Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
így van és pont ezért is javasolnám Messi-t a kezdőbe! ugyanis Gili egyáltalán nem szokott védekezni, Messi viszontLéfe írta:Különösen attol félek - azok sem kezdők- hogy Oleger oldalát fogják nyomni.,mivel nem tipikus szélsőhátvéd és Carlos is Robinho is sokkal gyorsabb. Agressziv középpályás labdaszerzés kell és a gólhelyzeteket jobban ki kell használni
BaRcADINHO10 írta:Keelhaul.
Mikor játszott a rejál utoljára 5:0-át vagy 6:0-át nyomikám.De akár 4:0-át?
A BARCA meg folyamatosan fölényesen győz, szinte minden egyes meccsén mostanában.HÜM??
MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON!!
![]()
![]()
De - ahogy anno fogalmazott valaki - mindig jönnek újak, tehát újra el kell mondani.Enrique írta:Töröld a fenébe ha nincs türelmed átjavítgatni őket. Érzelem nélkül, legalább megtanulja mindenki.Boixos írta:okés, akkor innentől mellőzzétek az idézgetést, plíz. köszönöm.![]()
Különben is, 1000x el lett már mondva...
Töröld a fenébe ha nincs türelmed átjavítgatni őket. Érzelem nélkül, legalább megtanulja mindenki.Boixos írta:okés, akkor innentől mellőzzétek az idézgetést, plíz. köszönöm.
Sacchi: Kicsit... Valóban..Sacchi írta:Bocs tudom, hogy egy kicsit másképp szoktatok felállni
PONT EZT MONDTAM, csak nem fogtad fel. Abban az időszakban a Barca messze jobb volt, és mégis hopp.Rapika írta:ember,azon nevetek,hogy most emlegeted a súlyos vereséget!!
Nézz már a Barca és a real mostani játékára!
1ébként a súlyos vereségek mind morálrombolók,ezzel nem mondtál újjat!
ember,azon nevetek,hogy most emlegeted a súlyos vereséget!!Keelhaul írta:Minek nevezzem azt a 4-2t? Szerintem súlyos. Súlyos volt az 5-0 ide is meg oda is a '90-es évek derekán. Pedig akkor a Barcelona volt a DreamTeam