Barça vs. Real
Baptista es Ronaldo jatszani fog??
GO BARCA !!!!
HARD TECHNO POWA !!!
HARD TECHNO POWA !!!
-
- Llegenda del Barça
így van és pont ezért is javasolnám Messi-t a kezdőbe! ugyanis Gili egyáltalán nem szokott védekezni, Messi viszontLéfe írta:Különösen attol félek - azok sem kezdők- hogy Oleger oldalát fogják nyomni.,mivel nem tipikus szélsőhátvéd és Carlos is Robinho is sokkal gyorsabb. Agressziv középpályás labdaszerzés kell és a gólhelyzeteket jobban ki kell használni
van annyira hajtós és erőszakos, hogy a középpályára visszaérjen és labdát szerezzen! -legalább fel tudná tartani a Carlos, Ropi kettőst, aki ellen azért -valljuk be- Presasnak egyedül nem sok esélye lehet.
-
- Entrenador del Barça
Én aztán szivvel lélekkel Barcás és bizom is a győzelemben, de elképesztő, ha elszakadunk a valóságtól. Ez nem lesz sétagalopp, a Reál sztárjai is oda fogják tenni magukat. Márpedig egy egyéni vllanás is dönthet és bizony vannak zstárok ott is elég sokan. Különösen attol félek - azok sem kezdők- hogy Oleger oldalát fogják nyomni.,mivel nem tipikus szélsőhátvéd és Carlos is Robinho is sokkal gyorsabb. Agressziv középpályás labdaszerzés kell és a gólhelyzeteket jobban ki kell használni. Ne felejtsük, mi sok gólt rugtunk, de sokat el is szórakoztak a fiuk, másrészt komoly ellenféllel ebben a jó sorozatunkban nem találkoztunk. Támadni kell, de nem eszetlenül nekik esni, ráadásul ugy érzem döntő lehet ki rugja az első gót. Hajrá 

Fecó
- Chris
- Capitá del Barça
a madridistán olvasható egy statisztikai elemzés a két csapatról.
egy fontos dolgot szerintem kifelejtettek, még pedig azt, hogy a madrid idén, még olyan csapatot, mely a táblázat első felében foglal helyet, nem tudott legyőzni, sőt csak vereséggel távoztak a gyepről, akár otthon játszottak, akár idegenben.
egy fontos dolgot szerintem kifelejtettek, még pedig azt, hogy a madrid idén, még olyan csapatot, mely a táblázat első felében foglal helyet, nem tudott legyőzni, sőt csak vereséggel távoztak a gyepről, akár otthon játszottak, akár idegenben.

-
- Llegenda del Barça
Barcadinho, Barcadinho10, Merx és valahány név a naptárban,
nem kell "nyomikámozni" az olyan gyereket, aki normálisan adja elő a mondanivalóját.
aki nem keménykedik, megérdemli a tiszteletet, akárkinek szurkol.
nem kell "nyomikámozni" az olyan gyereket, aki normálisan adja elő a mondanivalóját.
aki nem keménykedik, megérdemli a tiszteletet, akárkinek szurkol.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
M=MESSI
E=ETO'O
R=RONALDINHO
X=XAVI
Vége lessz a rejálnak, megyünk nézni pitykéhez merx

E=ETO'O
R=RONALDINHO
X=XAVI
Vége lessz a rejálnak, megyünk nézni pitykéhez merx

BaRcADINHO10 írta:Keelhaul.
Mikor játszott a rejál utoljára 5:0-át vagy 6:0-át nyomikám.De akár 4:0-át?
A BARCA meg folyamatosan fölényesen győz, szinte minden egyes meccsén mostanában.HÜM??
MADRID CABRON SALUDA AL CAMPEON!!
![]()
![]()

- BaRcADINHO10
- Jugador d'estrella
Keelhaul.
A BARCA meg folyamatosan fölényesen győz, szinte minden egyes meccsén mostanában.HÜM??

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
De - ahogy anno fogalmazott valaki - mindig jönnek újak, tehát újra el kell mondani.Enrique írta:Töröld a fenébe ha nincs türelmed átjavítgatni őket. Érzelem nélkül, legalább megtanulja mindenki.Boixos írta:okés, akkor innentől mellőzzétek az idézgetést, plíz. köszönöm.![]()
Különben is, 1000x el lett már mondva...

By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Töröld a fenébe ha nincs türelmed átjavítgatni őket. Érzelem nélkül, legalább megtanulja mindenki.Boixos írta:okés, akkor innentől mellőzzétek az idézgetést, plíz. köszönöm.

Különben is, 1000x el lett már mondva...
nálunk nem is nagyon lehet, ill nehezebb ( nem lehet direktbe idézni, mármint egy gomb lenyomásával) azért elég érdekes hogy valaki ebben leli a szórakozását..

- Kluivertinho
- Entrenador del Barça
Ha a sors igazságot szolgáltat akkor Messi villan minimum 1-et a Bernabeuban:)Borzasztó amit ezek csinálnak vele...De majd a Real ellen megmutatja
HAJRÁ MESSI!!VISCA EL BARCA

HAJRÁ MESSI!!VISCA EL BARCA

Patje forever!!Visca el Barca!!!
"Mi lehetne bölcsebb tanács annál, mint amit magadnak is adnál?"
"A szex jó, de a póker tovább tart." - Alfred Alvarez
tudom, de nekem ez így tetszik
Messi meg nem csatárt szokott játszani, azt is tudom hanem Giuly helyén, de ez így jobban mutat 

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Sacchi: Kicsit... Valóban..Sacchi írta:Bocs tudom, hogy egy kicsit másképp szoktatok felállni

Gondold át szerintem még1x, főleg a Messi és Gili 1xrre a pályán megoldás tűnik abszurdnak... Amúgy az ötlet dicsérendő.

PONT EZT MONDTAM, csak nem fogtad fel. Abban az időszakban a Barca messze jobb volt, és mégis hopp.Rapika írta:ember,azon nevetek,hogy most emlegeted a súlyos vereséget!!
Nézz már a Barca és a real mostani játékára!
1ébként a súlyos vereségek mind morálrombolók,ezzel nem mondtál újjat!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Muhi, ha gondod van, nyugodtan tedd fel a megfelelő helyen - leírod h mi a gondod, aztán megindoklod. Kész. Nem kell hőbörögni mert kiszedte vki a h.sz.odat. Biztos meg volt rá az oka.
Erről ennyit.
Modikkal amúgy sem kötekedünk..
Peace
OFF END
Erről ennyit.
Modikkal amúgy sem kötekedünk..

Peace
OFF END
- Rapika
- Entrenador del Barça
ember,azon nevetek,hogy most emlegeted a súlyos vereséget!!Keelhaul írta:Minek nevezzem azt a 4-2t? Szerintem súlyos. Súlyos volt az 5-0 ide is meg oda is a '90-es évek derekán. Pedig akkor a Barcelona volt a DreamTeam
Nézz már a Barca és a real mostani játékára!
1ébként a súlyos vereségek mind morálrombolók,ezzel nem mondtál újjat!

Pont vmi hasonlo valaszt vartam....
Ha azt irtam volna hogy sorozgetek es nezem a meccset azt gondolom nem javitottak volna ki...Begyepesedett 1 felfogas....
Ha azt irtam volna hogy sorozgetek es nezem a meccset azt gondolom nem javitottak volna ki...Begyepesedett 1 felfogas....
GO BARCA !!!!
HARD TECHNO POWA !!!
HARD TECHNO POWA !!!