Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Kód: Egész kijelölése
OFF
Kedves Barcakiraly, és Barcadinho!
Figyelmeztetni szeretnélek benneteket, hogy fogjátok vissza magatokat, és hagyjátok abba a NORMÁLISAN hozzászóló Realdrukkerek csesztetését, mert amit itt levágtatok az utóbbi pár napban, az kicsig túl kemény volt.
Ez csak egy figyelmeztetés volt hozzátok, csak hogy a mihez tartás végett, remélem vettétek az adást.
Ellenvetés nem lehet.
Peace
Csak annyi történt, hogy Eto'o egy szélről jövő labdára várt volna, futott is középre, de a gibbon sunyi módon(teljesen szándékosan), összekoccantotta a bokáját... kihasználta hogy a bíró és a partjelző Ronadlinhora koncetrál a szélen...Charlie írta:Le a kalappal a csapat előtt,hihetetlen tettet vittünk véghez!Valaki(k) összefoglalná(k) nekem hogy a játékosaink 1től 1ig milyen teljesítményt nyújtottak?! Mivel nem láttam a mérkőzést,és érdekelne hogy a gólszerzőinkön kívül ki mit nyújtott?!
Kis kopasz rejálos brazil mit művelt már a mi Drága Eto'o-nkkal aki jó szokását megint megtartotta?!!!!
C.
Te gondolod, hogy azokat a szurkolókat, akik így gondolkodnak, fogom sajnálni? Hát menjenek, szurkoljanak a Chelsea-nek vagy akárkinek, mit bánom én. Annyiszor elmondtam már, hogy amikor elkezdtem szurkolni a Real Madridnak, sokkal de sokkal rosszabb helyzetbe volt, mint most. Azóta is belefutottunk már párszor a késbe, bajnok volt a Barcelona többször is, viszont nyertünk 3 BL-t, meg bajnokságokat. Nekem utóbbiak fontosabbak és nem nagyon érdekel, hogy ki mit gondol rólam ezért. Mellesleg a Real Madridnak köszönhetően olyan emberekkel ismerkedtem meg, akikért tűzbe tenném a kezemet. Nekem nem pusztán a focicsapat a fontos, hanem az általam személyesen ismert vagy nem ismert, de jófej szurkolótársaim közössége, és a sok felejthetetlen emlék, ami hozzájuk fűz és még fog is. Nem fogok semmelyik más csapathoz átpártolni, ha kamaszkoromban nem tettem meg, akkor ezután sem fogom. Ha pár éve azt mondják neked, hogy drukkolj a Real-nak, mert a Barça nem tud felmutatni semmit, biztos elfog az idegesség... (jah, vagy akkor még nem is voltál Barça-drukker?Ordog írta:Az összes reál szurkoló pedig gondolkodjon el ezen az egészen. Érdemes e még a reálnak szurkolniuk??? Sztem mindannyian inkább kezdjenek szurkolni a Cselszkinek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
divat ide, divat oda...
Kösz, de én maradokbarcakiraly írta:Van egy olyan érzésem hogy most nagyon meg fognak fogyatkozni a nagypofájú Madridisták az oldalon!
EZEK HONNAN VANAK NEKED?Badi írta:há' dehogynemCziprusz írta: de most nemcsinalt sok cirkuszt arol nincs kép!![]()
há' dehogynemCziprusz írta: de most nemcsinalt sok cirkuszt arol nincs kép!
Ordog írta:De hogy ez a reál mennyire egy szánalmas csapat?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!
Hihetetlen, ilyen teljesítményt még egy magyar csapat sem nyújt. Amúgy van az a közhely, hogy úgy focizik egy csapat, ahogy az ellenfél hagyja... (vmi ilyesmi:D) Szoa ez most teljes mértékben bejött. Puyol hihetetlen, hogy mit művelt a dagadékkal, szétaláztuk őket.
Az összes reál szurkoló pedig gondolkodjon el ezen az egészen. Érdemes e még a reálnak szurkolniuk??? Sztem mindannyian inkább kezdjenek szurkolni a Cselszkinek![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
divat ide, divat oda...