Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Off: Zidane Brazil volt?noname írta:...és nem is ő volt hazája legjobbja(Ronaldo,Zidane,Cafu...)
Xavi?Tocy írta:Nincsenek szavak...a történelem legnagyobb játékosa!
Rengeteg nagy játékos van, aki sose nyert VB-t. Ronaldo se fog soha, Messi se valószínű, hacsak Mou nem megy nyaralni Argentínába. Figo se nyert soha, Becham sem, Giggs még csak ki se jutott. Mindig többre tartottam a klubban való szereplést. Podolszki pl a klubjában sose alkotott nagyot, csak a VB-n volt jó és mit ér vele?shutterisland írta:számomra is az, de hogy a közvélemény is elfogadja annak, ahhoz a válogatottal is alakítania kéne sajnos.Tocy írta:Nincsenek szavak...a történelem legnagyobb játékosa!
(bár a madridistáknak az sem lenne elég, ha vébét nyerne)
amióta én követem a focit, szinte biztos vagyok benne, hogy kevesebb tizit kaptunkBarcaádám írta:Üdv mindenkinek!
Kíváncsi lennék hány gólt szerzett büntetőből, mert az "okosok" megint uefáznak bíróznak, sőt Platini is Barca szurkoló! Szánalmas.. Aki tud egy olyan oldalt ami számon tartja a büntetőből szerzett gólok számát az legyen szives ossza meg velünk!
Előre is köszönet!
(amúgy meg biztos vagyok benne hogy kevesebb büntetőgólunk van minta realnak,Ronaldo a tizenakárhány góljából 5 büntető)
shutterisland írta:számomra is az, de hogy a közvélemény is elfogadja annak, ahhoz a válogatottal is alakítania kéne sajnos.Tocy írta:Nincsenek szavak...a történelem legnagyobb játékosa!
shutterisland írta:számomra is az, de hogy a közvélemény is elfogadja annak, ahhoz a válogatottal is alakítania kéne sajnos.Tocy írta:Nincsenek szavak...a történelem legnagyobb játékosa!
számomra is az, de hogy a közvélemény is elfogadja annak, ahhoz a válogatottal is alakítania kéne sajnos.Tocy írta:Nincsenek szavak...a történelem legnagyobb játékosa!
Nekem bárki mondhat bármit, a Getafe elleni gólja a világ legszebb gólja, lőhet valaki 70 M gólt, akkor sem lesz ilyen szép.S.Agüero írta:Elképesztőőő!!!![]()
Ti hogyan állítanátok fel Messi TOP5 gólját?
Nekem:
1. Vs. Real Madrid
2. Vs. Getafe
3. Vs. Zaragoza
4. Vs. Malaga
5. Vs. Real Madrid
Elképesztőőő!!!
Én is utálom mint a huzat, de ettől függetlenül el kell ismernem hogy a világ 2. legjobb játékosa jelenleg pár éve meg az első volt csak Messi túlnőtt rajta.alonso972 írta:Hajrá Barcelona! Kétségtelen hogy jelenleg Leo a legjobb csatár , csak azt nem értem, hogy mit értékelnek C.Ronaldoban a "realosok" ??
Én néztem már sok real meccset ( jót lehet rajta nevetni) de szerintem ronaldo nem tud focizni semmi tehetség nincs benne , azért rúg annyi gólt mert kiszolgálják. magában csak szabadrúgásból tud gólt lőni ellenben messi-vel aki átmegy 4-5 vmikor 6 védőn is, őt csak szabálytalanul lehet megállítani
én meg az ilyen szélsőséges véleményeken tudok mosolyogni, nem a real meccseken.alonso972 írta:Hajrá Barcelona! Kétségtelen hogy jelenleg Leo a legjobb csatár , csak azt nem értem, hogy mit értékelnek C.Ronaldoban a "realosok" ??
Én néztem már sok real meccset ( jót lehet rajta nevetni) de szerintem ronaldo nem tud focizni semmi tehetség nincs benne , azért rúg annyi gólt mert kiszolgálják. magában csak szabadrúgásból tud gólt lőni ellenben messi-vel aki átmegy 4-5 vmikor 6 védőn is, őt csak szabálytalanul lehet megállítani