robertfcb írta:Senki nem olvasta, hogy lehordták a mi "sztárbírónkat"? Csoda, hogy eddig nem küldték el az .....ba. Én eddig is rühelltem, arrogáns, nem érdemelte meg, hogy alig letéve valamit az asztalra, egyből vb elődöntőt meg bl döntőt fújjon. Láttam a tegnapi meccset (észt-ír) és minősíthetetlen volt némely ítélete.
én olvastam. igaz a meccset nem láttam, csak a vitatott ítéletekről láttam videót. azok közül a tizenegyesen kívül szerintem mindegyik jogos volt. ne kezdjünk már el áskálódni a múltban, konkrétan mind a két általad vezetett meccset jól vezette le és nem véletlenül került oda, ezen felesleges vitatkozni. rühelld nyugodtan, meg hajthatod az "én már eddig is"-t, de tudomásul kell venni, hogy bármilyen szomorú, van magyar játékvezető a nemzetközi porondon. nem sok aktív spori lenne, ha mindenkit elküldenének "az .....ba" a gyengébb időszakaiban.
egyébiránt az észtek fészbukon való nyavalygása meg szánalmas. amíg csak azt a káúervéa lájkot kell benyomni addig az egész országnak akkora a pofája mint a bécsi kapu. igaz, hatalmas veszteség európa futballjának, hogy ők jövőre nem lesznek ott...