Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.22. 00:04:51

én még ilyet nem láttam :shock: :D

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/vi ... en-2110122

ezért amugy lehet pirosat adni? :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2011.12.21. 21:00:04

eddig nagyon jol alakul a hétközi fordulo!

tegnap nagy nehezen ledaraltuk idegenben a nancyt, ma kinyalt a lyon a valencinnestől, a montpellier az asványvíztől kapott ki, a szerencsétlen lille meg otthon nem birt a nizzával, ugy, hogy 2-3-ről, emberelőnyben forditottak, majd a nice a 94. percben egyenlitett 4-4-re :D

este remélem a szentetyien is odateszi magát a psg ellen, és akkor már csak -6 pont az éllovastól!

AUX ARMES!
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
daffy
Madridista

2011.12.19. 20:48:08

socio66 írta: kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőlük,mert szerintem brazíliában egyértelműen arra számítanak hogy ők lesznek pato-val kiegészülve a hazai vébé megnyerésének fő letéteményesei.
gyakorlatilag a válogatott komplett kreatív részlegét ezek a fiatalok határozzák meg,és ha ők nem robbannak be a következő két évben,senki nem lesz helyettük.
egy hazai vb kudarc pedig nagyon fájó lesz a braziloknak.
ez így van. a braziloknak a győzelmen kívül egy hazai vb-n minden kudarc
socio66

2011.12.19. 20:36:45

daffy írta: neymar reálisan nálam 25,ganso 20. jelenleg ennyit érnek,mert van bennük kockázat. azért ennyi,mert a marketing értéket bele kell kalkulálni.
ennyiért elmenne hollandiába vagy portugáliába 2 évre mind2 és utána szabad a pálya.
ganso álma a milan,így szerintem ott is fog kikötni,ami nem rossz,mert helye végül is lesz. neymar húzós. szerintem a barca tenne jót neki leginkább. kevesebb az arc,ő is érezné,hogy nincs különcködés. elmenne a citybe balotellihez,meg a pénzesekhez,esetleg a realba ronaldo mellé,hát... nem biztos hogy jó vége lenne. illetve kell az a srácnak,hogy a leendő csapata ne erőfutballt nyomjon. sokpasszos,kevés fizikai kontakt,párszor feldobhatja magát...szerintem tökéletes. viszont a barca nem hiszem,hogy megvenné,mert minek?
kíváncsi vagyok hogy mi lesz belőlük,mert szerintem brazíliában egyértelműen arra számítanak hogy ők lesznek pato-val kiegészülve a hazai vébé megnyerésének fő letéteményesei.
gyakorlatilag a válogatott komplett kreatív részlegét ezek a fiatalok határozzák meg,és ha ők nem robbannak be a következő két évben,senki nem lesz helyettük.
egy hazai vb kudarc pedig nagyon fájó lesz a braziloknak.
Sztilo
Jugador d'estrella

2011.12.19. 19:47:34

Én örülnék, ha idővel itt kötne ki fiatal tehetséges és nem sérülékeny, amúgy tiszta felesleges a tegnapi meccs alapján megítélni, mert nem Neymar volt gyenge, hanem mint csapat a Santos.
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.19. 17:37:34

