A Magyar Barca!
Hello HFCB!
Szombati foci:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. gnorbert
üdv
gnorbert
Szombati foci:
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10. gnorbert
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Entrenador del Barça
Remélem legalább 10-en leszünk azért a focin!!!1 VIP hely nekem is jár 

ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Director del Fútbol
Nem, majd megverekedtek érte...Melkor írta:Akkor én ezennel szeretnék 1 VIP helyet foglalni!
Ahhoz hogy átvehessem ott kell lennem egy órával korábban??![]()

"Més Cuen un Club"
-
- Director del Fútbol
Mucsi - tényleg sajnálom, hogy nem jössz, bár nem irigyellek a jó kis programodért...
Deffent - a férőhelyek száma véges, és nem is túl luxuskivitelűek, de neked mindig van hely, ahogy a csapat még fent maradt többi tagjának is! Várlak téged is szeretettel!!! GYERE!!!
Azért csak hogy mindenki fel legyen készülve időben: WC, fürdő van, hányni csak oda! Inni lehet mikulásig, dohányozni lehetőleg csak az erkélyen, de ha nagy lesz az ellenállás, akkor talán lehet a TV előtt is?!...
A páholy tulajdonképpen 1 szoba, ami 1 db 3 férőhelyes kanapéból, és két fotelből áll (azaz 5 VIP hely van), a többiek vagy birtokba veszik a parkettet (párnákat hozzatok), vagy van 5 db pótszék, de azoktól félek kissé túlzsúfolt lenne a szoba (mint egy mozi!)!!!
Ja! És még van 1 számítógép szék, de szerintem az az enyém lesz!!!
A TV egy 55 cm-es Thomson, ha valakinek nem tetszik, hozzon másikat! Kinyomjuk erősítőre, üvöltözés az lesz, megengedett, SŐT!!!

Deffent - a férőhelyek száma véges, és nem is túl luxuskivitelűek, de neked mindig van hely, ahogy a csapat még fent maradt többi tagjának is! Várlak téged is szeretettel!!! GYERE!!!

Azért csak hogy mindenki fel legyen készülve időben: WC, fürdő van, hányni csak oda! Inni lehet mikulásig, dohányozni lehetőleg csak az erkélyen, de ha nagy lesz az ellenállás, akkor talán lehet a TV előtt is?!...
A páholy tulajdonképpen 1 szoba, ami 1 db 3 férőhelyes kanapéból, és két fotelből áll (azaz 5 VIP hely van), a többiek vagy birtokba veszik a parkettet (párnákat hozzatok), vagy van 5 db pótszék, de azoktól félek kissé túlzsúfolt lenne a szoba (mint egy mozi!)!!!

Ja! És még van 1 számítógép szék, de szerintem az az enyém lesz!!!

A TV egy 55 cm-es Thomson, ha valakinek nem tetszik, hozzon másikat! Kinyomjuk erősítőre, üvöltözés az lesz, megengedett, SŐT!!!

"Més Cuen un Club"
- deffent
- Jugador d'estrella
Akkor eltaláltam.mucs1 írta:A kulturális antropológia és a kulturfilozófia tanárnő gondoskodott a szombati programomról, sajnos!deffent írta:Tuti, hogy nő van a dologban...mucs1 írta:Hello!
Kihagyom most a szombati focit, mert.
-
- Jugador d'estrella
A kulturális antropológia és a kulturfilozófia tanárnő gondoskodott a szombati programomról, sajnos!deffent írta:Tuti, hogy nő van a dologban...mucs1 írta:Hello!
Kihagyom most a szombati focit, mert.
Sziasztok!
Silva!
A Kriszta mégsem jön...
üdv
gnorbert
Silva!
A Kriszta mégsem jön...
üdv
gnorbert
Visca el Barça, visca Catalunya! Més que un club!
-
- Director del Fútbol
No akkor eddig:
- Kriszta
- Norbi
- Zsoltika
- Melkor
- Marci
- Zoli
- Kori
- Csongor
Még valaki? Az utazást gondolom megoldjátok, lesz elég autó, és úgy is Csepelről jön mindenki! A pontos földrajzi adatokat csak az utolsó pillanatban mondom el, akkor is csak kódolva!!!
FORCÁ BARCA!!!
- Kriszta
- Norbi
- Zsoltika
- Melkor
- Marci
- Zoli
- Kori
- Csongor
Még valaki? Az utazást gondolom megoldjátok, lesz elég autó, és úgy is Csepelről jön mindenki! A pontos földrajzi adatokat csak az utolsó pillanatban mondom el, akkor is csak kódolva!!!

