Championship/Football Manager
- FtcSikiHun
- Director del Fútbol
Srácok!
Magyar bajnokság benne van az FM12ben? Megéri letölteni?
köszi szépen.
Magyar bajnokság benne van az FM12ben? Megéri letölteni?
köszi szépen.

'élvezd, hogy minden rosszban van valami'
'...törekedj azzá lenni,ami lehetnél!'
A szuperkupák nekem is megvannak.
Soriano közepes, de Fontás és Muniesa eddig nagyon jól játszanak. Lassan Fabregas kiszorítja Xavit.
Jön a Kvk-döntő nem a Santos ellen, a Monterrey ellen.
Már két üzletet megköttem: jön Owen és Botia. Eredetileg Raúlt akartam de sehogy nem akarta a szerződést elfogadni
szerk: Bl-ben a Rangers. Nah az jó.Egy csoportban voltam vele. Az első meccsen megvertem, a második meccsen a B csapat döntetlent játszom, úgy értem, hogy javarészt a Barca B.
Szerintem most sem lesz gond velük...
Szerintem a kupát feladom. Legalább a bajnokságra tudok koncentrálni
szerk:
és jelentem, kiüttem a Real Madridot
Az első meccsen 2-1-re kikaptam, de a másikot 4-1-re megnyertem...
A katalán derbyt is megnyertem 3-1re.
A kupában a Villareal jön...
Soriano közepes, de Fontás és Muniesa eddig nagyon jól játszanak. Lassan Fabregas kiszorítja Xavit.
Jön a Kvk-döntő nem a Santos ellen, a Monterrey ellen.
Már két üzletet megköttem: jön Owen és Botia. Eredetileg Raúlt akartam de sehogy nem akarta a szerződést elfogadni

szerk: Bl-ben a Rangers. Nah az jó.Egy csoportban voltam vele. Az első meccsen megvertem, a második meccsen a B csapat döntetlent játszom, úgy értem, hogy javarészt a Barca B.
Szerintem most sem lesz gond velük...
Szerintem a kupát feladom. Legalább a bajnokságra tudok koncentrálni

szerk:
és jelentem, kiüttem a Real Madridot

Az első meccsen 2-1-re kikaptam, de a másikot 4-1-re megnyertem...
A katalán derbyt is megnyertem 3-1re.
A kupában a Villareal jön...
-
- Entrenador del Barça
Az semmi, Nalam Messi osszesen 2 tetmeccset jatszott(1 gol 2 assziszt), mert egyszer Pepe eltorte a bokajat es amikor visszatert eltorott a labujja.messideco írta:Jön az El Clasico, és Puyol és Valdés is sérült(
Ráadásul még a kupa negyeddöntőjében is a Madridot kaptam. De jó...

El Classicon pedig kikaptam 2-0-ra es 5 pontos hatranyban vagyok(Real nem akar hibazni), BL-ben megkaptam A MU-t Kupaban a Valenciat, tehat nagyon faxa....Szunetben kell vegyek egy csatart, Doumbian vagy Hulkon gondolkozok(85 milliom van). A szuperkupakat es klub VB-t behuztuk gond nelkul, Madrid ellen Messi nelkul otthon (3-0, osszesitve 5-1).
De ennek ellenere szerintem nagyon faxa kis jatek lett, jol el lehet vele szorakozni.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Jön az El Clasico, és Puyol és Valdés is sérült
(
Szerk: 2-2 lett a vége, a 94. percben egyenlítettem
Vezetem a tabellát jobb gólkülönbséggel...

