Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem a győzelmi mámor mondatja velem, de több szempontból sem tartom elképzelhetőnek, hogy nem vették komolyan a meccset. Bármit lehet mondani Mou-ról, de minden sorozatban, minden meccsen betegesen győzni akar, az pedig, hogy rajtunk keresztül vezet az út az már neki nagyon nagy presztízs. Nem hinném, hogy direkt lead egy Clasicót, még jobban növelve a frusztrációját és a vereségei számát.d írta: idegenben l?tt gólos x-szel is elégedett lettem volna, ezek után kötelez? behúzni, bár van egy olyan érzésem, hogy a Madrid ezt amúgy sem vette túl komolyan, jöv? héten pedig nem túl látványosan, de lepasszolják a meccset.
De rossz és tényleg.andris871120 írta:A nyolcaddöntőbe a Bilbaonakfcbarca0827 írta:Nem. Tavaly a kupa elődöntőben.
A nyolcaddöntőbe a Bilbaonakfcbarca0827 írta:Nem. Tavaly a kupa elődöntőben.andris871120 írta:Abidal a Bilbaonak rugot gólt eddig a kupa döntőbe? Jól emlékszem?![]()
Ez volt ma a 2. barcelonai találata.
Nem. Tavaly a kupa elődöntőben.andris871120 írta:Abidal a Bilbaonak rugot gólt eddig a kupa döntőbe? Jól emlékszem?
Megnéztem a gólokat.Ilúvatar írta:azért ez nekem erősen gyanús a dolog... Megcsinálhatták volna, hogy kevésbé gyanús legyen. Erre 2 percenként összehozzák a gólt, oszt kezit' csókolom, jöhet a pénz.miihii írta:Espanyol-Mirandes 3:2
2:0ra mentek a vendégek,de a 85. ,87. ,89. percben szerzett gólokkal fordítottak a kék-fehérek. Érdekes eredmény
azért ez nekem erősen gyanús a dolog... Megcsinálhatták volna, hogy kevésbé gyanús legyen. Erre 2 percenként összehozzák a gólt, oszt kezit' csókolom, jöhet a pénz.miihii írta:Espanyol-Mirandes 3:2
2:0ra mentek a vendégek,de a 85. ,87. ,89. percben szerzett gólokkal fordítottak a kék-fehérek. Érdekes eredmény