Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jó, akkor hagyjuk, nem is rád gondoltam elsősorban, ezért kértem, hogy erősíts meg, te nem erre gondolsz. Egyébként nem védem őket, nem tartom szenteknek, de az olajpénz még mindég sokkal tisztább, mint sok más nagyvállalat, multi pénze, ugyanis a saját olajukról van szó. Azt pedig hagyjuk, hogy a pénz mekkora mennyisége van náluk, messze nem döntő jelentőségű, ugyanis nem a termeléssel lehet ma a legjobban keresni, de ezt te nálam sokkal jobban tudod... A mezszponzort én sem támogattam,de ha már van, akkor ez semmivel sem rosszabb, mint az átlag nagy mezszponzorok....Fecooo írta:off:egy kérdés: ki mondta, h én a terrorizmus miatt ítélem el a Barca és a fundésön házasságát? jóval egyszerűbb a magyarázat:az olajpénz "nem tiszta"... de hagyjuk is, nem szeretnék belemenni semmilyen, arabokkal kapcsolatos vitába... maradjunk annyiban, nem a népet ítélem el, hanem azokat, akik kezében koncentrálódik a világ pénzeinek nagyon nagy százaléka, akik játszanak a pénzükkel, miközben sok-sok ember az életbenmaradásért küzd. igazságtalan! de ennyi, befejeztem! nem általánosítok egy népnél sem...
Akkor a százmillió eurókat freerollokan nyerik, nem?shutterisland írta: miért ? tudtommal a qatar foundation egy non-profit alapítvány, amely jó célokat szolgál, olyan unicef feeling...vagy nem... ?
Off:Fecooo írta:"Egyetértünk a Qatar Foundation értékeivel, melyek részben hasonlóak az FC Barcelona által vallottakhoz."
ez már régen rossz, ha így van...
miért ? tudtommal a qatar foundation egy non-profit alapítvány, amely jó célokat szolgál, olyan unicef feeling...vagy nem... ?Fecooo írta:"Egyetértünk a Qatar Foundation értékeivel, melyek részben hasonlóak az FC Barcelona által vallottakhoz."
ez már régen rossz, ha így van...
Ebben igazad van, nem kell erőt fitogtatni,de én azt javaslom,hogy míg nincs ítélet, addig ebből a felsorolásból hagyjuk ki a pert ( a többivel egyetértek), mert ha ott neki lesz igaza, akkor az nem erőfitogtatás lesz, hanem az igazságért való küzdelem. Tehát nekem ebben az ügyben és csak ebben, semmi másban, kicsit prejudikálás szagú volt a véleményed.Sanama írta:Kalap,
Nem tudom ki a hunyó, nekem egyszerűen szr benyomást kel Rosell.
Fitogtatja az erejét, a mezszponzorral, ótvar nyilatkozatokkal,stb. Most ha a Laporta beperelésétől eltekintünk, akkor is volt jó néhány olyan megnyilvánulása ami szerint teljesen felesleges volt,csak verte a mellét.
Azért ezzel óvatosan bánnék... A beperlés nem oly egyszerű dolog és a három lehetséges verzióból csak egy a tiéd. Ugyanis a három verzió szerintem ez: Valóban Rosell a hunyó és arra bazírozik, hogy ha bűnös Laporta, ha nem, akkor is rossz fényt vet rá egy per és mire vége lesz a közvéleményben csak annyi fog megmaradni, hogy valamiért a bíróság elé kellett állnia, ergó bűnös, nem pedig az, hogy Rosell ártatlanul vádolta meg ( ugye ez megszokott, aki ismeri nagyjából a média és a közvélemény relációját az tudja, hogy így van). A másik verzió az, hogy nincs ilyen hátsó szándék, de téved Rosell és nem marasztalja el a bíróság Laportáékat ( ugye ebben az esetben valószínűleg ugyanaz a helyzet, mint az előzőben,de ekkor Rosell emberileg kevésbé marasztalható el, ugyanis nem rossz szándékkal tette, hanem tévedett). A harmadik variáció pedig az, hogy Laporta elbukik a peren, bebizonyosodik a bűnössége, ekkor viszont nincs miről beszélnünk, nincs szimpátia, vagy antipátia, ha bűnös, akkor bűnös.Sanama írta:Nem értme ezt az embert... Próbálja itt fitogtatni a nagy erejét, miért?
A mezszponzori szavazás is az volt,egyértelmű volt,hogy nem fogják leszavazni,de azért odáig vitte az ügyet.
Most meg bepereli/te Laportát.... Gratulálok.
Én egy picit meglepődtem hogy ennyire túlsúlyban vannak az igenek. De arra számítottam hogy maradni fog a mezszponzor.Lionel85 írta:Elfogadták a sociók a mezszponzort, így elégedett lehet a vezetőség és nem lett nagyobb kuszálódás az ügy körül. Toni Freixa kihirdette, hogy 697 igen szavazat, 76 ellenszavazat és 36 tartózkodott.