Nah ez érdekes, Alves nincs, amúgy jó a védelem. Cecs,Xavi,Ini hármasnak így egyszerre örülök!fcbpete írta:Barcelona lineup: Valdés, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Cesc, Busquets, Iniesta, Cuenca, Alexis and Messi #fcblive

Visca el Barca

Nah ez érdekes, Alves nincs, amúgy jó a védelem. Cecs,Xavi,Ini hármasnak így egyszerre örülök!fcbpete írta:Barcelona lineup: Valdés, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Cesc, Busquets, Iniesta, Cuenca, Alexis and Messi #fcblive
villa szülinapi ajándékként kikerült cuenca kárára...pedig jó lenne formába hozni a klasszikusra...vagy mondjuk pedrot sem lenne rossz...nem értem...BATE ellen nyugodtan játszhatna cuenca.fcbpete írta:Barcelona lineup: Valdés, Mascherano, Puyol, Abidal, Xavi, Cesc, Busquets, Iniesta, Cuenca, Alexis and Messi #fcblive
Pad: Pinto, Alves, Maxwell, Keita, Thiago, Villa, Pedro #fcblive
Nem hiszem, hogy Piquénél lassabb lenne...Tocy írta:Viszont az utóbbi időben azért többet hibázik a Kapitány, és lassul is. A 3 védős rendszerben nem nagyon lehet hátul hibázni, lásd pl a Milan hogy keresztülrohant rajtunk...és Masch sincs pályán ezen a vázlaton. Mindenesetre azért otthon megjátszható a dolog, de a Bernabeuban öngyilkosság...
Igen, de pályára lépett a nagyoknál is pár meccsen.Barcaman1993 írta:Az ellenfél soraiban Xavi Torres még nálunk játszott a B-ben?
Viszont az utóbbi időben azért többet hibázik a Kapitány, és lassul is. A 3 védős rendszerben nem nagyon lehet hátul hibázni, lásd pl a Milan hogy keresztülrohant rajtunk...és Masch sincs pályán ezen a vázlaton. Mindenesetre azért otthon megjátszható a dolog, de a Bernabeuban öngyilkosság...P.U.Y.O.L. írta:Puyol C. Ronaldot is levette már 1vs1-ben a pályáról. Nem hiszem, hogy ne tudná megoldani. Amúgy meg ha jól működik a védelem, akkor mindig odaér a kisegítés. Főleg Masch személyében. Ennek ellenére én is a 4-3-3at preferálom.Tocy írta:Ja és a Levante jól támad, technikás a csatáruk(Koné), nem nagyon kéne otthagyni 1v1-ben mjuk Puyollal...
Puyol C. Ronaldot is levette már 1vs1-ben a pályáról. Nem hiszem, hogy ne tudná megoldani. Amúgy meg ha jól működik a védelem, akkor mindig odaér a kisegítés. Főleg Masch személyében. Ennek ellenére én is a 4-3-3at preferálom.Tocy írta:Ja és a Levante jól támad, technikás a csatáruk(Koné), nem nagyon kéne otthagyni 1v1-ben mjuk Puyollal...
Xavi elég sokat játszott mostanában, én biztos a padra tenném. Helyette talán Thiago, de ez a felállás nagyon bejön.Tocy írta:SPORT variációja egy 3-4-3: Alves,Puyol,Abidal-Keita,Xavi,Iniesta-Fábregas-Pedro,Messi,Alexis
Hát, nem hiszem, hogy ez lenne, kivéve, ha tényleg 3 védővel akarunk játszani Madridban, ami véleményem szerint öngyilkosság lenne. Szóval szerintem Xavi v Cesc helyett Mascherano fog kezdeni...Busquets játéka talán kizárható, a többi kérdőjel. Elöl Messi és Alexis sztem biztosan kezd, Villa hét közben jól játszott, veszélyesen, bejöttek a cselei, amíg a szélen volt, középen meg gólt rúgott. Viszont Pedronak sem ártana most már játszani...én Villával kezdenék, de Pedro is kapna fél órát. Ja és a Levante jól támad, technikás a csatáruk(Koné), nem nagyon kéne otthagyni 1v1-ben mjuk Puyollal...
Hát az pont nem volt 11-es. Egyértelmű az eset. A kapus fölvágta Piquét, de előtte már rég elrúgta a labdát. Nem véletlen, hogy sem reklamálás, sem színészkedés sem volt...csababarca írta:pl tegnap Piqué elpöcizte a labdát, kapus jött,elütötte őt. Sima tizi,de érdekes,hogy nem reklamált senki. Pedig ugye mi köztudottan az a csapat vagyunk,akik minden szitunál megrohanják 10en,ha nem többen a sporit,és reklamálunk veszettül.Mikaos írta:Átlagban meccsenként van egy 11-es, amit be kéne fújnia a bíróknak, de ezt NEKÜNK egyszerűen nem teszik meg.
pl tegnap Piqué elpöcizte a labdát, kapus jött,elütötte őt. Sima tizi,de érdekes,hogy nem reklamált senki. Pedig ugye mi köztudottan az a csapat vagyunk,akik minden szitunál megrohanják 10en,ha nem többen a sporit,és reklamálunk veszettül.Mikaos írta:Átlagban meccsenként van egy 11-es, amit be kéne fújnia a bíróknak, de ezt NEKÜNK egyszerűen nem teszik meg.
