OFF:Lionel85 írta:Matyi! Megéri megnézni szerintem én is most láttam két hete kb., jó film. Egy labi társaságában a legromantikusabb.
mostantól ezzel fogsz szpatni mindig?

ON:
Megnéztem, nem rossz film.

Voltak benne jó jelenetek.

6/10

OFF:Lionel85 írta:Matyi! Megéri megnézni szerintem én is most láttam két hete kb., jó film. Egy labi társaságában a legromantikusabb.
Nem rég néztem meg én is az asszonnyal. Akkor jó volt, nem untuk, de most már nem igazán emlékszem, h mi is volt benne.Tocy írta:Én bnőmmel néztem meg, nekem bejött, van benne poén is, de főleg bnővel érdemes sztemS.Agüero írta:látta már itt valaki közületek a Barátság extrákkal c. filmet?
röviden, tömören valaki írna róla egy kis véleményt?
este lehet megnézem, ezért is kérdem, h megéri-e megnézni egyszer, vagy inkább hagyjam és keressek egy másik filmet?
Én bnőmmel néztem meg, nekem bejött, van benne poén is, de főleg bnővel érdemes sztemS.Agüero írta:látta már itt valaki közületek a Barátság extrákkal c. filmet?
este lehet megnézem, ezért is kérdem, h megéri-e megnézni egyszer, vagy inkább hagyjam és keressek egy másik filmet?
Sztem tartja a szintet,bár nekem most az Achmedes rész annyira nem jött be,de ez cs szőrszálhasogatás.A legvége viszontvisca el barca írta:köszi!
este/du. meg is nézem, remélem lesz olyan jó mint az előzőek
Letöltöttem EZT és hozzá passzoló felirat pedig ITTvisca el barca írta:ezt te hol nézted meg? jutubon csak ilyen fél peres darabok vannak fent. esetleg feliratos verzio vhol? köszmiihii írta:Este sikerült végre megnéznünk Jeff Dunham - Controlled Chaos-át.Hatalmas a csávó,nagyon ütős műsort tolt megint.Elég sok nációnak lottyint egy kis savat,főleg Walter nem kímél senkitAki csípi a formát,annak kötelező darab!
ezt te hol nézted meg? jutubon csak ilyen fél peres darabok vannak fent. esetleg feliratos verzio vhol? köszmiihii írta:Este sikerült végre megnéznünk Jeff Dunham - Controlled Chaos-át.Hatalmas a csávó,nagyon ütős műsort tolt megint.Elég sok nációnak lottyint egy kis savat,főleg Walter nem kímél senkitAki csípi a formát,annak kötelező darab!
S.Agüero írta: Köszi!![]()
Remélem tényleg láttad és nem viccből írtad, h jó.![]()
Már mindegy, betöltöttem.![]()
Röviden, de kicsit hosszabban gondoltam.![]()
A fiúknak szerintem tetszikS.Agüero írta:látta már itt valaki közületek a Barátság extrákkal c. filmet?
És jó benne a csaj isL.Messi 10 írta:Jó.S.Agüero írta:látta már itt valaki közületek a Barátság extrákkal c. filmet?
Ha szereted a South Parkot, akkor szerintem adjatok egy esélyt az Amerika Kommandó c. filmnek.kanty írta:Üdv.
Olyan vígjátékok és akció filmek érdekelnének, amelyeket társasággal lehet nézni. Szórakoztasson és röhögni lehessen, az a lényeg. Inkább újabbak, de egy két klasszikus is jöhet.
Köszi.
Köszi!L.Messi 10 írta:Jó.S.Agüero írta:látta már itt valaki közületek a Barátság extrákkal c. filmet?
Jó.S.Agüero írta:látta már itt valaki közületek a Barátság extrákkal c. filmet?
Hát mivel ugyanolyan mint az első, szóval azt kopizák le teljes mértékben, kcsiit durvábban nekem nem jött be. Voltak benne jó poénok, de nekem messze elmaradt az 1tőlS.Agüero írta:neked nem tetszett a második része?![]()
szerintem jó, nekem tetszett, bár azért tényleg nem jobb mint az első.
Alan nagyot alakít a másodikban.
Kizárólag csak az első rész Másnaposokból!S.Agüero írta:Másnaposok(1, 2) Förtelmes főnökök.kanty írta:Üdv.
Olyan vígjátékok és akció filmek érdekelnének, amelyeket társasággal lehet nézni. Szórakoztasson és röhögni lehessen, az a lényeg. Inkább újabbak, de egy két klasszikus is jöhet.
Köszi.
Másnaposok(1, 2) Förtelmes főnökök.kanty írta:Üdv.
Köszi.
Vígjáték: Lepattintva, 40 éves szűz, Felkoppintva, A csúf igazságkanty írta:Üdv.
Köszi.
Igazat adok neked. Nem jól fogalmaztam meg, mivel hatása alatt vagyok még mindigBob_Marley írta:Ezzel vitatkoznék, mert a film lényege nem az, hogy mi jár egy drogosnak vagy mi nem!
A kilátástalanság a film mottója!
Oké a drog s eladás játszik kulcsszerepet, de mint a film címe is mutatja egy álomért küzdenek, ami viszont kilátástalanul elérhetetlen!
A heroin, drog csak eszköz de nem a fő motívum!
Remek egy film az egyik kedvencem!
dettó. Nálam is.bence-barca írta:Kérdés melyik szereplőé a legmegdöbbentőbb "történet"? Nálam az anyukáé. Nem mintha a többieknek nem lenne elég durva...