Szerk: 2-2 lett a vége, a 94. percben egyenlítettem

Vezetem a tabellát jobb gólkülönbséggel...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára messideco 2011.11.06. 11:34:56-kor.
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
FM 2012, LA LIGA, 4.FORDULÓ, VALENCIA, MESTALLA
Kezdőcsapatom:VALDES – ABIDAL,PIQUE,PUYOL,ALVES – BUSQUETS,INIESTA,XAVI – PEDRO, MESSI, VILLA.A remek formában lévő SOLDADO a (6’)-ben megszerzi a vezetést a hazaiaknak, a (19’)-ben kiállítják ALVES-t (idén már 2X ), emberhátrányban idegenben!Cserélek, INIESTA le MAXWELL be, MESSI-t és PEDRO-t visszahúzom a középpálya két szélére, BUSQUETS fellép XAVI mellé.Félidőben nyugodságot árasztok az öltözőben, (62’)-ben RAMI öngóljával egyenlítünk!Ismét cserélek, PEDRO le FABREGAS be, a sérült MESSI helyét ALEXIS foglalja el.Szögletet végzünk el a (73’)-ben, XAVI bead MAXWELL bólint, GÓÓÓL, vezetünk!Az eredmény már nem változik, GYŐZELEM!!!
Kezdőcsapatom:VALDES – ABIDAL,PIQUE,PUYOL,ALVES – BUSQUETS,INIESTA,XAVI – PEDRO, MESSI, VILLA.A remek formában lévő SOLDADO a (6’)-ben megszerzi a vezetést a hazaiaknak, a (19’)-ben kiállítják ALVES-t (idén már 2X ), emberhátrányban idegenben!Cserélek, INIESTA le MAXWELL be, MESSI-t és PEDRO-t visszahúzom a középpálya két szélére, BUSQUETS fellép XAVI mellé.Félidőben nyugodságot árasztok az öltözőben, (62’)-ben RAMI öngóljával egyenlítünk!Ismét cserélek, PEDRO le FABREGAS be, a sérült MESSI helyét ALEXIS foglalja el.Szögletet végzünk el a (73’)-ben, XAVI bead MAXWELL bólint, GÓÓÓL, vezetünk!Az eredmény már nem változik, GYŐZELEM!!!
VÁRNAGY HANNA BOGLÁRKA: 2014. MÁRCIUS 20. 07:22
PEP GUARDIOLA: 2008. JÚNIUS - 2012. MÁJUS
HÁZASSÁGKÖTÉS: 2011. SZEPTEMBER 26.
Roberto Mancini is biztosan ezt gondolja magábanVictor_Valdes írta: Ellenben Krisztiánnal, én könnyebbnek érzem kicsit a taktikai részt, bár lehet csak annyira rohadt jó vagyok, hogy minden félévben egy-egy apró változtatás kell csak, és újra szárnyalunk.

Én kezdtem egyet munkanélküliként, és az SKA Khabarovsk csapatához kerültem. Megvan a hangulata az orosz másodosztálynak is, többek között a stadionunk még mindig Hatodik Lenin nevét viseli

Viszont a mozgások és a 3D még mindig gyalázatos, olyanokat csinálnak a játékosok....
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Köszi a választ, az lesz akkor.Victor_Valdes írta:Szerintem erre még a tervezők sem tudják, hogy mi a megoldás. Ments gyakrabban, amúgy valószínű, hogy valami nem tetszik a játéknak a gépeden, vagy valamilyen szoftver, vagy valamilyen hardver.Kovi írta:Valaki tudja, hogy mi ez a crash dumps probléma? Néha, amikor úgy tartja kedve, kidob a játék egy hibaüzenettel. Ez mondjuk akkor vicces, amikor nem mentesz egy hónapig.
Eddig ezzel nem volt gond, egyáltalán mi okozhatja?![]()
Mellesleg újra kockulsz régi barátom?

Málagával kezdtem, majd a szezon végén (ha eljutok odáig) írok egy kis összefoglalót.
- Victor_Valdes
Szerintem erre még a tervezők sem tudják, hogy mi a megoldás. Ments gyakrabban, amúgy valószínű, hogy valami nem tetszik a játéknak a gépeden, vagy valamilyen szoftver, vagy valamilyen hardver.Kovi írta:Valaki tudja, hogy mi ez a crash dumps probléma? Néha, amikor úgy tartja kedve, kidob a játék egy hibaüzenettel. Ez mondjuk akkor vicces, amikor nem mentesz egy hónapig.
Eddig ezzel nem volt gond, egyáltalán mi okozhatja?

Mellesleg újra kockulsz régi barátom?

Az idei keretem valószínűleg ez lesz, bár lehet hozni kellene egy max két angol emberkét, mert elég kevesen vannak.

http://noob.hu/2011/11/05/city_13_0.JPG
Ellenben Krisztiánnal, én könnyebbnek érzem kicsit a taktikai részt, bár lehet csak annyira rohadt jó vagyok, hogy minden félévben egy-egy apró változtatás kell csak, és újra szárnyalunk.

