Mikaos írta:Értem, hogy sokan nincsenek elájulva a 65%-ot nyújtó Barcától, de azt mondom, hogy még ezzel a teljesítménnyel is bőven beférünk a világ legjobb 3 csapatába.
És elég gyakran csak a szerencse hiányzik!
Például mennyire jó lenne, ha az ellenfél vezetésénél és teljesen kiegyenlített játéknál a bíró kiállítaná az ellenfél kapusát a 23.percben + 11-est adna (végre), aztán később is kiállítana egy másik embert az ellenféltől. Van, mikor csak ennyin múlik egy meccs. Mondjuk egy rangadónál ez főleg értékes. Átlagban meccsenként van egy 11-es, amit be kéne fújnia a bíróknak, de ezt NEKÜNK egyszerűen nem teszik meg.
Persze, nem szabad hivatkozni a bírókra, de amikor azt látod, hogy a legnagyobb rivális a nehéz meccseit SZINTE CSAK így húzza be, akkor ez a helyzet elég elkeserítő.
Szóval ezért nem értem a játékra való panaszkodást a részünkről, mert mások hasonló (vagy még gyengébb) játékkal hozzák a meccseiket - segítséggel, ami többnyire még jogos is.
Persze, szegény Barcát mindenki támadja. Amikor jöttek a győzelmek, kupák, akkor más volt a helyzet? Nem hiszem. Kár keresni az ilyen kifogásokat, egyszerűen nem megy jelenleg annyira jól a csapatnak, pontosabban nem annyira kiegyensúlyozott, a játékosok nem annyira élesek. Ennyi. Nem a bírók miatt van ez.
Nem éppen úgy van, h nekünk semmit és másoknak szinte mindent. Az Atletico kapusát jogosan állították ki, legalábbis szerintem. Eddig sem kaptunk több tizenegyest, mint most.
Ezt nem feltétlenül Neked szánom/szántam, csak ez az írás váltotta ki belőlem. Mindenütt csak azt olvasod, azt hallod, h megy a szájkaraté és a másik blamálása. Lehet, h velem van a baj, vagy az én gyomrom túl érzékeny, de ez nekem nagyon nem szimpatikus.

Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.