Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Tessék ebből minden kiderül:cps46 írta:Hali! Nem tudja véletlenül valaki, hogy fogunk-e játszani hétfői bajnokit ebben az idényben? Rémlik, hogy volt valami cikk erről, de nem találom sehol. Lehet, hogy csak álmodtam?
Ebben nem ertunk egyet! Abinal tamadasban jobb Maxwell. egy ien csapat ellen pont ez kell. Adriano, meg sztem nem balhatved. O kozeppalyas, vagy szelso tamado akar...shutterisland írta:már bocsi, de szerintem amúgy adriano és abidal is jobbat nyújt a baloson, mint ő...xbalix írta:Maxwellnek es Cuencanak helye van a kezdoben! Villa forman kivul futballozik, Maxwell meg nem akarmien futballista, ezt bizonyitotta mar sok helyen. Nalunk is. Go Barcikacska!!!!
cuencával bajom nincs, csak túl sokat játszik szerintem ahhoz képest, hogy papíron minden olyan játékosunk ép ibin kívül, aki tud a támadóhármasban játszani..
Mikaos írta:Mindenesetre a srác jobban játszik, mint Villa és Pedro az utóbbi időszakban (mármint Pedro akkor, amikor nem volt sérült). Simán jár neki a lehetőség.csababarca írta:Úgy látszik Pep új szerelme ez a Cuenca gyerek lett...
már bocsi, de szerintem amúgy adriano és abidal is jobbat nyújt a baloson, mint ő...xbalix írta:Maxwellnek es Cuencanak helye van a kezdoben! Villa forman kivul futballozik, Maxwell meg nem akarmien futballista, ezt bizonyitotta mar sok helyen. Nalunk is. Go Barcikacska!!!!
Mindenesetre a srác jobban játszik, mint Villa és Pedro az utóbbi időszakban (mármint Pedro akkor, amikor nem volt sérült). Simán jár neki a lehetőség.csababarca írta:Úgy látszik Pep új szerelme ez a Cuenca gyerek lett...
Főleg, hogy 7 embert soroltál fel, tehát egy mindenképp kimarad Pinto miattshutterisland írta: mert azért (ha az lesz, amit te bemásoltál) luxus lenne picit egy abidal,mascherano,busquets,pedro(?),alexis,cesc,iniesta pad....nem ?