Tocy írta:
Na igen, max 2 éve van otthon, de már lehet, hogy az is késő. Valamint sztem a Milanhoz fog menni...Neymar más, ő még azért fiatalabb is, tehetségesebben is tűnik, többet is bizonyított. Viszont az a x2 irreális, annyit még egy Real, City, Anzsi sem fog kifizetni érte/értük.
neymar reálisan nálam 25,ganso 20. jelenleg ennyit érnek,mert van bennük kockázat. azért ennyi,mert a marketing értéket bele kell kalkulálni.
ennyiért elmenne hollandiába vagy portugáliába 2 évre mind2 és utána szabad a pálya.
ganso álma a milan,így szerintem ott is fog kikötni,ami nem rossz,mert helye végül is lesz. neymar húzós. szerintem a barca tenne jót neki leginkább. kevesebb az arc,ő is érezné,hogy nincs különcködés. elmenne a citybe balotellihez,meg a pénzesekhez,esetleg a realba ronaldo mellé,hát... nem biztos hogy jó vége lenne. illetve kell az a srácnak,hogy a leendő csapata ne erőfutballt nyomjon. sokpasszos,kevés fizikai kontakt,párszor feldobhatja magát...szerintem tökéletes. viszont a barca nem hiszem,hogy megvenné,mert minek?