A nap jelenete
Joan Garcia sacrificed Gerard Martin to make the save pic.twitter.com/OAE1f1tIlp
— Berneese (@theberneese) January 3, 2026
szerintem meg deulofeu,soriano,tello,rafinha is le tudná ezt hozni, ha ennyi lehetőséget kapna az A csapatnál, mint cuenca.cinkoxid írta:Cuenca milyen cseleket csinált már a vége feleMajdnem összejött neki a gól is. Megjön az önbizalma, akkor talán többet lő majd kapura. Van benne potenciál bőven.
Ez pontosan így van. Hiába a 2. osztályban volt gólkirály azért nem két milláért kellene elpasszolni. (asszem annyit fizettek volna érte a nyáron)shutterisland írta:
viszont ha vannak jó játékosaink ígéretes jövővel, vagy 2.osztály gólkirálya, akkor nem aprópénzért passzoljuk el őket, hanem csináljunk jó bizniszt velük.
a barca b-ből 90%-ban ingyen távoznak a játékosok, sokszor spanyol elsőosztályú klubhoz, vagy olyan csapatokba, mint a juve, blackburn, benfica,stb.
Igen, egyébként klasszis a srác, csak az a fránya kor. 26 évesen már gáz felhozni valakit a nagycsapathoz.Chino írta:Nem a képességeivel van a baj, hanem hogy már túl "idős".
Azt azért jegyezzük meg, h Thiago és Bartra is bevette a tegnapi meccsen a kaput!cinkoxid írta:Tegnap a fiatalok nagyon jók voltak. Thiago tényleg minden meccsen jobban játszik
U21 es EB döntő elég durva lesz majd, ha német-spanyol találka lesz.
Ők mennek az U21-es válogatottal EB selejtezőre ha jól tudom.barca0417 írta:kicsit nem értem, hogy a kupa meccsre készülő kerethez felrendelt fiatalok között miért nincsenek olyanok, akik ténylegesen várhatóak később a felnőtt keretbe. Muniesa, Montoya, ... vagy utánpótlás válogatott meccs is lesz? ha ott vannak akkor érthető.

Eusebio mióta számít "külső" embernek?!sura írta: Igen, ez baj. Ezért nem jó kívülről hozni edzőt a B-hez. Így aztán nehezebb lesz beilleszkedni azoknak, akiket Pep ki akar próbálni.