem szimpatikus, mi? Ami meg az FC Messi oldalt és a színvonalat illeti, az a Te részedről inkább David Villa FC...barcadv7 írta:Nem, nem Valencia oldalról csapódtam ide. Igen vannak játékosok akiket nem kedvelek pl messi és pedro alexis, de nem hiszem hogy emiatt magyarázkodnom kellene. Ennyi erővel én is felvethetném ezt a fórumozók 90%-ának.
Egyébként
"De az hogy itt a drukkerek osztják a csapatot egy
döntetlen után vérciki...."
ez a mondat hogy jön ahhoz, hogy nem a barcának szurkolok? Pont ez zavar h egy döntetlen után temetve van a csapat.
"Bár egy FC Messi oldaltól tényleg nem tudom mit várok"
szerintem ez megint nem a csapatra vonatkozott, hanem az oldal színvonalára
"Lehet ám a Pedro topicba is írni nem mindig Villa nyakába akasztani a dolgokat"
Ez egy egyszerű felvetés volt, ha már ott tartunk hogy ki hol gyenge és miben akkor szerintem a többi játékos topicjába is bőven lehetne írogatni és nem ebbe az egybe
Látom te minden kritikát személyes sértésnek veszel.barcadv7 írta:Azért nem tudom miért kell Villát ilyen jelzőkkel illetni mint h lassú (talán lefutod?), unalmas(te biztos jobbat tudsz)... Biztos azért van kétszer annyi gólja mint a gyors ügyes ámde butácska Pedritonak. Meg a válogatottban is eleget bizonyít a mai napig Villa.
Simán. Ebben 99%-ig biztos vagyok. Sánchez sokkal gyorsabb, pörgősebb, bátrabb és "látszik a szemében a tűz". Villa első meccsein látszott, hogy akar.. Mára semmi sem maradt abból.. Én eltudnám képzelni, hogy jövőre Pep ismét beszerez 1-2 fiatalt Csillagászati ÁrontAndris írta:Az szinte biztosnak tűnik, hogy valamelyikük helyét Alexis átveheti könnyedén.
Én is inkább így érzem. Az utóbbi időben sokkal nagyobb veszélyt érzek Villában mint Pedroban. Lehet, hogy néha lesen van, de rengetegszer előfordul olyan, hogy teljesen üresen van és későn kapja a labdát.ab1daL írta:Két értékelhető labdát kapott talán az egész meccsen.. Nem Villa-val van a gond, hanem sokkal inkább Pedroval. Alapvető labdakezelési hibák, rossz passzok.. Nagyon nem megy Pedritonak..
barcadv7 írta:Azért szép, hogy jön egy döntetlen és rögtön bűnbakot kell keresni, akár egyet akár többet és fikázni amíg ettől jobban nem érzi magát az illető. Mások is vannak lesen, mások is hagynak ki helyzeteket. meg különben is ha Villa annyira hátráltatja a csapatot akkor miért játszik minden meccsen? meg lehetne oldani hogy padra kerüljön.
Meg aztán Alexis annyit játszott itt hogy hosszútávú következtetéseket le lehet vonni.
A kiemelt rész a fontos! Nem azt írtam, hogy a tegnap esti döntetlen az ő hibájuk, csak megemlítettem, hogy mennyire hasztalanok mostanában.Cali írta:Pedroval együtt elmehetnek akárhova, ha Alexis nem lenne sérült, nekik esélyük nem lenne bekerülni a kezdőbe. Félreértés ne essék, nem varrom a nyakukba a döntetlent, de egy épkézláb megmozdulásuk nem volt. Ja de, a szokásos pár les Villától...
ez most pont nem igaz. nincs Ibi, Alex, meg eddig Cesc sem szóval nehezen kerülhetett volna a padra, mert nem lehetett volna a posztjára való emberkét tenni a kezdőbe.barcadv7 írta:meg különben is ha Villa annyira hátráltatja a csapatot akkor miért játszik minden meccsen? meg lehetne oldani hogy padra kerüljön.
Én nagyon nem bírom amikor gyengébb. Március óta tényleg csak a legritkább alkalmakkor volt jó meccse, pl Bl döntő.Cali írta:Semmit, igazad van. De mikor játszott, benne láttam azt a tüzet és akarást, amit az említett két játékosban elvétve látok tavaly március óta. Lehet tettek a csapatért rengeteget, rúgtak sok gólt, fontosakat is (ezeket el is ismerem). Ezektől függetlenül, pedig észre kéne venni, hogy pl. Villa milliószor csak hátráltatja a csapatot az elmúlt időszakban. Pontatlan és 10-ből 8-szor lesen van.lluisllach89 írta: Alexis mit tett a Barcáért? Semmit.
Addig ne oltsuk sz.rrá őket, ha Messi is tud gyenge lenni, lélektelen lenni, akkor mindenki tud.
Lesz majd ótvar gyenge meccse Alexisnek is. Mondom ezt úgy hogy baromira bírom, és jobb képességűnek tartom mint Pedrot és Villát, de azért nem kell előre elájulni tőle, főleg nem semmibe nézni Pedro és Villa eddigi erőfeszítéseit, érdemeit.
Semmit, igazad van. De mikor játszott, benne láttam azt a tüzet és akarást, amit az említett két játékosban elvétve látok tavaly március óta. Lehet tettek a csapatért rengeteget, rúgtak sok gólt, fontosakat is (ezeket el is ismerem). Ezektől függetlenül, pedig észre kéne venni, hogy pl. Villa milliószor csak hátráltatja a csapatot az elmúlt időszakban. Pontatlan és 10-ből 8-szor lesen van.lluisllach89 írta:Alexis mit tett a Barcáért? Semmit.Cali írta:Pedroval együtt elmehetnek akárhova, ha Alexis nem lenne sérült, nekik esélyük nem lenne bekerülni a kezdőbe. Félreértés ne essék, nem varrom a nyakukba a vereséget, de egy épkézláb megmozdulásuk nem volt. Ja de, a szokásos pár les Villától...
Addig ne oltsuk sz.rrá őket, ha Messi is tud gyenge lenni, lélektelen lenni, akkor mindenki tud.
Lesz majd ótvar gyenge meccse Alexisnek is. Mondom ezt úgy hogy baromira bírom, és jobb képességűnek tartom mint Pedrot és Villát, de azért nem kell előre elájulni tőle, főleg nem semmibe nézni Pedro és Villa eddigi erőfeszítéseit, érdemeit.
Alexis mit tett a Barcáért? Semmit.Cali írta:Pedroval együtt elmehetnek akárhova, ha Alexis nem lenne sérült, nekik esélyük nem lenne bekerülni a kezdőbe. Félreértés ne essék, nem varrom a nyakukba a vereséget, de egy épkézláb megmozdulásuk nem volt. Ja de, a szokásos pár les Villától...
Ja ténylegRezi Torres írta:X lett a meccsCali írta:Pedroval együtt elmehetnek akárhova, ha Alexis nem lenne sérült, nekik esélyük nem lenne bekerülni a kezdőbe. Félreértés ne essék, nem varrom a nyakukba a vereséget, de egy épkézláb megmozdulásuk nem volt. Ja de, a szokásos pár les Villától...
X lett a meccsCali írta:Pedroval együtt elmehetnek akárhova, ha Alexis nem lenne sérült, nekik esélyük nem lenne bekerülni a kezdőbe. Félreértés ne essék, nem varrom a nyakukba a vereséget, de egy épkézláb megmozdulásuk nem volt. Ja de, a szokásos pár les Villától...