Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem, majd megverekedtek érte...Melkor írta:Akkor én ezennel szeretnék 1 VIP helyet foglalni!
Ahhoz hogy átvehessem ott kell lennem egy órával korábban??![]()
Akkor eltaláltam.mucs1 írta:A kulturális antropológia és a kulturfilozófia tanárnő gondoskodott a szombati programomról, sajnos!deffent írta:Tuti, hogy nő van a dologban...mucs1 írta:Hello!
Kihagyom most a szombati focit, mert.
A kulturális antropológia és a kulturfilozófia tanárnő gondoskodott a szombati programomról, sajnos!deffent írta:Tuti, hogy nő van a dologban...mucs1 írta:Hello!
Kihagyom most a szombati focit, mert.
Sajnálom, hogy nem lehetk ott veletek!!!Silvanus írta:Szevasztok!
Akkor szombat esti meccsnézésre eddig jelentkeztek:
- Zsoltika
- Melkor
- Marci
- Zoli
- Norbi
- Kriszta
- Kori
És persze ÉN!Még valaki? Azért ez már elég hangos lesz, lehet szólnom kéne a szomszédoknak...?
MÁR CSAK 3 NAP!!!...
JA! És még ami fontos: én sajna most kivételesen egyébb elfoglaltságaim miatt nem tudok menni a szombati focira, de természetesen este kb. 7-re hazaérek, úgyhogy negyed 8-tól már várlak is titeket! A címről még persze egyeztetünk...
Nem fogok semmiről lemaradniSilvanus írta:szóval, azért nem fogsz mégsem lemaradni mindenről!?...![]()
Te figyu, azért azzal számoltál, hogy ha a Barca nyer (márpedig ez így lesz!), akkor nem leszünk ott, hogy megvédjünk az állítlagos 'nagydarab' Realos barátodtól...???
A téli bajnokságot kihagyom csak a csepelire mentem volna!Silvanus írta:Bercy-t nem látom a listán, nem úgy volt, hogy ő is jön...? Bercy...???