Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

De rossz és tényleg.andris871120 írta:A nyolcaddöntőbe a Bilbaonakfcbarca0827 írta:Nem. Tavaly a kupa elődöntőben.
A nyolcaddöntőbe a Bilbaonakfcbarca0827 írta:Nem. Tavaly a kupa elődöntőben.andris871120 írta:Abidal a Bilbaonak rugot gólt eddig a kupa döntőbe? Jól emlékszem?![]()
Ez volt ma a 2. barcelonai találata.
Nem. Tavaly a kupa elődöntőben.andris871120 írta:Abidal a Bilbaonak rugot gólt eddig a kupa döntőbe? Jól emlékszem?
Megnéztem a gólokat.Ilúvatar írta:azért ez nekem erősen gyanús a dolog... Megcsinálhatták volna, hogy kevésbé gyanús legyen. Erre 2 percenként összehozzák a gólt, oszt kezit' csókolom, jöhet a pénz.miihii írta:Espanyol-Mirandes 3:2
2:0ra mentek a vendégek,de a 85. ,87. ,89. percben szerzett gólokkal fordítottak a kék-fehérek. Érdekes eredmény

azért ez nekem erősen gyanús a dolog... Megcsinálhatták volna, hogy kevésbé gyanús legyen. Erre 2 percenként összehozzák a gólt, oszt kezit' csókolom, jöhet a pénz.miihii írta:Espanyol-Mirandes 3:2
2:0ra mentek a vendégek,de a 85. ,87. ,89. percben szerzett gólokkal fordítottak a kék-fehérek. Érdekes eredmény

Igen,volt még néhány látatlanban is minimum gyanús eredmény,fordítás.Hjah,a trilliárdosoknak a fotelből több ráhatása van egy-egy meccsre,mint a játékosoknakdaffy írta:sok van mostanság,nem is jönnek a mixek. egyre biztosabb vagyok abban,hogy a pénz rendesen mozgatja ezt a sportot (is). értem ezalatt a meccsek alakulásátmiihii írta:Espanyol-Mirandes 3:2