2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
hát szerintem ezek a hírek eléggé hápognak!!!!
A Madrid a Malagá (3-2) elleni meccs óta csak szenved. Az a csoda, hogy (magukhoz képest) gyenge játékkal behúzták mindegyik meccset minket leszámítva. Jó lenne már, ha 1-2 csapat fel tudná szívni magát rendesen a Real ellen, mert foghatóak csak egyszerűen mindig elbénázzák. Ennek a Bilbaonak meg sikerült leutánoznia a tavalyi teljesítményét. Ha jól emlékszem ott is volt egy 11-es, de kiállítás tuti.Asys írta:Ez Messit dicséri, hogy 9 büntető a 2 ellenében is Roncika seggében liheg 1 góllal lemaradva csak. Nekem nem fáj ez Messinek se valószínűleg...
A Real tegnapi játékára nem tudom mennyire nyomta rá a bélyegét, hogy fejben a Klasszikus visszavágójára készülnek, de én régen láttam ilyen nyomorultul játszani a Madridot... vezetnek aztán meg beállnak védekezni, a Bilbao meg nyomott, még 10 emberrel is! Annyira látszott, hogy melyik csapat játszott szívvel lélekkel... Jó volt nézni a Bilbaot
Pedig az "értelmesebbjét" még tegnap töröltem, szóval Te már a normálisabb verziót kaptadherr.toth írta:visszaolvastam, és ami vergődés itt lement.. 4 oldalt visszaolvasva ki lehet szűrni h ki az értelmes fórumozó és ki az ovodásgondolkodású..
Azóta azért akadt pár probléma a média mellett a közönség egy része is zsozé ellen fordult.shutterisland írta:szerintem ez nem befolyásoló tényező, az 1-3 és az 1-2 után sem botlottak (sőt, asszem gólokkal nyertek..)
Ezt fejtegettem délután én is. Bár lehet ha 3pontra vagy beljebb kerülnek borul a szrosvödör, és sorba mennek majd el a meccsek.Alázós eredményt kell létrehoznunk ellenük a Camp Nou-ban, hátha akkor elmegy a kedvük a bajnokságtól is