daffy írta:
Tocy írta: Na igen, max 2 éve van otthon, de már lehet, hogy az is késő. Valamint sztem a Milanhoz fog menni...Neymar más, ő még azért fiatalabb is, tehetségesebben is tűnik, többet is bizonyított. Viszont az a x2 irreális, annyit még egy Real, City, Anzsi sem fog kifizetni érte/értük.
neymar reálisan nálam 25,ganso 20. jelenleg ennyit érnek,mert van bennük kockázat. azért ennyi,mert a marketing értéket bele kell kalkulálni.
ennyiért elmenne hollandiába vagy portugáliába 2 évre mind2 és utána szabad a pálya.
ganso álma a milan,így szerintem ott is fog kikötni,ami nem rossz,mert helye végül is lesz. neymar húzós. szerintem a barca tenne jót neki leginkább. kevesebb az arc,ő is érezné,hogy nincs különcködés. elmenne a citybe balotellihez,meg a pénzesekhez,esetleg a realba ronaldo mellé,hát... nem biztos hogy jó vége lenne. illetve kell az a srácnak,hogy a leendő csapata ne erőfutballt nyomjon. sokpasszos,kevés fizikai kontakt,párszor feldobhatja magát...szerintem tökéletes. viszont a barca nem hiszem,hogy megvenné,mert minek?
Egyformán látjuk a dolgokat. Igazából a nagyobb csapatok közül nálunk lenne a legjobb Neymarnak. Hát, ha tényleg megkérte Pepet, hogy hozza ide, és ezt majd megteszi a Santos vezetőinél is, plusz bizonyít tovább...akár. Helye szerintem lenne, ha nem is idén, akkor mjuk 2 év múlva. Persze addigra már koránt sem biztos, hogy Pep marad az edző. Addira Messi-Alexis-Pedro tuti, esetleg Cuenca. Villa sztem két év múlva már nem lesz komoly tényező itt, Afellay sztem nem fog itt játszani. A B-ben sincs igazán nagy játékos...ha kell Neymar, lesz neki hely. De ez még nagyon a jövő zenéje...
daffy
Madridista

2011.12.19. 17:32:00

Tocy írta: Na igen, max 2 éve van otthon, de már lehet, hogy az is késő. Valamint sztem a Milanhoz fog menni...Neymar más, ő még azért fiatalabb is, tehetségesebben is tűnik, többet is bizonyított. Viszont az a x2 irreális, annyit még egy Real, City, Anzsi sem fog kifizetni érte/értük.
neymar reálisan nálam 25,ganso 20. jelenleg ennyit érnek,mert van bennük kockázat. azért ennyi,mert a marketing értéket bele kell kalkulálni.
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.19. 17:25:08

daffy írta:
Tocy írta: Hm, igazad lehet, viszont most nem tudom mennyire sérült, vagy mi van, igazából nem sokszor láttam játszani, viszont kivétel nélkül csalódást okozott nekem. Mondjuk nyilván el vagyok kényeztetve Xavi-Ini-Cesc játékát látva...
persze,piszok gyenge volt. csak gondoltam szólok,hogy nem játszott sokat. egyébként ő már nem fiatal annyira,szóval nagyon gyorsan kell dobbantania és alkotni valami világraszólót. 22 éves,mások akkorra már aranylabdát nyernek.
22 évesen már ronaldo,ronaldinho és rc is európában játszott. szóval nyáron egy porto,ajax vonalat megcéloznék a helyében/helyükben. bár szerintem nem lesznek okosak és nagy csapatba mennek
30 millióért nem éri meg
x2
Na igen, max 2 éve van otthon, de már lehet, hogy az is késő. Valamint sztem a Milanhoz fog menni...Neymar más, ő még azért fiatalabb is, tehetségesebben is tűnik, többet is bizonyított. Viszont az a x2 irreális, annyit még egy Real, City, Anzsi sem fog kifizetni érte/értük.
shawn
Jugador del Barça

2011.12.19. 17:20:13

Nem tudom hova sztárolják ennyit ezt a Neymart.. szvsz Hulk oda-vissza veri és ő ide is jobban jönne mert nagyon nem gyengén lő távolról :D (tudom rohadt drága lenne :) )
daffy
Madridista

2011.12.19. 17:18:46

Tocy írta: Hm, igazad lehet, viszont most nem tudom mennyire sérült, vagy mi van, igazából nem sokszor láttam játszani, viszont kivétel nélkül csalódást okozott nekem. Mondjuk nyilván el vagyok kényeztetve Xavi-Ini-Cesc játékát látva...
persze,piszok gyenge volt. csak gondoltam szólok,hogy nem játszott sokat. egyébként ő már nem fiatal annyira,szóval nagyon gyorsan kell dobbantania és alkotni valami világraszólót. 22 éves,mások akkorra már aranylabdát nyernek.
22 évesen már ronaldo,ronaldinho és rc is európában játszott. szóval nyáron egy porto,ajax vonalat megcéloznék a helyében/helyükben. bár szerintem nem lesznek okosak és nagy csapatba mennek
30 millióért nem éri meg
x2
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.19. 17:07:57