FORCÁ BARCA!!!
"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Sajnálom, hogy nem lehetk ott veletek!!!Silvanus írta:Szevasztok!
Akkor szombat esti meccsnézésre eddig jelentkeztek:
- Zsoltika
- Melkor
- Marci
- Zoli
- Norbi
- Kriszta
- Kori
És persze ÉN!Még valaki? Azért ez már elég hangos lesz, lehet szólnom kéne a szomszédoknak...?
MÁR CSAK 3 NAP!!!...
JA! És még ami fontos: én sajna most kivételesen egyébb elfoglaltságaim miatt nem tudok menni a szombati focira, de természetesen este kb. 7-re hazaérek, úgyhogy negyed 8-tól már várlak is titeket! A címről még persze egyeztetünk...

-
- Director del Fútbol
Szevasztok!
- Zsoltika
- Melkor
- Marci
- Zoli
- Norbi
- Kriszta
- Kori
És persze ÉN!
Még valaki? Azért ez már elég hangos lesz, lehet szólnom kéne a szomszédoknak...?
MÁR CSAK 3 NAP!!!...
JA! És még ami fontos: én sajna most kivételesen egyébb elfoglaltságaim miatt nem tudok menni a szombati focira, de természetesen este kb. 7-re hazaérek, úgyhogy negyed 8-tól már várlak is titeket! A címről még persze egyeztetünk...
- Zsoltika
- Melkor
- Marci
- Zoli
- Norbi
- Kriszta
- Kori
És persze ÉN!

"Més Cuen un Club"
-
- Entrenador del Barça
Hi!!!
Marci,nem szép az a mez!!!Dobd ki gyorsan
Silva Én tudok menni,remélem sokan leszünk,úgy poén
Szombaton foci!!!
Ütni kell a reklámot!!!!!!
Újra Real-Barca,alig várom!!!!
Marci,nem szép az a mez!!!Dobd ki gyorsan

Silva Én tudok menni,remélem sokan leszünk,úgy poén

Ütni kell a reklámot!!!!!!
Újra Real-Barca,alig várom!!!!
ZSOLTI 10 - Hungarian F.C. Barcelona
-
- Jugador d'estrella
Ki az a két maffiózó a képen? Biztos valami pénzbehajtók lehetnek!
Silva, köszönöm én is a meghívást, de attól tartok én nem tudok részt venni a lakásod amortizálásában, ugyanis iskolai kötelezettségeim oly mértékben megnőttek,h a sok tanulnivaló miatt lehet,h még a focira sem tudok eljutni. majd meglátjuk. azért ahogy olvasom, a családot fogja képviselni valaki.

Silva, köszönöm én is a meghívást, de attól tartok én nem tudok részt venni a lakásod amortizálásában, ugyanis iskolai kötelezettségeim oly mértékben megnőttek,h a sok tanulnivaló miatt lehet,h még a focira sem tudok eljutni. majd meglátjuk. azért ahogy olvasom, a családot fogja képviselni valaki.
M.GÁBOR 7 - Hungarian F.C. Barcelona
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
A küzdelem célja az ő boldog életük, hisz a proletárgyermek maga a jövendő.
Helló!
Én m1ek ha van még hely a VIP páholyban!Remélem még elférek Csongor mellett!!!!
Én m1ek ha van még hely a VIP páholyban!Remélem még elférek Csongor mellett!!!!

-
- Entrenador del Barça
Nem fogok semmiről lemaradniSilvanus írta:szóval, azért nem fogsz mégsem lemaradni mindenről!?...![]()
Te figyu, azért azzal számoltál, hogy ha a Barca nyer (márpedig ez így lesz!), akkor nem leszünk ott, hogy megvédjünk az állítlagos 'nagydarab' Realos barátodtól...???

http://www.kepfeltoltes.hu/view/050617/Dscf0028.jpg
Nem győzöm magamat ismételni

Bár már ezt a képet sokan látták!!!
-
- Entrenador del Barça
A téli bajnokságot kihagyom csak a csepelire mentem volna!Silvanus írta:Bercy-t nem látom a listán, nem úgy volt, hogy ő is jön...? Bercy...???
Tegnap néztem a tippmixet, hát nagyon fogtok fázni jövőhéten, ugyanis nincs még befedve

De velem nyertetek egy szurkolót, mert ha nem is minden meccsre, de egy-kettőre ki fogok menni.
És én fogok osztani mindenkit!!!