Mikaos írta:Valahol meg azt mondom, hogy Pep-nek tökmindegy, hogy ki-mennyibe kerül, azt döntse el a vezetés. Pl. El akarta adni Eto'o-t, de senki se akarta megvenni - pénz hiányában nem tudta megvenni elsődleges célpontját (Villa), így a választás Ibra-ra esett, ahol csak a már jól ismert anyagi feltételekkel lehetett nyélbe ütni az üzletet. Szerintem Guardiola-t nem érdekelte az ügy pénzes vonzata. Mourinho-t sem igazán érdekelheti, hogy mennyibe kerülnek az általa kért játékosok. Angliát kivéve ez sehol nem érdekli az edzőket.
Hazard-ot nem láttam focizni még. Nekem csak az a furcsa, hogy 21 éves, Európában van, évek óta szem előtt, és még mindig egy viszonylag kis csapatban játszik. Kezdem azt hinni, hogy csak az ügynöke zseniális (minden átigazolási szezonban a különböző újságokban Hazard nevét összeköti az 5-6 legnagyobb klubbal).
persze hogy "mindegy" pepnek a pénz,de én a stílusával érzem ellentétesnek. eto'o elment,mert nem kellett középcsatár. jött ibra,egy középcsatár. elment ibra,mert nem kellett középcsatár.jött villa,egy középcsatár. de nem kell középcsatár. ki lesz a következő? gomez egész jól lövi a gólokat középről,szerintem pep megveszi és kirakja szélre

viccet félretéve,neymar alkalmatlan a precíz sablonok végrehajtására és a robotpontos focira. ő a r10-féle barcába illett volna,de pep igyekszik letisztult focit játszatni,ami nem bír el egy kiforratlan cselgépet. szerintem még a real sem bírná el.
hazard okosan csinálja,fejlődik,tanul és kétségtelen,hogy a jó döntéseinek és a tehetségének hála,később nem fut fejjel a falnak. neymarnak és a brazil gyerekeknek is ezt a vonalat kéne követni,hogy ronaldok legyenek és ne robinhok.
Ezt a hivatalos árat honnan szeded?
Benne van a szerződésébe vagy mi?
a pontos szerződése nincs fent neten. 45millió eurós árról cikkeztek a szerződéshosszabbítás körül,de ez ugye a rengeteg kérőnek hála,akár változhat is. lefelé aligha. de ha belegondolsz,egy aktuális brazil csodagyereket vinne a real,barca,city,chelsea és minden nagyobb csapat,akkor annak meg kell kérni az árát. főleg egy olyan csapatnak,akinek sok ekkora dobása nem lesz,mert ganso nem ennyiért fog elmenni