Gansoban is van ám potenciál, de igaz ezt sem tegnap, sem a Copa American nem nagyon mutatta meg. Neki is meg Neymarnak tényeg a legjobb az lenne, ha egy portugál/francia/holland bajnokságba kezdenék meg az európai karrierjüket. De még az is jó lenne számukra, ha kisebb csapatokban nyomnák mondjuk spanyolba, vagy olaszba.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.19. 17:07:31

Amúgy Alexis mellé nem biztos, hogy kellene nekünk egy cselgép még, még akkor sem, ha itt alázatos lenne, és a csapatért hajtana, ahogy a chilei. Bár szinte az egyetlen poszt, ahol megengedi Pep a cselezgetést, az a szélső, de nem tudom. Őszintén szólva, engem az utóbbi időben azért kicsit meggyőzőtt Neymar, tetszik a játéka, letisztultabb lett, nem ugrál annyit össze-vissza, azért a gólokat is rúgja, és az arcból is visszavett. Ellenünk is tetszett azért, mert egyedül ő tudott veszélyt teremteni még akkor is, ha 1 esetben önző volt, a ziccerét pedig kihagyta. Viszont nagyon-nagyon zsákbamacska lenne, és 30 millióért nem éri meg, mikor egy hasonlóan tehetséges zsákbamacska lapul a B-ben is, Deulofeu személyében...
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.19. 16:52:16

gansot én sem emelném ki annyira, neymar az más tészta.
nem mondom, hogy kellene hozzánk, mert nem, de madridban sem akarom látni, mert ha megszokja az európai focit, és még fejlődik, akkor úgy forgatná a védőket (akár ellenünk is) mint bolod a biciklit.
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.19. 16:48:59

daffy írta:
Tocy írta: Ganso
aki az év kétharmadát kihagyta sérülés miatt. a bajnokságban 13 meccse van a 38ból,a copára a végén vitték el mégis. felkészülés 0 volt ott is. kis túlzással a kórházból már a pályára ment. ennek ellenére jogos a vélemény,mert 0 volt,de biztos,hogy hátráltatták a leírt dolgok
Hm, igazad lehet, viszont most nem tudom mennyire sérült, vagy mi van, igazából nem sokszor láttam játszani, viszont kivétel nélkül csalódást okozott nekem. Mondjuk nyilván el vagyok kényeztetve Xavi-Ini-Cesc játékát látva...
daffy
Madridista

2011.12.19. 16:36:34

Tocy írta: Ganso
aki az év kétharmadát kihagyta sérülés miatt. a bajnokságban 13 meccse van a 38ból,a copára a végén vitték el mégis. felkészülés 0 volt ott is. kis túlzással a kórházból már a pályára ment. ennek ellenére jogos a vélemény,mert 0 volt,de biztos,hogy hátráltatták a leírt dolgok
Tocy
Director del Fútbol

2011.12.19. 16:32:45

shutterisland írta:azért nagyon kíváncsi lennék, hogy neymar vagy ganso egy ilyen csapatban, ilyen társakkal mire lenne képes.
Ganso elképesztően gyenge, semmit nem mutatott most sem, ahogy a válogatottban sem képes semmire. Nem is értem, egyáltalán miért ismerjük a nevét. Neymar más, benne a Copán is éreztem veszélyt, látszott a technikáján, hogy zseni, csak nem egy észlény, és elég nagy az arca is. Viszont az utóbbi időben mintha megkomolyodott volna, a nyilatkozatai abszolút rendben vannak, és a pályán is bizonyít úgy-ahogy. A Santos összes veszélyét ő jelentette ellenünk is...fejlődik a gyerek, de a semminek titulált Cuenca egyelőre bőven többet tud adni nekünk. SZERINTEM. Bizonyíték nincs rá, amíg Neymar át nem jön Európába.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.19. 16:16:12

ha mindenképpen meg akarná venni a vezérkar, akkor egy időre kölcsön kellene adni vhova ny-európába
nekem erről eszembejut valaki, aki még mindig a nyakunkon van emiatt..
Boixos
Llegenda del Barça

