Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez pontosan így van. Hiába a 2. osztályban volt gólkirály azért nem két milláért kellene elpasszolni. (asszem annyit fizettek volna érte a nyáron)shutterisland írta:
viszont ha vannak jó játékosaink ígéretes jövővel, vagy 2.osztály gólkirálya, akkor nem aprópénzért passzoljuk el őket, hanem csináljunk jó bizniszt velük.
a barca b-ből 90%-ban ingyen távoznak a játékosok, sokszor spanyol elsőosztályú klubhoz, vagy olyan csapatokba, mint a juve, blackburn, benfica,stb.
Igen, egyébként klasszis a srác, csak az a fránya kor. 26 évesen már gáz felhozni valakit a nagycsapathoz.Chino írta:Nem a képességeivel van a baj, hanem hogy már túl "idős".
Azt azért jegyezzük meg, h Thiago és Bartra is bevette a tegnapi meccsen a kaput!cinkoxid írta:Tegnap a fiatalok nagyon jók voltak. Thiago tényleg minden meccsen jobban játszik
U21 es EB döntő elég durva lesz majd, ha német-spanyol találka lesz.
Ők mennek az U21-es válogatottal EB selejtezőre ha jól tudom.barca0417 írta:kicsit nem értem, hogy a kupa meccsre készülő kerethez felrendelt fiatalok között miért nincsenek olyanok, akik ténylegesen várhatóak később a felnőtt keretbe. Muniesa, Montoya, ... vagy utánpótlás válogatott meccs is lesz? ha ott vannak akkor érthető.
Eusebio mióta számít "külső" embernek?!sura írta: Igen, ez baj. Ezért nem jó kívülről hozni edzőt a B-hez. Így aztán nehezebb lesz beilleszkedni azoknak, akiket Pep ki akar próbálni.
Az tuti, hogy egy izgalmas, hajtós, pörgős meccs volt, rengeteg helyzettel, tényleg sajnálhatja, aki nem nézett belecinkoxid írta:A meccselemzés korrekt. Én is így láttam a dolgokat. Tello a labdakezelésén javíthatna még, mert néha túl nagyokat tolt, aztán szerelték. Illetve némely esetben lassan indult, de mégis nagy veszély volt.Deulofeut meg nem használják ki, pedig többet is rúghatna. Rafinhát meg várjuk az első csapatba![]()
A védelem lehetne kicsit keményebb is, illetve az emberfogás szorosabb, mert a beadásoknál elég rendesen leszakadtak a támadókról.
AZ a baj, hogy más játékot játszanak, mint az első csapat. KÖzépkezdésnél is rögtön felívelik a labdát...Rövidpasszos játékon is van mit javítani, illetve a labdatartáson, mert elég sok teret hagytak az ellenfélnek. A meccset sokkal jobban élveztem, mint pl egy Granada-Barca mérkőzést. Sajnálhatja, aki kihagyta![]()
:
JuhúZ.Chris írta:Nem elég, hogy kezd Deulofeu, hanem még gólt is lőtt.cinkoxid írta:Este 9kor barca b meccs:P Remélem kezd rafinha és deulofeu, és persze stream is legyen.
Cuenca meg bizonyíthat majd az u21 ben.![]()
Félidő:
Cordoba 0 - 1 Barcelona B