Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
de ibrát el is kellett adni az első adódó lehetőségnél és amiket a könyvében vázolt,ez még a jobbik rossz volt. neymart én is többre tartom robinhonál,de furcsa lenne,ha sanchez és messi mellett még egy ilyen kreatívkodó támadó kéne pep-nek. mint írtam korábban én hazardot tudnám elképzelni,mert ő irányíthatóbb,letisztultabb a játéka és fegyelmezettebb. ennek ellenére bejöhet,de 40-60 milliót kiadni egy ilyen "lehet"-re... ez nálam nem pep,hanem rosell.Mikaos írta: Nekem nem tűnik elveszett gyereknek ez a Neymar. Még fiatal és alakítható. Láthatjuk, hogy Ibra is egészen kulturáltan viselkedett, míg itt volt, pedig ő jócskán benne volt már a korban, továbbá hatalmas egoista.
Másrészt Neymar akármennyire is egy bohócnak tűnik a görényre emlékeztető hajával, azért a meccseken (amennyit láttam belőle) nem tűnt feltétlenül önzőnek és öncélúnak. A túl sok csel tipikus brazil betegség, de a srácot azért nem érzem Robinho-szintűnek.
Én Ibrával is kissé összeférhetetlennek tartottam Guardiola-t, mégis létrejött a transzfer. (Bár ott talán az volt a fontosabb, hogy Eto'o lelépjen minden áron, s csak az Inter volt az egyetlen kérő).daffy írta:én kitartok azon elképzelésem mellett,hogy akkor érkezhet,ha pep távozik. annyira ellentétes a kettő számomra,hogy hihetetlen
az biztos,hogy ha bejön és neymar tényleg jól fog játszani,akkor aranylabda kaliber. hogy nyer-e az más kérdés,de mondjuk hazard és hulk nem azok,viszont nincs bennük kockázat. én az utóbbi kettőből választanék,de nem vagyok elnökFecooo írta: ...vagy valóban jön a kakas, és ez elindítja azt a láncreakciót, melynek végén Pep szimplán lelép, mert nem kíván majd asszisztálni a megalomániás elnök baromságaihoz...
...vagy valóban jön a kakas, és ez elindítja azt a láncreakciót, melynek végén Pep szimplán lelép, mert nem kíván majd asszisztálni a megalomániás elnök baromságaihoz...daffy írta: én kitartok azon elképzelésem mellett,hogy akkor érkezhet,ha pep távozik. annyira ellentétes a kettő számomra,hogy hihetetlen
én kitartok azon elképzelésem mellett,hogy akkor érkezhet,ha pep távozik. annyira ellentétes a kettő számomra,hogy hihetetlenFecooo írta:biztos vagyok benne, ha valóban jön a tarajos sül, akkor az a brazilb.i elnökünk hülyesége...![]()
nagyon remélem, h nem igaz a hír!
7 milliós fizut kaphat... no comment
Akkor nagy valószínűséggel megvan, tudom.socio66 írta:hát a sport címlapon hozza hogy megvan az egyezség..
Annyira nincs messze azért Katalóniától a sport.esmessideco írta:Ez most komoly, hogy Neymar aláírt?Eddig a Sport.es hozta le, talán a katalán lapok is hamarosan cikkeznek róla..
Pedro 24 éves. A vénszatyor!K900 írta:Pedró és Villa esetében,pedig a kort is nézni kell sztem.
Sztem 5 támadóval már sokk lenne.Pedró és Villa esetében,pedig a kort is nézni kell sztem.Villa már 30-31 éves,míg a többi játékos 20-24 éves korosztályba tartozik.Sztem inkább rájuk akar épiteni Pep.Senyera írta:Villának ,miért??? Nem hinném hogy Neymar egyből ki tudná szorítani a csapatból.Azért mostanság Pedero sem csillog minden meccsen.
Sánczhez,Neymar,Messi,Pedro!!!Félelmetes támadósor lenne.Mostmár csak Villának kellene távoznia.Senyera írta:Igen,állítólag aláírt évi 7 milcsiért.K900 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-1289194chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?
Ezt valaki letudná forditani???Ha jól olvasom akkor valami szerződésről van szó.
Igen,állítólag aláírt évi 7 milcsiért.K900 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-1289194chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?
Ezt valaki letudná forditani???Ha jól olvasom akkor valami szerződésről van szó.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/n ... ca-1289194chonggy írta:Neymarról van vmi hir,hogy akkor jön-e vagy nem?