Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nálam:ab1daL írta:A 2011-es év álomcsapatába jelölt 55 fő:
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ba-2107259
A 2011-es év legjobb csapatába négy védőt, három középpályást és három támadót választanak.
Barcás jelöltek: Valdés, Alves, Abidal, Piqué, Puyol, Busquets, Fábregas, Iniesta, Xavi, Messi, Villa.
Nektek hogy nézne ki az álomcsapatotok?ű
Én vagy nagyon barcás csapatot írnék, de inkább maradok annál, hogy nem nagyon tudok dönteni.Viszont szerintem kapus Valdés, és a támadó hármas nálam elég egyértelmű: Messi - Falcao - CR
Sajnos már tavaly is ki voltak tiltva a meccsekről...visca el barca írta:
kár h nincs vendegszurkolo igy kozel sincs akkora hangulat mint szokott lenni..
Biza.visca el barca írta:este mindenki a tv (digi +), vagy stream elé![]()
21:00 OM - psg
mivel idén mér bajnokok usem leszünk, remélem a sracok mar csakazért is odaküldenek egyet a tahófalviaknak![]()
AUX ARMES!
Elég durva ez így. Ugye elméletileg létre jöhetne egy olyan csoport, amit feljebb írtál, illetve pl. egy ukrán, orosz, görög, ír. De reméljük, h azért normális sorsolás lesz, és tényleg a komolyabb csapatok mennek majd tovább a 8-ba. Illetve miattam jussanak tovább meglepetés csapatok, de ne úgy, h a sok gyenge közül, hanem igenis akkor bizonyítsanak egy papíron erős csapat ellen!barca99 írta:December 2. A kérdést megelőzve a kalapok is itt vannak:
Pot 1: Spain, Netherlands, Ukraine, Poland
Pot 2: Germany, Italy, England, Russia
Pot 3: Croatia, Greece, Portugal, Sweden
Pot 4: Denmark, France, Czech Republic, Republic of Ireland
Egy spanyol, német, portugál, francia csoport esetén ki sírna a legjobban?A spanyolok ha képesek felpörögni, még mindig a legjobbak, szinte mindenki még a legjobb korban, a rutin mindig nagy előny EB/VB-n. A németek talán most a legjobbak, de a rutin még nem mellettük szól. A portugálok és a franciák egyre többet mutatnak, de a másik kettő még előttük van.
Portugálok,Franciák csont nélkül esnének ki.barca99 írta:
Egy spanyol, német, portugál, francia csoport esetén ki sírna a legjobban?