Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az semmi, Nalam Messi osszesen 2 tetmeccset jatszott(1 gol 2 assziszt), mert egyszer Pepe eltorte a bokajat es amikor visszatert eltorott a labujja.messideco írta:Jön az El Clasico, és Puyol és Valdés is sérült(
Ráadásul még a kupa negyeddöntőjében is a Madridot kaptam. De jó...
Roberto Mancini is biztosan ezt gondolja magábanVictor_Valdes írta: Ellenben Krisztiánnal, én könnyebbnek érzem kicsit a taktikai részt, bár lehet csak annyira rohadt jó vagyok, hogy minden félévben egy-egy apró változtatás kell csak, és újra szárnyalunk.
Köszi a választ, az lesz akkor.Victor_Valdes írta:Szerintem erre még a tervezők sem tudják, hogy mi a megoldás. Ments gyakrabban, amúgy valószínű, hogy valami nem tetszik a játéknak a gépeden, vagy valamilyen szoftver, vagy valamilyen hardver.Kovi írta:Valaki tudja, hogy mi ez a crash dumps probléma? Néha, amikor úgy tartja kedve, kidob a játék egy hibaüzenettel. Ez mondjuk akkor vicces, amikor nem mentesz egy hónapig.
Eddig ezzel nem volt gond, egyáltalán mi okozhatja?![]()
Mellesleg újra kockulsz régi barátom?
Szerintem erre még a tervezők sem tudják, hogy mi a megoldás. Ments gyakrabban, amúgy valószínű, hogy valami nem tetszik a játéknak a gépeden, vagy valamilyen szoftver, vagy valamilyen hardver.Kovi írta:Valaki tudja, hogy mi ez a crash dumps probléma? Néha, amikor úgy tartja kedve, kidob a játék egy hibaüzenettel. Ez mondjuk akkor vicces, amikor nem mentesz egy hónapig.
Eddig ezzel nem volt gond, egyáltalán mi okozhatja?
Nálam ő is csak egy "rutintalan" playa, én pl. olyanokra gondoltam mint anno Thuram, Milito.De azért KÖSZI!sjd írta:Botia kb. 2,5 milláért elhozható a visszavásárlási opció miattvarnagykrisztian írta:A játékoskeret számomra megfelelő volt, bár gondolkoztam hogy vegyek e egy rutinos védőt cserének mert BARTRA és FONTÁS még elég fiatalok, és a cserecsatárom is középszintű de úgy döntöttem hogy megadom nekik a lehetőséget.
Botia kb. 2,5 milláért elhozható a visszavásárlási opció miattvarnagykrisztian írta:A játékoskeret számomra megfelelő volt, bár gondolkoztam hogy vegyek e egy rutinos védőt cserének mert BARTRA és FONTÁS még elég fiatalok, és a cserecsatárom is középszintű de úgy döntöttem hogy megadom nekik a lehetőséget.
Köszi szépenkanty írta: Küldök.
Vegyél fel msn-en.
Küldök.Dotn93 írta:Ó, de oda meghívó kellkanty írta:ncoreDotn93 írta: Hol van az a mag? Vagy szóval honnan tölthető le?![]()
Esetleg tud valaki meghívót küldeni vagy lenne olyan szíves adni egy linket amiről le tudom tölteni? Köszönöm szépen a segítséget!