Ja igen, Minden hazai kupát behúztam idén, a BL-ben a Barca vert el minket 3-1re a döntőben.
szerk.: A 11es fm-ről beszélsz most? Ha igen, akkor valszeg elrontottál valamit amikor másolgattad a magyarosítás fájljait. Ha pedig a 11-es magyarosítását raktad fel a 12höz ne csodálkozz, hogy nem megy.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
-
- Jugador d'estrella
- Kapcsolat:
2 hete kezdtem el játszani az FM 11el és az a gondom lenne hogy amikor elkezdeném az első meccsemet kidob a játékból mindenféle hiba üzenet nélkül és ezt mindig eljátsza szval nem tudok egyáltalán játszani vele....
pedig amikor régebben fönn volt az Football maneger 2011 futott a gépen nem volt vele semmi gond.. most ugyanúgy felraatam raktam bele magyarosítást, és kidob a játékból amikor elkezdeném a meccset.
Nem tudjátok mi lehet a gond ????
pedig amikor régebben fönn volt az Football maneger 2011 futott a gépen nem volt vele semmi gond.. most ugyanúgy felraatam raktam bele magyarosítást, és kidob a játékból amikor elkezdeném a meccset.
Nem tudjátok mi lehet a gond ????
-
Valaki tudja, hogy mi ez a crash dumps probléma? Néha, amikor úgy tartja kedve, kidob a játék egy hibaüzenettel. Ez mondjuk akkor vicces, amikor nem mentesz egy hónapig.
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Nálam ő is csak egy "rutintalan" playa, én pl. olyanokra gondoltam mint anno Thuram, Milito.De azért KÖSZI!sjd írta:Botia kb. 2,5 milláért elhozható a visszavásárlási opció miattvarnagykrisztian írta:A játékoskeret számomra megfelelő volt, bár gondolkoztam hogy vegyek e egy rutinos védőt cserének mert BARTRA és FONTÁS még elég fiatalok, és a cserecsatárom is középszintű de úgy döntöttem hogy megadom nekik a lehetőséget.
Botia kb. 2,5 milláért elhozható a visszavásárlási opció miattvarnagykrisztian írta:A játékoskeret számomra megfelelő volt, bár gondolkoztam hogy vegyek e egy rutinos védőt cserének mert BARTRA és FONTÁS még elég fiatalok, és a cserecsatárom is középszintű de úgy döntöttem hogy megadom nekik a lehetőséget.
- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Sziasztok.Belekezdtem én is a 2012-es szezonba, 13 éves korom óta BARCA fanatikus vagyok így nem volt kérdés hogy kivel indítom ez évi edzősködésem.A játékoskeret számomra megfelelő volt, bár gondolkoztam hogy vegyek e egy rutinos védőt cserének mert BARTRA és FONTÁS még elég fiatalok, és a cserecsatárom is középszintű de úgy döntöttem hogy megadom nekik a lehetőséget.A GUARDIOLA féle taktikát használom, így a kapuban VALDES (PINTO), a védelemben az ABIDAL (MAXWELL), PIQUE (FONTÁS), PUYOL (BARTRA), ALVES (ADRIANO) négyes kapott szerepet.A középpályán a védekező szerepet BUSQUETS (MASCHERANO) oldja meg, elötte helyezkedik el a két játékmester XAVI (FABREGAS) és INIESTA (THIAGO vagy KEITA).A támadó szekciót a PEDRO (AFELLAY), MESSI (ALEXIS), VILLA (SORIANO) alkotja.Az edzőmérkőzéseken SORIANO tudatosította bennem hogy nyugodtan számíthatok rá, 9 mérkőzésen csereként beszálva 5 gólt szerzett (VILLA 6-ot, MESSI 5-öt)!A GAMPEREN a tartalékos BAYERN MÜNCHEN-t vertük 3-1-re, VILLA, MESSI, és SORIANO találataival.A REAL MADRID ellen két izgalmas mérkőzést játszottunk a SPANYOL SZUPERKUPA-ért.Idegenben kikaptunk 4-3-ra (XAVI, MESSI, PEDRO), úgy hogy a ALVES-t a (79’) kiállították és a MADRID ezek után szerezte meg a győztes találatot.A visszavágón a 97.000-es CAMP NOU közönsége egy gyenge első félidőt láthatott ahol VILLA a (8’) tizit hibázott.A mérkőzés szünetében fejmosást tartottam és láss csodát VILLA (61’) és MESSI (86’) góljaival 2-0-ra nyertünk, ezzel összesítve 5-4-re megnyertük az első idei trófeát!A meccs pikantériája az volt hogy mindkét találatunkat büntetőből szereztük, így újabb témát szolgáltattunk MOURINHO kollegámnak.Mindkét találkozón jól teljesített a sérüléssel küszködő CASILLAS-t helyettesítő ANTONIO ADÁN.Az EURÓPAI SZUPER KUPA-t is sikerült megszereznünk, VILLA és XAVI találataival 2-1-re vertük a PORTO-t!Tetszenek az újítások de sajnálom hogy a készítők megint a 2D, 3D-s dolgokra koncentráltak, én jobban örültem volna ha a TACTICS menüben a taktikai hadrendnél a játékos neve alatt/felett odarakják a fényképüket, elég ütős lett volna!Az is szembetünő nekem hogy a 2011-es managerben használt taktikámra igen csak rá kell gyúrni.JÓ JÁTÉKOT MINDENKINEK! MÉS QUE UN CLUB
- Victor_Valdes
Bocsi a dupláért.. 
Azt hiszem a mai napra elég is volt ennyi, a csúcson kell abbahagyni.
Az ellenfél csak Cardiff, de azért jelentős győzelem.
http://noob.hu/2011/11/03/city_cardriff.JPG
Már tavaly is rájöttem, hogy Yaya TKP-be egy állat.
Götze szokásos.. 
Ebben a szezonban a legrosszabb eredménye a Madrid elleni 3-1es vereség idegenben.
szerk.: És nem tudok leállni, a kezem ragad a tovvábra.
Mint amikor először FM-eztem. 