3x lett pontosan megváltoztatva a felállást 4-3-3, 3-4-3 majd 3-2-3-2.A spanyol sporton volt talán nem tudom pontosan.Tocy írta:Sztem idén felesleges alakzatokat rajzolgatni...eléggé össze-vissza vannak a dolgok, akár meccsenként 3-4x is változik az alapfelállás. Amúgy Thiago helyén Iniesta játszott...Barcaman1993 írta:Srácok csak nekem tűnt úgy, hogy teljesen más taktikával játszottunk, mint korábban? Nekem egy ilyen felállás ugrik be:
-------------Valdes--------------
---Mascherano--Piqué--Abidal---
---Xavi-------Keita-----Thiago---
--------------Messi--------------
Alves---------------------Alexis-
--------------Villa---------------
Teljesen feltűnő volt, hogy most a letámadást annyira nem erőltettük, de Alves és Alexis nagyon sokat besegített a védekezésbe. Ráadásul mindketten elől is játszottak. Nekem nagyon hasonlónak tűn a Di Mariá-Ronaldo duó posztjához. Messi pedig szemmel láthatóan hátrébb játszott. Árnyéknek mondanám, de a játékszervezésben egyértelműen visszalépett Xavi mellé. Aztán lehet, hogy csak én spekulálok sokat, de ha ti is így látjátok, akkor írjatok.
Sztem idén felesleges alakzatokat rajzolgatni...eléggé össze-vissza vannak a dolgok, akár meccsenként 3-4x is változik az alapfelállás. Amúgy Thiago helyén Iniesta játszott...Barcaman1993 írta:Srácok csak nekem tűnt úgy, hogy teljesen más taktikával játszottunk, mint korábban? Nekem egy ilyen felállás ugrik be:
-------------Valdes--------------
---Mascherano--Piqué--Abidal---
---Xavi-------Keita-----Thiago---
--------------Messi--------------
Alves---------------------Alexis-
--------------Villa---------------
Teljesen feltűnő volt, hogy most a letámadást annyira nem erőltettük, de Alves és Alexis nagyon sokat besegített a védekezésbe. Ráadásul mindketten elől is játszottak. Nekem nagyon hasonlónak tűn a Di Mariá-Ronaldo duó posztjához. Messi pedig szemmel láthatóan hátrébb játszott. Árnyéknek mondanám, de a játékszervezésben egyértelműen visszalépett Xavi mellé. Aztán lehet, hogy csak én spekulálok sokat, de ha ti is így látjátok, akkor írjatok.
Mikaos írta:.
Írtam, hogy 65%-on teljesítünk, tehát elismertem, hogy nem vagyunk jók.kanty írta:Persze, szegény Barcát mindenki támadja. Amikor jöttek a győzelmek, kupák, akkor más volt a helyzet? Nem hiszem. Kár keresni az ilyen kifogásokat, egyszerűen nem megy jelenleg annyira jól a csapatnak, pontosabban nem annyira kiegyensúlyozott, a játékosok nem annyira élesek. Ennyi. Nem a bírók miatt van ez.Mikaos írta:Értem, hogy sokan nincsenek elájulva a 65%-ot nyújtó Barcától, de azt mondom, hogy még ezzel a teljesítménnyel is bőven beférünk a világ legjobb 3 csapatába.
És elég gyakran csak a szerencse hiányzik!
Például mennyire jó lenne, ha az ellenfél vezetésénél és teljesen kiegyenlített játéknál a bíró kiállítaná az ellenfél kapusát a 23.percben + 11-est adna (végre), aztán később is kiállítana egy másik embert az ellenféltől. Van, mikor csak ennyin múlik egy meccs. Mondjuk egy rangadónál ez főleg értékes. Átlagban meccsenként van egy 11-es, amit be kéne fújnia a bíróknak, de ezt NEKÜNK egyszerűen nem teszik meg.
Persze, nem szabad hivatkozni a bírókra, de amikor azt látod, hogy a legnagyobb rivális a nehéz meccseit SZINTE CSAK így húzza be, akkor ez a helyzet elég elkeserítő.
Szóval ezért nem értem a játékra való panaszkodást a részünkről, mert mások hasonló (vagy még gyengébb) játékkal hozzák a meccseiket - segítséggel, ami többnyire még jogos is.