Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Akkor nagy valószínűséggel megvan, tudom.socio66 írta:hát a sport címlapon hozza hogy megvan az egyezség..
Annyira nincs messze azért Katalóniától a sport.esmessideco írta:Ez most komoly, hogy Neymar aláírt?Eddig a Sport.es hozta le, talán a katalán lapok is hamarosan cikkeznek róla..
Pedro 24 éves. A vénszatyor!K900 írta:Pedró és Villa esetében,pedig a kort is nézni kell sztem.
Sztem 5 támadóval már sokk lenne.Pedró és Villa esetében,pedig a kort is nézni kell sztem.Villa már 30-31 éves,míg a többi játékos 20-24 éves korosztályba tartozik.Sztem inkább rájuk akar épiteni Pep.Senyera írta:Villának ,miért??? Nem hinném hogy Neymar egyből ki tudná szorítani a csapatból.Azért mostanság Pedero sem csillog minden meccsen.
Sánczhez,Neymar,Messi,Pedro!!!Félelmetes támadósor lenne.Mostmár csak Villának kellene távoznia.Senyera írta:Igen,állítólag aláírt évi 7 milcsiért.K900 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-1289194chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?
Ezt valaki letudná forditani???Ha jól olvasom akkor valami szerződésről van szó.
Igen,állítólag aláírt évi 7 milcsiért.K900 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-1289194chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?
Ezt valaki letudná forditani???Ha jól olvasom akkor valami szerződésről van szó.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-1289194chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?
Teljesen egyetértek, bár annyival a Barcás részt kiegészítve, hogy miénk a legrövidebb pad, de a legminőségibb is. Ha jelenleg mindenki ép lenne és eltekintenénk a formáktól, akkor nem sok csapat mondhatja el magáról, hogy olyan emberek ülnek a padon, mint Mascherano, Fabregas, Thiago, Alexis Sanchez, Afellay.tatesz1990 írta:Válaszolva Carew kérdésére, Galliani ígéretet tett Téveznek, hogy január 31-ig küzdeni fognak érte, de a drága sejk uraság nem könnyíti meg a transzfert. Most pont az efféle hozzáállásról szeretnék beszélni.
Őszintén szólva nem igazán értem az egészet. Van egy milliárdos, akit nem érdekel a futball, de mint üzlet, kiváló befektetés. Megveszi a játékosokat csillagászati összegekért, ígér nekik horribilis fizetéseket, de a managert meg sem kérdezi, szükség van-e az említett futballistára. Ha az edző nem tart rá igényt, egyszerűen padoztatja. A másik eset, mikor a klasszisokhoz nem megfelelő managert neveznek ki a csapat élére. Olyat aki nem tudja kezelni őket, összeveszik velük, majd kiteszi őket még a keretből is.
Ráismertek valaki(k)re ezek alapján? Segítek. Az első sztori Fernando Torres esete, míg a második Carlos Tévez. Ők a legnagyobb vesztesei ennek a "pénzháborúnak". Tönkreteszik az ilyen kivételes képességű játékosok karrierjét azzal, hogy játszani nem hagyják őket, viszont az eladásról hallani sem akarnak. Ezekkel a döntésekkel minket nézőket megfosztanak hatalmas élményektől, a futballt megkárosítják.
Személy szerint nagyon örülnék neki ha Tévez olyan helyre kerülne, ahol ismét jól érzi magát, megkapja a bizalmat és nagyot alakít a pályán. Erre tökéletes hely lenne az AC Milan. Hatalmasat hibázott mikor elhagyta a Unitedet, ő meg tudná oldani Ferguson gondjait. Szerintem a BL kiesést is elkerülte volna vele a csapat.
Ugyanez a véleményem a "Kölyök"ről is. Bár megértettem, hogy címeket akart szerezni, ezért ment a Chelseabe, de ez nem jött be. Olyan pletykákat is hallottam már, hogy szó volt róla, hogy januárban visszatérne az Anfieldre. Mivel a Barca mellett Pool drukker is vagyok egy kicsit, így nagyon örülnék neki, ha visszatérne. Egy tavaszi jó formával pontot tehet a kérdőjelek helyére. Biztos helye lenne a válogatottban, és Suarezzel a Premier League legjobb támadókettősét alkothatnák. (Bár az ő távozására kevés esélyt látok.)
Továbbá én helyet látok neki még a jelenlegi Barcában is. Villa sajnálatos sérülésével "csak" három csatárunk van, és egyébként is az európai top csapatok közül talán a miénk a legszűkebb keret. Ő egy igazi gólzsák, levegőben nagyon veszélyes, robbanékony, jól cselez, intelligens, jó százalékban passzol, és !spanyol!. Beilleszkegési gondjai sem Barcelonában, sem Liverpoolban nem lennénk.
Amíg Guardiola az edző, addig szerintem esélytelen, h itt kössön ki. Valahogy nem illik ide, s szerintem játékban sem hozna plusz. Drága, nem egyszerű egyéniség, eléggé zsákbamacska.Senyera írta: Miért ne jöhetne hozzánk?
Miért ne jöhetne hozzánk?kanty írta:Szerintem ennek komoly híralapja sose volt. Meglepne, ha itt kötne ki.chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?
Szerintem ennek komoly híralapja sose volt. Meglepne, ha itt kötne ki.chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?