2011.12.19. 15:12:27

PriNcE27 írta:
Boixos írta:a barcában biztos nem lenne gondja neymarnak, mert van még kb nyolc ember, akik megnyerhetnek helyette egy-egy meccset, amikor őt már vmelyik jószándékú ellenfél hátvédei beletaposták a földbe.
pudingok még ezek a gyerekek európához.
én nem lennék ebben olyan biztos, de neked is van egy véleményed Neymar-ól, és nekem is :D
okés, okés, természetesen egyértelmű, h szabad a véleménynyilvánítás! :D
de amíg a barca fakóban teremnek olyan gyerekek, akik erre az itteni focira születtek, addig felesleges pénzkidobásnak tartom a neymar-jellegű vásárlásokat, nagyon jó pénzekért.
vagy ha mindenképpen meg akarná venni a vezérkar, akkor egy időre kölcsön kellene adni vhova ny-európába (mint a frissen átúszó brazilokat általában), h megszokja a műhelyszagot, mert sztem nem kellene egy robinho "másodikpelé" bugi nekünk is.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PriNcE27
Jugador del Barça

2011.12.19. 15:05:39

Boixos írta:a barcában biztos nem lenne gondja neymarnak, mert van még kb nyolc ember, akik megnyerhetnek helyette egy-egy meccset, amikor őt már vmelyik jószándékú ellenfél hátvédei beletaposták a földbe.
én nem lennék ebben olyan biztos, de neked is van egy véleményed Neymar-ól, és nekem is :D
gergo9
Director del Fútbol

2011.12.19. 15:04:33

Ganso egy vicc, egy kész röhej. Félidőnként 5 labdaérintés abból 3 ellenfélhez ösztönből kéne megoldani a presszing alatti játékot az égvilágon semmi nem lesz belőle.
Neymar viszont pozitív irányban változott, megkomolyodott nyilatkozatai is rendben vannak és játéka is jóval letisztultabb lett, jól nem játszott ellenünk de ennél jobb meccsei Cének sem voltak a 10+-ból. Meg úgy a komplett Santos kp-ja egy doboz gyufát nem ér.
Ha képes alkalmazkodni az Európai stílushoz és az alázat is meglesz benne hogy aktívan részt vegyen a védekezésben akkor befuthat.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.12.19. 15:03:40

a barcában biztos nem lenne gondja neymarnak, mert van még kb nyolc ember, akik megnyerhetnek helyette egy-egy meccset, amikor őt már vmelyik jószándékú ellenfél hátvédei beletaposták a földbe.
PUYOL-XAVI-INIESTA
PriNcE27
Jugador del Barça

2011.12.19. 14:53:00

én szívesen látnám a Barcában, kiváncsi lennék mire lenne itt képes!?
véleményem szerint itt nagyon sikeres lehetne, ilyen csapattársakkal :wink:
shutterisland
Director del Fútbol

2011.12.19. 14:48:56

azért nagyon kíváncsi lennék, hogy neymar vagy ganso egy ilyen csapatban, ilyen társakkal mire lenne képes.
Boixos
Llegenda del Barça

2011.12.19. 14:38:15

PUYOL-XAVI-INIESTA
ab1daL
Director del Fútbol

2011.12.19. 13:31:14

"Még mielőtt félreértenék, nem akarok a Barcelonába igazolni, de egy meccset szívesen játszanék a csapatban, csak hogy érezzem, hogy milyen érzés a középpályán olyan fantasztikus focistákkal játszani, mint Xavi, Iniesta és Busquets" - nyilatkozta a TV3 csatornának az AC Milannal többször is hírbe hozott 22 éves Ganso.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Válasz küldése