Azt hiszem a mai napra elég is volt ennyi, a csúcson kell abbahagyni.
Az ellenfél csak Cardiff, de azért jelentős győzelem.
http://noob.hu/2011/11/03/city_cardriff.JPG
Már tavaly is rájöttem, hogy Yaya TKP-be egy állat.

Ebben a szezonban a legrosszabb eredménye a Madrid elleni 3-1es vereség idegenben.

szerk.: És nem tudok leállni, a kezem ragad a tovvábra.

- Victor_Valdes
Rengeteg sérült miatt így is megesik, hogy tartalékosan kell kiállnom...alap, hogy rotálok mint állat. 

- Victor_Valdes
Leszögezném, kicsit illuminált állapotomban vagyok, szóval előre is elnézést mindenféle hibáért.
Igen, akkora kocka vagyok, hogy még így is játszok. 
Szóval letoltam az első évemet. Megnyertem a bajnokságot. A bl-ben a 8 között estem ki, meg valamilyen végtermék kis kupát is megnyertem még.
Igen izmos keretet sikerült összehoznom, íme:
http://noob.hu/2011/11/02/keret.JPG
Nem is tudom mit kéne még mondanom.
Rengeteg a sérülés a játékba, bár lehet, hogy csak nálam, az edzéstervem miatt. A piros lap is sok, bár lehet az is csak a taktikámnak köszönhető. A játék magam maradt ugyanolyan idegölő, mint volt régebben, de hát ezért szeretjük ugye.
A lényeg, hogy a szokásos vackoktól eltekintve egyértelműen a legjobb fm lett, a hiányos angol tudásomat is figyelembe véve.

Szóval letoltam az első évemet. Megnyertem a bajnokságot. A bl-ben a 8 között estem ki, meg valamilyen végtermék kis kupát is megnyertem még.
Igen izmos keretet sikerült összehoznom, íme:
http://noob.hu/2011/11/02/keret.JPG
Nem is tudom mit kéne még mondanom.

A lényeg, hogy a szokásos vackoktól eltekintve egyértelműen a legjobb fm lett, a hiányos angol tudásomat is figyelembe véve.

Ti hogyan raktátok fel? Vagy itt is kell az, hogy az internetet kikapcsoljam? Mert felraktam, de a steam főmenüjét hozza be és semmi több. Valaki tud segíteni?
- Victor_Valdes
Ez a játék mit sem változott, ugyan úgy felkhurja az ember agyát.
Jut eszembe, az éjszaka letoltam az első szezonomat, a cityvel. Este dobok majd képeket meg beszámolót a karrieremről, meg a játékról is. Feltéve, hogy megfelelő állapotban leszek.

Jut eszembe, az éjszaka letoltam az első szezonomat, a cityvel. Este dobok majd képeket meg beszámolót a karrieremről, meg a játékról is. Feltéve, hogy megfelelő állapotban leszek.

- varnagykrisztian
- Entrenador del Barça
Sziasztok.Erdemes feltenni a "Football.Manager.2012.v12.0.3.Update"-t?Javít valami lényegeset?KÖSZÖNÖM ELŐRE IS A VÁLASZOKAT!!!
Elküldtem.
A másik kérdésre nem tudok válaszolni, nem játszok a játékkal.
A másik kérdésre nem tudok válaszolni, nem játszok a játékkal.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Köszi szépenkanty írta: Küldök.
Vegyél fel msn-en.

E-mail címem: acsdomi@freemail.hu
Egyébként a demot letöltöttem és miben különbözik az eredeti játéktól? Mármint mik azok a dolgok amik itt nem elérhetőek?
Küldök.Dotn93 írta:Ó, de oda meghívó kellkanty írta:ncoreDotn93 írta: Hol van az a mag? Vagy szóval honnan tölthető le?![]()
Esetleg tud valaki meghívót küldeni vagy lenne olyan szíves adni egy linket amiről le tudom tölteni? Köszönöm szépen a segítséget!
Vegyél fel msn-en.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.