daffy írta:ha messi megnyeri,azonnal töröljétek az acc-om,mert cudar világ lesz. minden tiszteletem az övé,remek sportember,de na...
Mondjuk Putyinnál és Obamanál Messi jobban megérdemelné és ez nem vicc

Ettől függetlenül egy ilyen lista nem lehet jó, mégpedig azért nem, mert az igazán értékes emberek 99%-át ( van kivétel) nem ismerik több tíz vagy több száz millióan. Akik az első sorban vannak azok általában olyanok is... ( tisztelet még egyszer a kivételnek). Ugyanígy egyes Nobel-díjaknak sincs értelme, hisz pl a Béke Nobel-díjat Obama már akkor megkapta, amikor még nem csinált semmit, azóta pedig a vállalásainak a felét nem teljesítette, sőt, újabb konfliktusokban vesz részt a béke jegyében... Ez nagyjából ugyanaz, annyi különbségnél, hogy a Nobel-díjnak vannak objektívebb szakterületei, de nagyon soknál a politikai dönt ( irodalom, béke pl két ilyen). Itt pedig a közönség szavaz, ami nem teszi jobbá a helyzetet.... Mindenesetre nem fogják megválasztani Messit és ne is válasszák, de az eddig látott nevekből ( nem olvastam el a 100-at), azért sok jobbat nem láttam

Messifan! Mi bajod van Charlie Sheennel? Félreértés ne essék, nem mondom, hogy ő nyerje ( bár nem erős a lista

), de ő legalább egy nem rossz színész, aki néha ki is áll az elvei mellett ellentétben a hollywoodi színésztársainak 99%-al... ( pl. a Szakasz című film, vagy 09/11 idején tanúsított elfogulatlan igazságkeresése stb-stb. Persze rengeteg rossz filmben játszott, nem istenítem, de ő legalább, ha nem is többet,de ennyit tett.)