Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Igen, észrevettem és írtam is rá meg kültem egy lehetőséget ami sztem mindkettónknek megfeleló lenne...Eazzy írta:Elfogadva Bob ajánlata, szóval Deng már nincs meg Neo, tehát újra kell gondolni a cserét veled!
Engem érdekelne Gay, de lehet, hogy Miller is! Az előző ajánlatomat elutasítottad, szóval most küldj te ajánlatotkamaj írta: Mike Miller jómunkásember, nem kéne valakinek, mert kicsit sok lett az azonos csapatból játszók száma, egyszerű kiegészítő emberért megválnék tőle.
Valamint Gay-től is ugyanezen indokból.
Egyiket tuti, hogy elviszi a Knicks, szerintem nagyon jól jársz velük, ha 2 héten belül játszanak majd. Én most Michael Jordan behúzásán gondolkodok, hátha pályára lép 2-3 héten belülBob_Marley írta: K-Martot és Chandlert meglátjuk, nagyon nem tudok semmit, vagyis Martin már visszatért az Usaba ha jól tudom, Chandler meg február közepén fog, s mindketten fognak maguknak csapatot találni!Aztán lehet hogy nem
19re húztam egy lapot és reménykedek, hogy alsó lesz![]()
Eazzy! Alakul valami a 3 csapatos tradeben Bobbal?Eazzy írta:Neo!
Mi lenne ha egy három csapatos cserét tolnánk Bobbal?
Gondolkozzatok, hogy hogyan, ugye kapná Bob Nelsont, én Dalembertet, ez lenne a fix, ezen kívül lehet variálni, hogy kinek ki kell.
Megkaptam közben amit írtál, átgondolom a dolgot. Eszembe jutott közben még 1 lehetőség, kiszámolom hogy mennyire használható és ha nincsenek durva különbségek, akkor elküldöm.neobarca írta:Én benne vagyok! Az ajánlatban szereplő gyerekek nekem jól jönnének. Szal vissza is toltam neked. Ha meg tudsz közben valamivel egyezni Bobbal úgy, hogy benne van Nelson akkor részemről mehet...Eazzy írta:Neo!
Gondolkozzatok, hogy hogyan, ugye kapná Bob Nelsont, én Dalembertet, ez lenne a fix, ezen kívül lehet variálni, hogy kinek ki kell.
Update: Csak közben Nelsonért más is beszállt a harcba...
Én benne vagyok! Az ajánlatban szereplő gyerekek nekem jól jönnének. Szal vissza is toltam neked. Ha meg tudsz közben valamivel egyezni Bobbal úgy, hogy benne van Nelson akkor részemről mehet...Eazzy írta:Neo!
Ha még mindig érdekel, akkor küldj egy ajánlatot, kíváncsi vagyok ráMichaaBee írta:Westbrook érdekelt volna még tegnap, de látom ő ma már Game üzletében van benne.
Tedd meg te az 1. lépéstneobarca írta:Game! Most, hogy összehoztad a cserét bekukkantok Galló ügyben...
De te is ajánlhatsz...
Hát pedig itt aztán már tényleg nem vesztettél volna semmit... Bob kb 10 ajánlatot tett Nelsonért. De ha nem hiszed kérdezd meg itt, vagy olvass vissza. Sztem ez egy korrekt trade lenne és abszolút nem jönnél ki rosszul belőle. És végre én is megszabadulnék a dupla emberektől... Sztem lenne itt még mit alkotni...Eazzy írta:Ájj, ezen már keményebben elgondolkodtam, de valami azt súgta, hogy rosszul jönnék ki belőle...Nelsonhoz szerintem Sessions eléggé hasonló, szóval ha Bobnak annyira kell PG, akkor Ramont elfogadná.neobarca írta:Sztem meg nagyjából egálra jött volna ki. De ha Dalembert kell neked akkor ajánlom Jameer Nelsont! Őt Bob nagyon szeretné. Nem azt mondom, hogy minden áron, de mindenképpen pozitív a csomagban...Eazzy írta: Átnéztem megint, de még mindig nem tudok belőle jó érzéssel pozitívumot kilátni magamnak. Sokat veszítek pontokban meg ebből kifolyólag FG-ben, pontosabban annyit nem nyerek máshol, hogy megérje.
Még mindig Ellis és Dalambert megszerzése a first priority!Mellettük pedig Durant, Lou Will megtartásával. Sajnos idén Z-Bo nem fog visszatérni...
Mindjárt nézek is valamit...
Ájj, ezen már keményebben elgondolkodtam, de valami azt súgta, hogy rosszul jönnék ki belőle...Nelsonhoz szerintem Sessions eléggé hasonló, szóval ha Bobnak annyira kell PG, akkor Ramont elfogadná.neobarca írta:Sztem meg nagyjából egálra jött volna ki. De ha Dalembert kell neked akkor ajánlom Jameer Nelsont! Őt Bob nagyon szeretné. Nem azt mondom, hogy minden áron, de mindenképpen pozitív a csomagban...Eazzy írta:Átnéztem megint, de még mindig nem tudok belőle jó érzéssel pozitívumot kilátni magamnak. Sokat veszítek pontokban meg ebből kifolyólag FG-ben, pontosabban annyit nem nyerek máshol, hogy megérje.neobarca írta:Eazzy! Nem írtál commentet, hogy miért utasítottad el...
Még mindig Ellis és Dalambert megszerzése a first priority!Mellettük pedig Durant, Lou Will megtartásával. Sajnos idén Z-Bo nem fog visszatérni...
Mindjárt nézek is valamit...
Egy trade-et elfogadtál ma, mi lesz a másikkal?:D Még ma elfogadhatnád, vagy ha nem, akkor futtassuk végig a 3 napot.Slither írta:Pihentették egész héten, ezért csak tegnap tért vissza.socio66 írta:Slither,ez az ajánlat nem néz ki rosszul,de brooks mit művelt a múlt héten? alig kapart össze valamit.
De ha az 1 hetes teljesítmény számít nálad, akkor inkább visszavonom az ajánlatot.
Pihentették egész héten, ezért csak tegnap tért vissza.socio66 írta:Slither,ez az ajánlat nem néz ki rosszul,de brooks mit művelt a múlt héten? alig kapart össze valamit.
Sztem meg nagyjából egálra jött volna ki. De ha Dalembert kell neked akkor ajánlom Jameer Nelsont! Őt Bob nagyon szeretné. Nem azt mondom, hogy minden áron, de mindenképpen pozitív a csomagban...Eazzy írta:Átnéztem megint, de még mindig nem tudok belőle jó érzéssel pozitívumot kilátni magamnak. Sokat veszítek pontokban meg ebből kifolyólag FG-ben, pontosabban annyit nem nyerek máshol, hogy megérje.neobarca írta:Eazzy! Nem írtál commentet, hogy miért utasítottad el...
Átnéztem megint, de még mindig nem tudok belőle jó érzéssel pozitívumot kilátni magamnak. Sokat veszítek pontokban meg ebből kifolyólag FG-ben, pontosabban annyit nem nyerek máshol, hogy megérje.neobarca írta:Eazzy! Nem írtál commentet, hogy miért utasítottad el...
OK akkor azt visszavonom és elküldöm a másik opciót...Cumbee írta:Amit küldtél az így tuti nem, 3PT-vel így is kakiban vagyok és kb jelenlegi 3PT-jeim felét Terry dobja. Ridnour-ral majd megnézem, hogy hogy fest a dolog, de most el kell lépnem, szal csak éjjel küldöm el, ha az nekem megfelel.[/size]