megnéztem megint a pontvesztéseinket....ááá, megőrültem, felesleges volt
sociedad ellen 0-2-nél többször is lezárhattuk volna a meccset, erre elkezdtünk alibizni, meg alukálni, 2-2 lett...
valencia ellen ugyan megérdemelt volt az x, bár ott is megvolt a meccslabdája villának, ezért az eredményért nem érheti szó a ház elejét.
sevilla ellen otthon egy olyan javi varast fogtunk ki, amilyen szerintem még nem volt, és lehet nem is lesz többet, nem beszélve az utolsó percben kihagyott tizenegyesről...
a bilbao ellen a normális labdarúgásra tök alkalmatlan pályán, szinte egy medencében, egy undorító meccsen leikszeltünk.
a getafe elleni meccs képére annyira nem emlékszek, csak a teljesen szabályos,de mégis elvett egyenlítő gólunkra.
az espanyol ellen pedig az utolsó percekben teljesen jogos tizi+piros kombó maradt el..
bár ugyan elsősorban csak saját magunkat okolhatjuk, de ha egy pöppet jobb a szerencse/balszerencse mutatónk, és a bírók sem tesznek keresztbe, akkor nem hogy a saját kezünkben lenne a sorsunk egy győztes clasicóval, hanem vezetnénk a bajnokságot.
abban viszont bízok, hogy az erősebb csapat (és ez az utóbbi 2 clasicó alapján sem kétséges, hogy ki...) nevet a végén, ehhez pedig az kell, hogy idegenben is a real és malaga elleni meccshez hasonlóan egyszerűen be kell húzni a meccseket.