Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
jajajajajajajajab1daL írta:Szép győzelem volt a Rómától, megmondom őszintén, nem számítottam rá, de örülök neki!Mindegyik olasz csapatot szeretem (nem tudom miért, de csípem a digókat
) talán egyedül a Lazio a kivétel, mondjuk nemzetközi porondon most nekik is szorítok.
Ha már Róma, akkor a goal.comon olvastam: Nilmar közel a Rómához.
Nyáron elvileg egy 22 milliós ajánlatot visszadobott a Villarreal, de Nilmar ügynöke szerint a télen létrejöhet az üzlet.
http://www.goal.com/en-us/news/69/trans ... ry-move-to
...és tele van ilyenekkel a foci világszerte...már alap dolgonak számítanak a színészkedések, szimulálások...a magyar megye 1-től kezdve az izlandi u19-es ligán át az albán másodosztályig.L.Messi 10 írta:LOL:lluisllach89 írta: Nem is ezt vittattam, csak a hozzáállást, annak ellenére, hogy meg is értem hogy örülsz.
A Milanos dolog tényleg vicces volt
http://www.youtube.com/watch?v=w0ibnmu7oRE
Ezért Krasic 3meccset kapott, kíváncsi vagyok KPB mennyit fog...
LOL:lluisllach89 írta: Nem is ezt vittattam, csak a hozzáállást, annak ellenére, hogy meg is értem hogy örülsz.
A Milanos dolog tényleg vicces volt
Nem is ezt vittattam, csak a hozzáállást, annak ellenére, hogy meg is értem hogy örülsz.L.Messi 10 írta:Csak mondjuk amíg mi megverjük a milant, intert, laziot, addig az említett milan állítólag úgy a Serie A legjobbja, hogy már van veresége, nem is egy.lluisllach89 írta:Nekem szimpi a Juve, szigorúan a Napoli után, de ilyen hozzáállás után akkor nem értem hogy milyen jogon szoktad kikérni azt, ha szidják a Juvét.
Nektek van a legnagyobb sanszotok, drukkolok is, de ha nem jön össze, akkor megbosszulja magát ez.
Peace.
Egyébként meg a Juventus az egyetlen veretlen csapat az európai topbajnokságokból![]()
Szerk.: tegnap mi volt a milan meccsen? Hallottam hogy Boateng hattyúhalált játszott, és kaptak egy kamutizenegyest, ami a legutobbi 4 meccsükön már a 4. volt. Mi igaz ebből?
Csak mondjuk amíg mi megverjük a milant, intert, laziot, addig az említett milan állítólag úgy a Serie A legjobbja, hogy már van veresége, nem is egy.lluisllach89 írta:Nekem szimpi a Juve, szigorúan a Napoli után, de ilyen hozzáállás után akkor nem értem hogy milyen jogon szoktad kikérni azt, ha szidják a Juvét.
Nektek van a legnagyobb sanszotok, drukkolok is, de ha nem jön össze, akkor megbosszulja magát ez.
Peace.
L.Messi 10!L.Messi 10 írta:Erre csak ennyit:carew írta:Ac milán a címvédő a Seria A-ban elég csak annyit mondani Pato,Robinho,Ibrahimovic.A Juventus az Inter és a Roma a MiLÁN árnyékába sem érhet.Eljött az Ac Milán korszaka ismét.(Ha valaki nem ért egyet akkor az írjon)
![]()
![]()
Nembaj, majd rájössz Te is
Azért arra vigyázzatok, hogy a BL meglegyen! Nem ám előttetek marad szezon végéig az Udinese-Lazio páros. Meg kapust is cserélhetnétek... Habár maradjon csak, Marchisio önbizalmának jót tesznek az ilyen gólok
Öreg, eltévesztetted a házszámot.carew írta:Ac milán a címvédő a Seria A-ban elég csak annyit mondani Pato,Robinho,Ibrahimovic.A Juventus az Inter és a Roma a MiLÁN árnyékába sem érhet.Eljött az Ac Milán korszaka ismét.(Ha valaki nem ért egyet akkor az írjon)
Erre csak ennyit:carew írta:Ac milán a címvédő a Seria A-ban elég csak annyit mondani Pato,Robinho,Ibrahimovic.A Juventus az Inter és a Roma a MiLÁN árnyékába sem érhet.Eljött az Ac Milán korszaka ismét.(Ha valaki nem ért egyet akkor az írjon)
hát az elég érdekes dolog, én soha nem tudnák 2 csapatnak egyszerre szurkolni! de ez én vagyok...bence-barca írta:MindkettőPriNcE27 írta:L.Messi 10 te most Barca v Juve szurkoló vagy?csk érdekel...
![]()
Vagy nem?![]()
MindkettőPriNcE27 írta:L.Messi 10 te most Barca v Juve szurkoló vagy?csk érdekel...
Na latod erre én is kíváncsi lennék mi lenne Bojánnal, de ha nyernek akkor tuti marad egy ideigLionel85 írta:Kérdés, megmenekül-e Lucho? Ha most nyernek, akkor esetleg. De ha a vezetőség türelmesebb, akkor van az edzőben annyi, hogy felépítsen egy olyan csapatot, amit ő elképzelt még a nyáron. Kíváncsi vagyok a továbbiakban rá, hogy megy vagy marad. És arra is, ha netán menne, Bojan pl. elmenne-e vele.
+A játékosok átlagéletkora már a nyugdíjkorhatárhoz közeledik, Milito életében nem játszott még ilyen rosszul, Eto elment és Sneijder sem mindig egészséges. Meg a triplázó Inter is a hatalmas szerencséjének és a bíróknak köszönhette a trófeáit.LG írta:Az Internek a legnagyobb problémája, h mióta Mourinho elment, azóta csupa gyenge képességű edzőnk volt. Ranieritől sem várok semmi csodát.![]()
nem tudom, h mennyi köze van, de azért azt leszögezném, h ha mindenki úgy állna hozzá a Klubhoz, mint a capitano, akkor nem itt tartanánk.barca99 írta:Szerinted a jelenlegi helyzetnek mennyi köze van Tottinak? ASR jelkép, nyilván, és én is csak felületesen követem a híreket, de mintha nem beállt volna a sorba, hanem kiskirályként szembeszállt még a nyáron Luchoval, aztán talán kibékültek, talán nem.Boixos írta:...
Lehet, hogy LE kevés a feladathoz, de ha közben még a csapat ikonja is fúrja, úgy tényleg nem lehet sokat elvárni tőle.