Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Hát ez kúrva nagykilibarca írta:Real Madrid bejelentette hogy megvette Egri Viktort még nem tudni milyen poszton számít rá az isteni Mou ... Amúgy teljesen "korrekt" közvetítés volt...
A meccsről a véleményem annyi hogy mi nem játszottunk jól a real meg jobban játszott mint szokott de semmi extra. Nem volt elég motiváció 2-0nál elhittük hogy itt már tényleg vége nem szabadott volna. Annak viszont örülök hogy most azt hiszik a madridisták hogy végünk van következő meccset simán nyerik.
Decemberi Clásicon, meg egy hete bezzeg simán érthető volt, hogy nem esnek neki a Barcának, mert akkor könnyen gólt kapnak, ezért inkább védekeznek, és kontrára játszanak, most meg jön ez az újabb kifogás. Muszáj a szurkolóiknak leadni valamit, nehogy már az újabb kiesést kelljen magyarázni.S.Agüero írta:xabi is nyilatkozza, h a lényeg, h fölényben voltak...
persze ha nyernek és mi lettünk volna fölényben, akkor a lényeg, h továbbjutottunk stb...
![]()
egyébként grat a realnak!

Ennyi erővel a mögötte lévő biztonsági emberek, meg segíteni akartak Mounak... Most egy ilyen kép egyáltalán nem mérvadó...shutterisland írta:off : kilibarca, köszi, ez jó lesz avának
on : az elmundo lehozta, hogy mourinho várta a sporit a parkolóban, hogy számonkérje
van kép is : KÉP
bár gondolom kamu, de JM-ból kinézem simán

De írd le, hogy miért egy féreg. Azért, mert túljátssza az ellene elkövetett szabálytalanságot.zola8787 írta: Az én hozzászólásaimat nyugodtan megnézheted, mert én tuti, hogy múlt héten se dícsértem Pep-et.
Busquets-ről meg nem kelljen már leírni, hogy miért 1 féreg, nem fogok kiállni mellette, mert meccsről-meccsre csinálja ezeket a szánalmas színleléseket. És, hogy miért utálom őt annyira? Mert a Barca ellenesek az egész csapatot megítélik miatta!! Nem az, hogy ő ilyen hanem egyből az egész Barcelona. Ne mond már, hogy nem lenne szebb úgy nyerni, hogy senki se szimulál és 1 rossz szót se szólhatnának ránk.
Jó, mondjuk Iniesta eseténél sztem semmiképp nem lehet mondani, h szándékos lett volna. Az inkább egy nagyon balszerencsés eset volt.G.Gabe írta:Azért arról se feledkezzünk meg, hogy Ini egy szabálytalan belépőnél sérült meg, továbbá Alexis is a báránylelkü Pepe fellökése által sérült meg. A nagy Pepe, aki senkit nem akar bántani, és sérülést okozni.
Eddig.....
De ez meg a másik amin összesz*rom magam. Mi az hogy 5 perc alatt, meg emlékszem a szuperkupán is evvel jöttek, hogy a semmiből rúgtuk a gólokat. Mi az hogy a semmiből? Gól, gól nem? Casillasnak a múltban is nagyon rosszkor jött, és elég gyenge nyilatkozatai voltak, látom ahogy lábbal sem bánik jól a labdával, a nyilatkozatok terén is elég gyatrán áll. Bárha én is ennyi gólt kaptam volna a Barcától amennyit ő, nyilván nem lenék boldog.barcami írta:Csak egy röhejes kettős mérce: Casillas:'Szerencsések voltak, hogy 5 perc alatt gólokat szereztek.'
Ők hány percen belül szerezték meg a 2 gólt?
Elképesztő.
Szerencsére kívűlről nézve egyértelmű volt minimum a döntetlen.
ez a szitu is azon múlott,hogy Alves továbbgurult,ha nem teszi,megtapossa Pepe.ab1daL írta:http://www.youtube.com/watch?v=l823RiyQ ... r_embedded#!
Ezek után tényleg nem értem, hogyan lehet bármiben is kiállni e mellett a dilettáns mellett.. Szerintem az utóbbi évek, az egy hete történt eset után is mindenféle létjogosultságát vesztette a "csak elkapja az ideg, nem tehet róla" és akármilyen más kifogás.

Marci írta:http://www.youtube.com/watch?v=0zohFnUxqek
Itt van Pepe taposási kísérlete, amiről korábban szó volt.
Busquets-cel egy nagy baj van és az a gyomorforgató stílus amivel színészkedik. Alapvetően engem az nem bánt, ha egy játékos rájátszik egy-egy esetre. Példának okáért nyilván Fabregas sem kapott akkorát Pepétől, hogy földön kellett maradnia miatta. Ha valakit ököllel arcon vernek, az sem fog feltétlenül padlót, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy ilyen az futballpályára való. Ha egy játékost arcon csapnak akkor az felőlem terüljön el, mutassa meg a bírónak, hogy őt arcon csapták, nem kell azt hagyni hogy egy ilyen következmények nélkül maradjon.Andris írta:Na, azért Busquetstől sem kell elszállni. Attól hogy évi 1-2szer homorít egy nagyot, ami senkinek sem szimpi, még alapvetően zseniális és elegáns középpályás, tegnap is remekül játszott. És vkp létére még kifejezetten sportszerű is szerintem.