Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Baromi jó, akkor Busquets ne kezdjen, vagy ha mindketten baromi jók, akkor döntsük el, hogy melyikük kevésbé. Ennek így nincs értelme, 2en totál feleslegesek, inkább egy kreatív ember kéne még, pl egy szélső, vagy Fábregas. Xaviék azért veszítenek sok labdát, mert 5 középpályás van egymás hegyén-hátán, a szélek üresek, nincs széthúzva a pálya. Nálam Silva kimenne a jobb oldalra, Villa a balra, Fábregas pedig érkezne középen. Mögöttük Xavi-Ini, és felőlem kezdhet vkp-ben Xabi Alonso.lluisllach89 írta:Azért Alonsot rohadt nagy hiba lenne nem kezdetni, mert baromi jó. Bár most borzasztó gyenge a spanyol középpálya 24 perc után, Xaviék rengeteg labdát veszítenek
Jordi Alba nem rossz..
Ez az angol kezdő félelmetesen gyengének tűnik...azt viszont továbbra sem értem, hogy miért kell Xabit kezdetni egy jó formában lévő Cesc helyett...nálam alluisllach89 írta:England starting XI: Hart; Cole, Jagielka, Lescott, Johnson; Parker, Jones; Milner, Lampard, Walcott; Bent
Spain starting XI: Casillas; Arbeloa, Ramos, Pique, Alba; Busquets, Xavi, Xabi; Iniesta, Silva, Villa.
Csúnyán kéne ütni most az angolokat.
Thiago az észtek ellen: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... faHCnppSUY
viszont nem is biztos,hogy megraknám tippmixenBarcaman14 írta:Mondjuk nem erre gondoltam...daffy írta:nyugodtan,remélem lesz még 28 döntetlenetek és kiestek!
Mondjuk nem erre gondoltam...daffy írta:nyugodtan,remélem lesz még 28 döntetlenetek és kiestek
nyugodtan,remélem lesz még 28 döntetlenetek és kiestekBarcaman14 írta:Ezzel már csak mi vagyunk veretlenek spanyol honban!Reméljük minél tovább így marad! Vagy akár a végéig?!
inkább brávó GranadaRobcsyy írta:bohóc sevilla![]()
nem lesznek 10benCali írta:Úgy tűnik, hogy a Levante eddig bírta a menetelést. Azért remélem a legvégére, nem fognak teljesen lemaradni, egy 5. 6. hely jó lenne nekik!
Ezért nem értettem Falcaot, h mi a rossebért megy ebbe a bagázsba.kanty írta:http://laligaloca.blog.nepsport.hu/arch ... erelje_le/
Még egy ekkora lúzer csapat nincs Európában. Évek óta olyan keretük van, amivel stabilan BL résztvevők kellene legyenek, ehelyett rendre a tabella közepén vannak.
Nem is az a legnagyobb baj,h csak a két nagy nyer bajnokságot.Sokkal nagyobb baj az,h már az szenzáció számba megy ha egy Sevilla elcsíp egy x-et Barcelonában...Nem volt baj a bajnoksággal amíg a Sevilla,Villarreal is tényező volt...Tocy írta:Az meg a másik, hogy a Valencia 2004-es bajnoki címe óta csak a két nagy tudott bajnokságot nyerni. De akkor még ők is, meg a Depor is elég erősek voltak.
Sevilla??? A Deporra emlékszem, de a Sevilla mikor? Sztem soha. Vagy te írtad el, vagy az nso.messideco írta:Vagy a Wolfsburg
De ez kezd off lenni.
Nem olyan rég olvastam az NSO-n, hogy a Sevilla és a Depor volt utoljára a spanyol bajnokságban meglepetésbajnok. Az sem most volt...