Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt a hivatalos árat honnan szeded?daffy írta:ez a hivatalos ára. ha egy játékosért sorban áll európa,akkor szerinted 20ért elhozzátok?Capon írta:Kétlem, hogy 40-60 milliót fizetnének érte, még a 20 is sok. Azért mert pár cikkben megjelentek ezek a számok még semmi közük a valósághoz
ha le van akciózva,akkor talán 35 körül mozdítható,de én minimum 40et mondanék
szerk: pontosítok. novemberben írta alá az új szerződését,ami gyaníthatóan a magasabb kivásárlási árat is tartalmazza. egyes lapok 40millió fontról írnak,ezt mérsékeltem euróra és írtam,hogy kb. szóval 40et véleményem szerint lehet nyugodtan rászámolni. havonta 2m dollárt keres
Valahol meg azt mondom, hogy Pep-nek tökmindegy, hogy ki-mennyibe kerül, azt döntse el a vezetés. Pl. El akarta adni Eto'o-t, de senki se akarta megvenni - pénz hiányában nem tudta megvenni elsődleges célpontját (Villa), így a választás Ibra-ra esett, ahol csak a már jól ismert anyagi feltételekkel lehetett nyélbe ütni az üzletet. Szerintem Guardiola-t nem érdekelte az ügy pénzes vonzata. Mourinho-t sem igazán érdekelheti, hogy mennyibe kerülnek az általa kért játékosok. Angliát kivéve ez sehol nem érdekli az edzőket.daffy írta:de ibrát el is kellett adni az első adódó lehetőségnél és amiket a könyvében vázolt,ez még a jobbik rossz volt. neymart én is többre tartom robinhonál,de furcsa lenne,ha sanchez és messi mellett még egy ilyen kreatívkodó támadó kéne pep-nek. mint írtam korábban én hazardot tudnám elképzelni,mert ő irányíthatóbb,letisztultabb a játéka és fegyelmezettebb. ennek ellenére bejöhet,de 40-60 milliót kiadni egy ilyen "lehet"-re... ez nálam nem pep,hanem rosell.
ez a hivatalos ára. ha egy játékosért sorban áll európa,akkor szerinted 20ért elhozzátok?Capon írta:Kétlem, hogy 40-60 milliót fizetnének érte, még a 20 is sok. Azért mert pár cikkben megjelentek ezek a számok még semmi közük a valósághoz
de ibrát el is kellett adni az első adódó lehetőségnél és amiket a könyvében vázolt,ez még a jobbik rossz volt. neymart én is többre tartom robinhonál,de furcsa lenne,ha sanchez és messi mellett még egy ilyen kreatívkodó támadó kéne pep-nek. mint írtam korábban én hazardot tudnám elképzelni,mert ő irányíthatóbb,letisztultabb a játéka és fegyelmezettebb. ennek ellenére bejöhet,de 40-60 milliót kiadni egy ilyen "lehet"-re... ez nálam nem pep,hanem rosell.Mikaos írta: Nekem nem tűnik elveszett gyereknek ez a Neymar. Még fiatal és alakítható. Láthatjuk, hogy Ibra is egészen kulturáltan viselkedett, míg itt volt, pedig ő jócskán benne volt már a korban, továbbá hatalmas egoista.
Másrészt Neymar akármennyire is egy bohócnak tűnik a görényre emlékeztető hajával, azért a meccseken (amennyit láttam belőle) nem tűnt feltétlenül önzőnek és öncélúnak. A túl sok csel tipikus brazil betegség, de a srácot azért nem érzem Robinho-szintűnek.
Én Ibrával is kissé összeférhetetlennek tartottam Guardiola-t, mégis létrejött a transzfer. (Bár ott talán az volt a fontosabb, hogy Eto'o lelépjen minden áron, s csak az Inter volt az egyetlen kérő).daffy írta:én kitartok azon elképzelésem mellett,hogy akkor érkezhet,ha pep távozik. annyira ellentétes a kettő számomra,hogy hihetetlen
az biztos,hogy ha bejön és neymar tényleg jól fog játszani,akkor aranylabda kaliber. hogy nyer-e az más kérdés,de mondjuk hazard és hulk nem azok,viszont nincs bennük kockázat. én az utóbbi kettőből választanék,de nem vagyok elnökFecooo írta: ...vagy valóban jön a kakas, és ez elindítja azt a láncreakciót, melynek végén Pep szimplán lelép, mert nem kíván majd asszisztálni a megalomániás elnök baromságaihoz...
...vagy valóban jön a kakas, és ez elindítja azt a láncreakciót, melynek végén Pep szimplán lelép, mert nem kíván majd asszisztálni a megalomániás elnök baromságaihoz...daffy írta: én kitartok azon elképzelésem mellett,hogy akkor érkezhet,ha pep távozik. annyira ellentétes a kettő számomra,hogy hihetetlen
én kitartok azon elképzelésem mellett,hogy akkor érkezhet,ha pep távozik. annyira ellentétes a kettő számomra,hogy hihetetlenFecooo írta:biztos vagyok benne, ha valóban jön a tarajos sül, akkor az a brazilb.i elnökünk hülyesége...![]()
nagyon remélem, h nem igaz a hír!
7 milliós fizut kaphat... no comment
Akkor nagy valószínűséggel megvan, tudom.socio66 írta:hát a sport címlapon hozza hogy megvan az egyezség..
Annyira nincs messze azért Katalóniától a sport.esmessideco írta:Ez most komoly, hogy Neymar aláírt?Eddig a Sport.es hozta le, talán a katalán lapok is hamarosan cikkeznek róla..
Pedro 24 éves. A vénszatyor!K900 írta:Pedró és Villa esetében,pedig a kort is nézni kell sztem.
Sztem 5 támadóval már sokk lenne.Pedró és Villa esetében,pedig a kort is nézni kell sztem.Villa már 30-31 éves,míg a többi játékos 20-24 éves korosztályba tartozik.Sztem inkább rájuk akar épiteni Pep.Senyera írta:Villának ,miért??? Nem hinném hogy Neymar egyből ki tudná szorítani a csapatból.Azért mostanság Pedero sem csillog minden meccsen.